ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Značka je dlouhodobě zkoušena tak se nebojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ramatikl: cena mi dorazila, dík, já jen myslel, jestli to nebylo¨tak kolep 5ti kala, to bych koujil radši něco v Ově. Asi pujdu do těch co máš ty. Nedali ti náhodou nějaky slevovy kupon, že bych ho uplatnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No tak to bohužel nemůžu sloužit.Neboj se kdybych nějakou slevu měl tak bych ti ji nabídl.Však pouvažuj a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Právě jsem se vrátil z chodby......................................................měl jsem službu na vytírání...........................zmáknul jsem to...jako správný vedoucí..... jako na vojně...co je mokrý je čistý. Editováno: 31. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) takže dobrej týpek? No to je už půl vztahu ...nemáš skypa?...ať tu tu nezaplavujeme .... tak si mě to maro zakřik.....už to odnes jeden motor.... ...jinak ja skypa nemam ma ho jen manželka a ten ti radši nedam. bingo, za 10 bodů kde je Ramatikl s tím zápisným ahoj woodajs....spravna přpominka zapisny musí bejt Nazdar,vydrž už se to čepuje ahoj ... zdravim novyho člena posadky... Editováno: 31. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Nazdar,taky zdravím zástupce........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Právě jsem se vrátil z chodby......................................................měl jsem službu na vytírání...........................zmáknul jsem to...jako správný vedoucí..... jako na vojně...co je mokrý je čistý. Ty, vždyt si psal, že budeš vytírat dopoledne, ne? Já bydlel 4 roky v paneláku a vytíral jsem schody jen jednou, jak byla žena v porodnici /pro racu, nebyly poblity/ a byla to pro mě větší dřina, než pro manželku porod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 A jinač bych měl funkci pro Ramatikla "VÝČEPNÍ" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Nazdar,taky zdravím zástupce........... .... doufam že ti už marek přidělil nějakou funkci.. ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 kdepak vubec líta??? že by šel vzít ty schody ještě jednou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ten ti zas dá kakpky, tak si z něho dělat legraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 já si legraci nedělám!!!....... třeba si sousedky stěžujou že to odflak... ja při podobny činnosti se držim hesla co je mokry to je čisty :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Anebo poprvé se splet a vytřel vedlejší vchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ty, vždyt si psal, že budeš vytírat dopoledne, ne? Já bydlel 4 roky v paneláku a vytíral jsem schody jen jednou, jak byla žena v porodnici /pro racu, nebyly poblity/ a byla to pro mě větší dřina, než pro manželku porod Já se na to odpoledne vysral...ale hnulo se svědomíčko..tak jsem šel teď....raco ta mě moc nezlob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) .... doufam že ti už marek přidělil nějakou funkci.. ..... No já myslím, že na funkci je ještě brzy....musí zde nováček alespoň párkrát konstruktivně přispět...jako my... Editováno: 31. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Anebo poprvé se splet a vytřel vedlejší vchod Tam bych nejraši nablil..bydlí tam samí pí.i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 kdepak vubec líta??? že by šel vzít ty schody ještě jednou ??? prej lítá to napíšeš ty mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No já myslím, že na funkci je ještě brzy....musí zde nováček alespoň párkrát konstruktivně přispět...jako my... to je fakt dokud na sebe neprozradi nějakou uchylárnu,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 přesně...souhlas se zástupcem....má na to čas...se ukázat....ale úplatky taky beru..já jo..co ty Raco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ja ne , se charakter :-)))) ,ale kdyby někde něco na oko zapoměl tak bych se nezlobil :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 srabe , přiznej to naplno....že bereš...já jo..kdo nebere....bere soused..a já mám sousedy pí.i..takže beru..vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 no já bych taky bral ale není nikdo kdo dává,,,takže se ohaním charakterem a čestností :-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hoši musel jsem se vzdálit,četl jsem dětem pohádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 no hlavně že si u ní neusnul ty a děti se nešli dovědět nějaky novoty sem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.