Květen 31, 200916 r Ramatikl: cena mi dorazila, dík, já jen myslel, jestli to nebylo¨tak kolep 5ti kala, to bych koujil radši něco v Ově. Asi pujdu do těch co máš ty. Nedali ti náhodou nějaky slevovy kupon, že bych ho uplatnil
Květen 31, 200916 r No tak to bohužel nemůžu sloužit.Neboj se kdybych nějakou slevu měl tak bych ti ji nabídl.Však pouvažuj a uvidíš.
Květen 31, 200916 r Autor Právě jsem se vrátil z chodby......................................................měl jsem službu na vytírání...........................zmáknul jsem to...jako správný vedoucí..... jako na vojně...co je mokrý je čistý. Upraveno Květen 31, 200916 r od Marek
Květen 31, 200916 r takže dobrej týpek? No to je už půl vztahu ...nemáš skypa?...ať tu tu nezaplavujeme .... tak si mě to maro zakřik.....už to odnes jeden motor.... ...jinak ja skypa nemam ma ho jen manželka a ten ti radši nedam. bingo, za 10 bodů kde je Ramatikl s tím zápisným ahoj woodajs....spravna přpominka zapisny musí bejt Nazdar,vydrž už se to čepuje ahoj ... zdravim novyho člena posadky... Upraveno Květen 31, 200916 r od raca
Květen 31, 200916 r Právě jsem se vrátil z chodby......................................................měl jsem službu na vytírání...........................zmáknul jsem to...jako správný vedoucí..... jako na vojně...co je mokrý je čistý. Ty, vždyt si psal, že budeš vytírat dopoledne, ne? Já bydlel 4 roky v paneláku a vytíral jsem schody jen jednou, jak byla žena v porodnici /pro racu, nebyly poblity/ a byla to pro mě větší dřina, než pro manželku porod
Květen 31, 200916 r Nazdar,taky zdravím zástupce........... .... doufam že ti už marek přidělil nějakou funkci.. .....
Květen 31, 200916 r já si legraci nedělám!!!....... třeba si sousedky stěžujou že to odflak... ja při podobny činnosti se držim hesla co je mokry to je čisty :-)))
Květen 31, 200916 r Autor Ty, vždyt si psal, že budeš vytírat dopoledne, ne? Já bydlel 4 roky v paneláku a vytíral jsem schody jen jednou, jak byla žena v porodnici /pro racu, nebyly poblity/ a byla to pro mě větší dřina, než pro manželku porod Já se na to odpoledne vysral...ale hnulo se svědomíčko..tak jsem šel teď....raco ta mě moc nezlob
Květen 31, 200916 r Autor .... doufam že ti už marek přidělil nějakou funkci.. ..... No já myslím, že na funkci je ještě brzy....musí zde nováček alespoň párkrát konstruktivně přispět...jako my... Upraveno Květen 31, 200916 r od Marek
Květen 31, 200916 r Autor Anebo poprvé se splet a vytřel vedlejší vchod Tam bych nejraši nablil..bydlí tam samí pí.i
Květen 31, 200916 r Autor kdepak vubec líta??? že by šel vzít ty schody ještě jednou ??? prej lítá to napíšeš ty mě
Květen 31, 200916 r No já myslím, že na funkci je ještě brzy....musí zde nováček alespoň párkrát konstruktivně přispět...jako my... to je fakt dokud na sebe neprozradi nějakou uchylárnu,,,
Květen 31, 200916 r Autor přesně...souhlas se zástupcem....má na to čas...se ukázat....ale úplatky taky beru..já jo..co ty Raco..
Květen 31, 200916 r ja ne , se charakter :-)))) ,ale kdyby někde něco na oko zapoměl tak bych se nezlobil :-)))
Květen 31, 200916 r Autor srabe , přiznej to naplno....že bereš...já jo..kdo nebere....bere soused..a já mám sousedy pí.i..takže beru..vše...
Květen 31, 200916 r no já bych taky bral ale není nikdo kdo dává,,,takže se ohaním charakterem a čestností :-)))))))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.