Květen 31, 200916 r Jo a já ůplatky beru bez zkrupulí,držím se hesla: Blbý kdo dává a blbější kdo nebere
Květen 31, 200916 r Já, pak woody..a kibi...snad jen Roman není ale to je óčkař Kolikrát ti mám říkat, že Woody je s Velkym.......................................................................... ..............................W
Květen 31, 200916 r Kolikrát ti mám říkat, že Woody je s Velkym........................................................................................................W woody je vždycky s malym....poslouchal sem tvoji paní u okna...
Květen 31, 200916 r Autor woody je vždycky s malym....poslouchal sem tvoji paní u okna... a ne jen poslouchal ale i viděl ...woody...taže žádný velký..jasný
Květen 31, 200916 r a ne jen poslouchal ale i viděl ...woody...taže žádný velký..jasný marku naštěstí neviděl...stihnul sem včas uhnout očima......nerad bych trpěl noní murou...ale zase sem si moh o dost zvednout sebevědomí kwa-sem to prokaučoval
Květen 31, 200916 r ja vam dam, si založim svoji restauraci a tady do té IV cenové skupiny už nevlazu
Květen 31, 200916 r marku naštěstí neviděl...stihnul sem včas uhnout očima......nerad bych trpěl noní murou...ale zase sem si moh o dost zvednout sebevědomí kwa-sem to prokaučoval Si musel uhnout očima, bo bych ti je s Mym M vypíchnul
Květen 31, 200916 r Autor Si musel uhnout očima, bo bych ti je s Mym M vypíchnul tady něco smrdí...že by samochvála? ale racíškovi by jsi oko vypíchnul jen malinkatým pérkem
Květen 31, 200916 r ja vam dam, si založim svoji restauraci a tady do té IV cenové skupiny už nevlazu ale no taak woodaku...vždyt mi tě mame ráádi... ..... máš už tady svuj pullitr proprděnou židli tak co si vííc přát
Květen 31, 200916 r [b]Woody jen slibuješ....stejně tady budeš prudit dál s náma...[/b] No, jo, no, kde bych take uchylaky sehnal , snad jen Kibiho v mlíčňaku
Květen 31, 200916 r Myslím si že u toho compu něco popíjíte,jinak to není možné,já mám nalito kež by...já jako těžce pracující cucam štavu a střídam to čajíčkem nebo kafíčkem...
Květen 31, 200916 r Autor ale no taak woodaku...vždyt mi tě mame ráádi... ..... máš už tady svuj pullitr proprděnou židli tak co si vííc přát a na svém místě pod stolem nalepených asi 50 žvejkaček
Květen 31, 200916 r Autor chybím tady Roman óčkař...že bych ho včera tak nasral, že sem už nepřijde? Co si myslíte?
Květen 31, 200916 r a na svém místě pod stolem nalepených asi 50 žvejkaček Já nežvejkám, ja jen cumlám, nebo lížu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.