ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jo a já ůplatky beru bez zkrupulí,držím se hesla: Blbý kdo dává a blbější kdo nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No tak na to ještě mají čas 8 a 5 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tady kolikrat když se to rozjede tak to je i na 18-lety moc :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jo jo raca je pěknej sprosťák....a humusák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jo jo raca je pěknej sprosťák....a humusák no ale nejsem jedinej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kdo je další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kdo je další každej kdo ma tady pod avatarem nějakou funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Já, pak woody..a kibi...snad jen Roman není ale to je óčkař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Já, pak woody..a kibi...snad jen Roman není ale to je óčkař Kolikrát ti mám říkat, že Woody je s Velkym.......................................................................... ..............................W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kolikrát ti mám říkat, že Woody je s Velkym........................................................................................................W woody je vždycky s malym....poslouchal sem tvoji paní u okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 woody je vždycky s malym....poslouchal sem tvoji paní u okna... a ne jen poslouchal ale i viděl ...woody...taže žádný velký..jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 a ne jen poslouchal ale i viděl ...woody...taže žádný velký..jasný marku naštěstí neviděl...stihnul sem včas uhnout očima......nerad bych trpěl noní murou...ale zase sem si moh o dost zvednout sebevědomí kwa-sem to prokaučoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ja vam dam, si založim svoji restauraci a tady do té IV cenové skupiny už nevlazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 marku naštěstí neviděl...stihnul sem včas uhnout očima......nerad bych trpěl noní murou...ale zase sem si moh o dost zvednout sebevědomí kwa-sem to prokaučoval Si musel uhnout očima, bo bych ti je s Mym M vypíchnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 woody jen slibuješ....stejně tady budeš prudit dál s náma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Si musel uhnout očima, bo bych ti je s Mym M vypíchnul tady něco smrdí...že by samochvála? ale racíškovi by jsi oko vypíchnul jen malinkatým pérkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Myslím si že u toho compu něco popíjíte,jinak to není možné,já mám nalito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ja vam dam, si založim svoji restauraci a tady do té IV cenové skupiny už nevlazu ale no taak woodaku...vždyt mi tě mame ráádi... ..... máš už tady svuj pullitr proprděnou židli tak co si vííc přát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 nejsme u compu, ale ve IV. cenovce..zde na foru..kterou vedu já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 [b]Woody jen slibuješ....stejně tady budeš prudit dál s náma...[/b] No, jo, no, kde bych take uchylaky sehnal , snad jen Kibiho v mlíčňaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Myslím si že u toho compu něco popíjíte,jinak to není možné,já mám nalito kež by...já jako těžce pracující cucam štavu a střídam to čajíčkem nebo kafíčkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ale no taak woodaku...vždyt mi tě mame ráádi... ..... máš už tady svuj pullitr proprděnou židli tak co si vííc přát a na svém místě pod stolem nalepených asi 50 žvejkaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Raco: Jakou namáhavou práci děláš,že stíháš tuhle knajpu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 chybím tady Roman óčkař...že bych ho včera tak nasral, že sem už nepřijde? Co si myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 a na svém místě pod stolem nalepených asi 50 žvejkaček Já nežvejkám, ja jen cumlám, nebo lížu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.