Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Raco: Jakou namáhavou práci děláš,že stíháš tuhle knajpu? nedělá nic...jen hlídá vietnamskou tržnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Já nežvejkám, ja jen cumlám, nebo lížu a jéjé další vy..lízanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 chybím tady Roman óčkař...že bych ho včera tak nasral, že sem už nepřijde? Co si myslíte? Příjde a možná i dojede v sobotu k nám na srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 nepřijede.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Raco: Jakou namáhavou práci děláš,že stíháš tuhle knajpu? sedim na zadku čekam až někdo přijde že chce něco opravit..a když přijde tak ho pošlu do hajzlu at to nechá na ráno... chybím tady Roman óčkař...že bych ho včera tak nasral, že sem už nepřijde? Co si myslíte? copa copa???manželska hádka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jak to, mluvil s tebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jo a woody romana přetahuje k nim na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jak to, mluvil s tebou? nemluvil..to já jen tak..on se mnou od včera nemluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 copa copa???manželska hádka??? Hádka né, ale nemá s kym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kluci ahoj! Já jsem pohodovej človéček a nemám důvod se nasírat! Fakt že ne.Montovali jsme police...pakarna jako blázen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Poklona pane Romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Haha a je tadi špion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj Máro.Nemusiš mě vykat...už jsem zpátky na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Raco: Tak to máš dobrý job,jestli ještě vynáší tak proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj Máro.Nemusiš mě vykat...už jsem zpátky na zemi ale copak...tvrdý dopad...Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ani ne...však mě poznáš v tom červenci...neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ani ne...však mě poznáš v tom červenci...neboj. no nevím....jestli se nebudu stranit...já jsem abstinent a jsem plachej....asi tam ani nezapadnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hmmm...tak to Ti v tom asi nepomužu ale mužeš hrát s mejma dětma na písečku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hoši, dneska jsem v tisku objevireportáž o tomhle http://www.futuresound.cz/tatra.htm To je ale brko, co? Kam to mohli až dotáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hmmm...tak to Ti v tom asi nepomužu ale mužeš hrát s mejma dětma na písečku! Já spíš vypomůžu v kuchyni..jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hele Romane kdy je ten předsraz...u Tebe...v tom červunu...NEMŮŽU 19-21.6...jinak jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jo jo dotáhnout to mohli,ale to by nesměli být u moci ti KOMANČI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Něco na mě leze kuci...asi budu nemocnej.Ten včerejšek mi dal pořádně zahulit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kluci ahoj! Já jsem pohodovej človéček a nemám důvod se nasírat! Fakt že ne.Montovali jsme police...pakarna jako blázen! ahoj koukam jen se začne o tobě mluvit tak hned tu seš... Raco: Tak to máš dobrý job,jestli ještě vynáší tak proč ne dobrý je relativní a jestli vynáší taky......důležita je každej měsíc vejplata a to je hlavní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hele Romane kdy je ten předsraz...u Tebe...v tom červunu...NEMŮŽU 19-21.6...jinak jo.... Dovolená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.