Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 co na tebe leze..milenka nebo manželka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dovolená? ne manželka slouží a má narozky..vzpomínáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jo jo dotáhnout to mohli,ale to by nesměli být u moci ti KOMANČI Se podívej na datum, to už tu nebyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ne manželka slouží a má narozky..vzpomínáš? Jasná zpráva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jasná zpráva! no a víš kdy to tedy bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Já se loučím, čus zajtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) čus woody Editováno: 31. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ty máš 5.5. manželka nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 19.6.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jina jsem mysle:l KDY BUDE TEN PŘED SRAZ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 zdar woody!!! a dneska koukej zamakat at nemáš z ostudy víš co :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Woody ty máš doma vyhraněné neděle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 woody to má jak kdy..třeba loni to neměl nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Marku kde ty bereš takové informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 proto je marek vedoucí ... na každyho něco ví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 pročti celou hospodu a dozvíš se věcí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 proto je marek vedoucí ... na každyho něco ví :-) no takovou poklonu si snad od tebe ani nazasloužím... ...to co vím na tebe asi budu skartovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hele,hele!!! Marek je můj!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ty romčo...co ten dotum předsrazu...abych to věděl...ju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Marku: dej mi ještě týden prosím protože se mi nevyjadřil ještě Najmis a Robert.Ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Přespím v autě, ve stanu nebo na távě...tohle jsem zatrhnul na sraz...dobrý ne..že zůstanu u Tebe na noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Marku: dej mi ještě týden prosím protože se mi nevyjadřil ještě Najmis a Robert.Ju? OK...ale víkend toho 19-21...je pasé..pro mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak chlapci první večer s váma a možná budu mítdivoké sny o tom co na mně Marek vyštrachá .Ráno stávám do rachoty,takže se loučím a jdu chrápat,mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 OK...ale víkend toho 19-21...je pasé..pro mě... Dám Ti přiští týden echo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 no takovou poklonu si snad od tebe ani nazasloužím... ...to co vím na tebe asi budu skartovat... taky koukam jakej sem krhounek.... Hele,hele!!! Marek je můj!!!!!!!!!!!!!!!!! neboj..... kamaradum nepřebírám .. Tak chlapci první večer s váma a možná budu mítdivoké sny o tom co na mně Marek vyštrachá .Ráno stávám do rachoty,takže se loučím a jdu chrápat,mějte se. tak se měj a až budeš ráno začínat tak si na mě vzpomen jak uleham do postele a jdu chrnět :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.