Květen 31, 200916 r Jo jo dotáhnout to mohli,ale to by nesměli být u moci ti KOMANČI Se podívej na datum, to už tu nebyli
Květen 31, 200916 r Autor proto je marek vedoucí ... na každyho něco ví :-) no takovou poklonu si snad od tebe ani nazasloužím... ...to co vím na tebe asi budu skartovat...
Květen 31, 200916 r Marku: dej mi ještě týden prosím protože se mi nevyjadřil ještě Najmis a Robert.Ju?
Květen 31, 200916 r Autor Přespím v autě, ve stanu nebo na távě...tohle jsem zatrhnul na sraz...dobrý ne..že zůstanu u Tebe na noc
Květen 31, 200916 r Autor Marku: dej mi ještě týden prosím protože se mi nevyjadřil ještě Najmis a Robert.Ju? OK...ale víkend toho 19-21...je pasé..pro mě...
Květen 31, 200916 r Tak chlapci první večer s váma a možná budu mítdivoké sny o tom co na mně Marek vyštrachá .Ráno stávám do rachoty,takže se loučím a jdu chrápat,mějte se.
Květen 31, 200916 r no takovou poklonu si snad od tebe ani nazasloužím... ...to co vím na tebe asi budu skartovat... taky koukam jakej sem krhounek.... Hele,hele!!! Marek je můj!!!!!!!!!!!!!!!!! neboj..... kamaradum nepřebírám .. Tak chlapci první večer s váma a možná budu mítdivoké sny o tom co na mně Marek vyštrachá .Ráno stávám do rachoty,takže se loučím a jdu chrápat,mějte se. tak se měj a až budeš ráno začínat tak si na mě vzpomen jak uleham do postele a jdu chrnět :-))))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.