Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 TA BAREVNÁ KOMBINACE JE SLUŠIVÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ahoj honzo ja ho prožívam krasně pracovně...je mi hej....kdyby tady aspon byla nějaka hezká děvčata chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Na co hezká děvčátka v práci?...akorát by Tě to rozptylovalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Honzo: bylo to hooodně náročny ale zvládnul jsem to.Bylo hnusny počasi,chcalo jako o život a přijel jsem po 50 km uplně prodojenej! No jesti bylo tak hnusně jako u nás, tak na tom kole to musel být hotovej porod...ale zas pak to jídlo a pití muselo víc chutnat Žanet: áááá novej mobílek...Žanet já si ho jeden čas chtěl koupit a měl jsem ho párkrát v ruce, je fakt pěknej a hlavně takovej dobře zpracovanej - nikde nevrže neskřípe...pěknej mobílek Ráca: no to se máš, to jsi na tom asi jako jááá...pracovní výkend dicky stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 kibi:no jsem na to zvědavá..ale všichni chválejí tak snad i já nebudu vyjímka a ta cena je parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jendo: žádny popisy ve fitu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jendo: žádny popisy ve fitu jo? Neboj neboj, zítra tam něco přizpěju...teď jsem rád že jsem a jen abyste mne nepomluvili, že už sem nelezu, tak jsem na chvilku vlazl za váma do knajpy Žanet: určitě budeš spokojená...je to pěkná mašinka tááák darebáci, jukl jsem se na vás...skontroloval situaci a běžím do hajan, jsem fakt mrtvej a spánek mě už táhne za ruku tak teda DOBROU NOC všem ve spolek a ráco tobě at uteče šichta....ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak fajn.Díky chlapáku! Nějak se mi nechce spát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Na co hezká děvčátka v práci?...akorát by Tě to rozptylovalo! no právě...na kulturním prostředí taky hodně záleží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tááák darebáci, jukl jsem se na vás...skontroloval situaci a běžím do hajan, jsem fakt mrtvej a spánek mě už táhne za ruku tak teda DOBROU NOC všem ve spolek a ráco tobě at uteče šichta....ahoj tos to teda vzal pěkně hopem takhle nas tady odbejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Dobrou Jendo.Taky už konečně jdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobrém ránko všem kromě Racy..tomu dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Bre ráno,ja vám dám mě tak pomlouvat,večer si to vyřikáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Copak WOODY....jsem v tom i já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Celá hospoda,včetně vedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobré docela slunečné ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobré ránko z postele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahoj sis přispal,anebo si marod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 dobré jitro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobré ránko z postele... ahoj Romčoo,tak mobil přišel v pořádku,díííky moc,je SUPEEEEEER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ty už ho mášššššššššš????????????????? Nekecej! To byla rychlost!!! Během v podstatě jednoho dne když nebudu počítat víkend.Tak je pěknej co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahoj Woody.Bohužel ta druhá varianta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A z čeho si marod? Z kola, anebo z těch poliček? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Z té soboty...dalo se to čekat...z kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ty už ho mášššššššššš????????????????? Nekecej! To byla rychlost!!! Během v podstatě jednoho dne když nebudu počítat víkend.Tak je pěknej co? NO nekecááááám,už do něj sypu muziku jo je fakt pěknej,měli jste pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.