Květen 31, 200916 r ahoj honzo ja ho prožívam krasně pracovně...je mi hej....kdyby tady aspon byla nějaka hezká děvčata chjo
Květen 31, 200916 r Honzo: bylo to hooodně náročny ale zvládnul jsem to.Bylo hnusny počasi,chcalo jako o život a přijel jsem po 50 km uplně prodojenej! No jesti bylo tak hnusně jako u nás, tak na tom kole to musel být hotovej porod...ale zas pak to jídlo a pití muselo víc chutnat Žanet: áááá novej mobílek...Žanet já si ho jeden čas chtěl koupit a měl jsem ho párkrát v ruce, je fakt pěknej a hlavně takovej dobře zpracovanej - nikde nevrže neskřípe...pěknej mobílek Ráca: no to se máš, to jsi na tom asi jako jááá...pracovní výkend dicky stojí za to
Květen 31, 200916 r kibi:no jsem na to zvědavá..ale všichni chválejí tak snad i já nebudu vyjímka a ta cena je parádní
Květen 31, 200916 r Jendo: žádny popisy ve fitu jo? Neboj neboj, zítra tam něco přizpěju...teď jsem rád že jsem a jen abyste mne nepomluvili, že už sem nelezu, tak jsem na chvilku vlazl za váma do knajpy Žanet: určitě budeš spokojená...je to pěkná mašinka tááák darebáci, jukl jsem se na vás...skontroloval situaci a běžím do hajan, jsem fakt mrtvej a spánek mě už táhne za ruku tak teda DOBROU NOC všem ve spolek a ráco tobě at uteče šichta....ahoj
Květen 31, 200916 r Na co hezká děvčátka v práci?...akorát by Tě to rozptylovalo! no právě...na kulturním prostředí taky hodně záleží..
Květen 31, 200916 r tááák darebáci, jukl jsem se na vás...skontroloval situaci a běžím do hajan, jsem fakt mrtvej a spánek mě už táhne za ruku tak teda DOBROU NOC všem ve spolek a ráco tobě at uteče šichta....ahoj tos to teda vzal pěkně hopem takhle nas tady odbejt...
Červen 1, 200916 r Dobré ránko z postele... ahoj Romčoo,tak mobil přišel v pořádku,díííky moc,je SUPEEEEEER
Červen 1, 200916 r Ty už ho mášššššššššš????????????????? Nekecej! To byla rychlost!!! Během v podstatě jednoho dne když nebudu počítat víkend.Tak je pěknej co?
Červen 1, 200916 r Ty už ho mášššššššššš????????????????? Nekecej! To byla rychlost!!! Během v podstatě jednoho dne když nebudu počítat víkend.Tak je pěknej co? NO nekecááááám,už do něj sypu muziku jo je fakt pěknej,měli jste pravdu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.