raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 protože máš fajnovou pr.el jj hezky hedvabnej vonavej... ne ty natrhany noviny co nam tam vlastik dává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 vlasto a ja si nosim dokonce i vlastní wc-papír... tO JO, TY NOSÍŠ DENNÍ TISK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 musíš je pěkně pomuchlat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 asi nechápu hele Přál jsem Ti Dobrou noc a hezké sny(třeba o mě) kol-57.gif tak mě zajíma jakej byl sen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Počkej, není to náhodou Ráca, jak říkal, že se.e čisté ho.na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Přál jsem Ti Dobrou noc a hezké sny(třeba o mě) kol-57.gif tak mě zajíma jakej byl sen. jo táák,už vim ..no hele,promin,fakt netuším,já si sny nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jj hezky hedvabnej vonavej... ne ty natrhany noviny co nam tam vlastik dává tak to bych si nedovolil,prej natrhany noviny asi si budem muset trochu v klidu promluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Počkej, není to náhodou Ráca, jak říkal, že se.e čisté ho.na čistá ne ale nastojáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jo táák,už vim ..no hele,promin,fakt netuším,já si sny nepamatuju a pročpak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 to nevim ...podle mě žensky nejspu o moc menší úchy..čky teda co to plácam ...prostě věřim že má taky nějaky zažitky jako sme měli mi a hezky sme to tady na sebe pověděli.... racíku já opravdu nemám veselý historky..to si vsadil na špatnýho koně,já to tu určitě neobživnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Další špion, pozor ať ho nevyplašíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak ja letím chrnět, ještě zítra a pak prodloužený víkend až do pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 bacha je tu pochůzkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak ja letím chrnět, ještě zítra a pak prodloužený víkend až do pondělí wau..tak dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahoj panstvo a speciálně pozdrav pro Marka: dobrý večer pane továrníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 bacha je tu pochůzkář ti dám pochůzkáře, já tak maximálně popojízdkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdar KIBI..to jsem tě dneska překvapil co:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahoj panstvo a speciálně pozdrav pro Marka: dobrý večer pane továrníku panstvo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahoj panstvo a speciálně pozdrav pro Marka: dobrý večer pane továrníku óóó děkuji...červenám se jako Tvoje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdar KIBI..to jsem tě dneska překvapil co:) nazdar, no to teda...já čekal smsku od nějaký baby a on to Mára Žanet: panstvo, proto že jsem si chtěl šplhnout, za tu mojí špatnou docházku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Marku: Ty musiš docela slušně zanedbávat herečku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Marku: Ty musiš docela slušně zanedbávat herečku ne? Proč myslíš...to je zanedbávání denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 óóó děkuji...červenám se jako Tvoje auto tak doufám že nejsi i stejně vojetej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 nene já vydržím hodně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.