raca Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 protože máš fajnovou pr.el jj hezky hedvabnej vonavej... ne ty natrhany noviny co nam tam vlastik dává Citovat
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 vlasto a ja si nosim dokonce i vlastní wc-papír... tO JO, TY NOSÍŠ DENNÍ TISK Citovat
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 asi nechápu hele Přál jsem Ti Dobrou noc a hezké sny(třeba o mě) kol-57.gif tak mě zajíma jakej byl sen. Citovat
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 Počkej, není to náhodou Ráca, jak říkal, že se.e čisté ho.na Citovat
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 Přál jsem Ti Dobrou noc a hezké sny(třeba o mě) kol-57.gif tak mě zajíma jakej byl sen. jo táák,už vim ..no hele,promin,fakt netuším,já si sny nepamatuju Citovat
Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 jj hezky hedvabnej vonavej... ne ty natrhany noviny co nam tam vlastik dává tak to bych si nedovolil,prej natrhany noviny asi si budem muset trochu v klidu promluvit Citovat
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Vloženo 1. Červen 2009 Počkej, není to náhodou Ráca, jak říkal, že se.e čisté ho.na čistá ne ale nastojáka Citovat
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Vloženo 1. Červen 2009 jo táák,už vim ..no hele,promin,fakt netuším,já si sny nepamatuju a pročpak? Citovat
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 to nevim ...podle mě žensky nejspu o moc menší úchy..čky teda co to plácam ...prostě věřim že má taky nějaky zažitky jako sme měli mi a hezky sme to tady na sebe pověděli.... racíku já opravdu nemám veselý historky..to si vsadil na špatnýho koně,já to tu určitě neobživnu Citovat
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 Tak ja letím chrnět, ještě zítra a pak prodloužený víkend až do pondělí Citovat
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 Tak ja letím chrnět, ještě zítra a pak prodloužený víkend až do pondělí wau..tak dobrou noc Citovat
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 ahoj panstvo a speciálně pozdrav pro Marka: dobrý večer pane továrníku Citovat
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 bacha je tu pochůzkář ti dám pochůzkáře, já tak maximálně popojízdkář Citovat
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Vloženo 1. Červen 2009 zdar KIBI..to jsem tě dneska překvapil co:) Citovat
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 ahoj panstvo a speciálně pozdrav pro Marka: dobrý večer pane továrníku panstvo? Citovat
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Vloženo 1. Červen 2009 ahoj panstvo a speciálně pozdrav pro Marka: dobrý večer pane továrníku óóó děkuji...červenám se jako Tvoje auto Citovat
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 zdar KIBI..to jsem tě dneska překvapil co:) nazdar, no to teda...já čekal smsku od nějaký baby a on to Mára Žanet: panstvo, proto že jsem si chtěl šplhnout, za tu mojí špatnou docházku Citovat
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 Marku: Ty musiš docela slušně zanedbávat herečku ne? Citovat
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Autor Vloženo 1. Červen 2009 Marku: Ty musiš docela slušně zanedbávat herečku ne? Proč myslíš...to je zanedbávání denně Citovat
kibi Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 óóó děkuji...červenám se jako Tvoje auto tak doufám že nejsi i stejně vojetej Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.