Červen 1, 200916 r protože máš fajnovou pr.el jj hezky hedvabnej vonavej... ne ty natrhany noviny co nam tam vlastik dává
Červen 1, 200916 r asi nechápu hele Přál jsem Ti Dobrou noc a hezké sny(třeba o mě) kol-57.gif tak mě zajíma jakej byl sen.
Červen 1, 200916 r Přál jsem Ti Dobrou noc a hezké sny(třeba o mě) kol-57.gif tak mě zajíma jakej byl sen. jo táák,už vim ..no hele,promin,fakt netuším,já si sny nepamatuju
Červen 1, 200916 r jj hezky hedvabnej vonavej... ne ty natrhany noviny co nam tam vlastik dává tak to bych si nedovolil,prej natrhany noviny asi si budem muset trochu v klidu promluvit
Červen 1, 200916 r Autor Počkej, není to náhodou Ráca, jak říkal, že se.e čisté ho.na čistá ne ale nastojáka
Červen 1, 200916 r Autor jo táák,už vim ..no hele,promin,fakt netuším,já si sny nepamatuju a pročpak?
Červen 1, 200916 r to nevim ...podle mě žensky nejspu o moc menší úchy..čky teda co to plácam ...prostě věřim že má taky nějaky zažitky jako sme měli mi a hezky sme to tady na sebe pověděli.... racíku já opravdu nemám veselý historky..to si vsadil na špatnýho koně,já to tu určitě neobživnu
Červen 1, 200916 r Tak ja letím chrnět, ještě zítra a pak prodloužený víkend až do pondělí wau..tak dobrou noc
Červen 1, 200916 r Autor ahoj panstvo a speciálně pozdrav pro Marka: dobrý večer pane továrníku óóó děkuji...červenám se jako Tvoje auto
Červen 1, 200916 r zdar KIBI..to jsem tě dneska překvapil co:) nazdar, no to teda...já čekal smsku od nějaký baby a on to Mára Žanet: panstvo, proto že jsem si chtěl šplhnout, za tu mojí špatnou docházku
Červen 1, 200916 r Autor Marku: Ty musiš docela slušně zanedbávat herečku ne? Proč myslíš...to je zanedbávání denně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.