Evers Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Děkuji za velice rozsáhlou a vyčerpávající odpověď...tolik jsi toho opravdu psát nemuse...to jsem si to mohl rovnou přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No zjistili sme ze nekdo je linej , Roman je nasranej ze nemuze sportovat atd A muj country band stoji za pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jo takže vše při starém....co jsem taky čekal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Marku,Marku...kdybys byla žena tak dostaneš pusu ale takhle nevím,nevím...Poděkování nestačilo nebo mám poslat něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Marku,Marku...kdybys byla žena tak dostaneš pusu ale takhle nevím,nevím...Poděkování nestačilo nebo mám poslat něco? a už nevnímám...slívka zabírá..na splýn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 A proč to děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kvůli Tobě, jen tak sám nevím..prostě den blbec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dneska je hospoda zavřená ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 není, ale nikdo sem nejde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jak to, jsme tu my dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 dobrej večír knajpo je tu někdo, nebo tu jsme u suchánků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) a hele sporták..a auto to není Editováno: 3. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ahelsporták..aautotonení nazdar nejvyšší tak co za novinky mi povíš...co kdy kde jak a hlavně s kým??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 zdravííím,tak co,je tu někdo?nebo jste všichni v Brně na Mansonovi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ja jsem tadí, ale asi sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 zdravííím,tak co,je tu někdo?nebo jste všichni v Brně na Mansonovi??? dobrej večír žanet...je tu silná sestava, jen ráca chybí...darebák woody: nekyndej...Mára i já tu šmejdíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 dobrej večír žanet...je tu silná sestava, jen ráca chybí...darebák woody: nekyndej...Mára i já tu šmejdíme čáááu Honzíkůů tak už si doplnil ledničku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdar všem taky vás zdravím a dám si jedno točené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 A to se tu nemužete stavit, nuda jak c.p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdar všem taky vás zdravím a dám si jedno točené hele..nová tvář ...teda pro mě..čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdar všem taky vás zdravím a dám si jedno točené Ahoj, tak jak jsi přežil první den s lízlym kolem , už jses s tím smířil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 sem tu chlapci a dívko ale jen na chvilku to vite po 4 nočních mam doma co dohanet.... :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 hele..nová tvář ...teda pro mě..čauky To je stará tvář , jen nový host Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 čáááu Honzíkůů tak už si doplnil ledničku? jasnýýýýý, lednička praská ve švech...pěkně se mi chladí Pepsinka a v troubě se zapejkaj kuřecí prsíčka sýr brambůrky a smetana ramatikl: nazdar, točenej tu máme leda kabanos, takže lahváčka jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.