Červen 3, 200916 r certinka: Ahoj na mě pomalu jsem nesmělý,ženatý a dětný Woody:Už jsem se s tím smířil,ale ještě jsem to nenafotil,možná zítra.
Červen 3, 200916 r sem tu chlapci a dívko ale jen na chvilku to vite po 4 nočních mam doma co dohanet.... :prc: nekecej, sem tam a norma splněná
Červen 3, 200916 r sem tu chlapci a dívko ale jen na chvilku to vite po 4 nočních mam doma co dohanet.... :prc: Ahoj ráco, po 4 nočních to nejspíš dopadne takto
Červen 3, 200916 r nekecej, sem tam a norma splněná to jo ale musim si předplatit další noční.. ... to víš je začatek měsíce a konec chci mit už v klidu
Červen 3, 200916 r certinka: Ahoj na mě pomalu jsem nesmělý,ženatý a dětný Woody:Už jsem se s tím smířil,ale ještě jsem to nenafotil,možná zítra. Jedeš v tu sobotu?
Červen 3, 200916 r certinka: Ahoj na mě pomalu jsem nesmělý,ženatý a dětný Woody:Už jsem se s tím smířil,ale ještě jsem to nenafotil,možná zítra. bacha na ní je to čertice ty máš po kolečkách a mně nějaký hajzlíci čorli anténu...ale ještě to dopadlo dobře, ohli mi stěrače a zrcátko, ale naštěstí nic neurvali - sekat ruce holotě
Červen 3, 200916 r Ahoj ráco, po 4 nočních to nejspíš dopadne takto to snad ne...nestraš na nějakej supr vykon, třikrat bez vyndání to asi nebude ale aspon něco snad zvladnu...
Červen 3, 200916 r certinka: Ahoj na mě pomalu jsem nesmělý,ženatý a dětný Woody:Už jsem se s tím smířil,ale ještě jsem to nenafotil,možná zítra. to jsou tady snad všichni kromě našeho Honzíka a já sem neškodná,nebooj
Červen 3, 200916 r to jo ale musim si předplatit další noční.. ... to víš je začatek měsíce a konec chci mit už v klidu jo tááák, takže Jindra si bude "nadělávat" ty musíš bejt sedřenej jak ukrajinec
Červen 3, 200916 r Woody:Ještě nevím,možná bych se stavil jenom na spanilou jízdu,ale nevím jestli mě manželka pustí .My totiž slavíme její narozeniny
Červen 3, 200916 r jo tááák, takže Jindra si bude "nadělávat" ty musíš bejt sedřenej jak ukrajinec to jo dneska si dám přesčas a koncem měsíce budu mít předplaceny volno....
Červen 3, 200916 r bacha na ní je to čertice ty máš po kolečkách a mně nějaký hajzlíci čorli anténu...ale ještě to dopadlo dobře, ohli mi stěrače a zrcátko, ale naštěstí nic neurvali - sekat ruce holotě A jakou anténu, mám doma prut, je sice z felicie, nevím jestli by to pasovalo, ale jestli ho chceš, tak ti ho pošlu
Červen 3, 200916 r Woody:Ještě nevím,možná bych se stavil jenom na spanilou jízdu,ale nevím jestli mě manželka pustí .My totiž slavíme její narozeniny Tak ji vem sebou, oslavíme to společně
Červen 3, 200916 r racíku ahoj no jo,začátek nového měsíce,musíš splnit povinnosti vid No po těch nočních a po té zdravé vyživě nevím, nevim
Červen 3, 200916 r A jakou anténu, mám doma prut, je sice z felicie, nevím jestli by to pasovalo, ale jestli ho chceš, tak ti ho pošlu jojo přesně to - prut ten by snad sednout mohl - já se skusím první optat tady kluků, jestli nemaj a když nepořídím ozval bych se ti...díky moc za nabýdku a ochotu
Červen 3, 200916 r Woody:Ty tam budeš i nocovat? Já totiž vyrážím s rodinkou v neděli na Lysou,takže ráno pojedu kolem
Červen 3, 200916 r WOODY:co se koná v sobotu?něco mi uteklo..?? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62579
Červen 3, 200916 r Kibi:Tak to fakt nasere,jsou to parchanti.Ještě že parkuju doma v garáži to jo, lidi jsou prostě kurvy...nechápu co z toho maj - fakt takovymhle nasrat na ruce a nepustit je k vodě tobě kolesa zaplatí pojišťovna ne
Červen 3, 200916 r No po těch nočních a po té zdravé vyživě nevím, nevim rácovo noční?...v tom bych příčinu nehledal....ale ta zdravá výživa z mrkve se rcovi postaví akorát tak vlasy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.