Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
certinka: Ahoj na mě pomalu jsem nesmělý,ženatý a dětný :smich:

Woody:Už jsem se s tím smířil,ale ještě jsem to nenafotil,možná zítra.

bacha na ní je to čertice lol:smich:

ty máš po kolečkách a mně nějaký hajzlíci čorli anténu...ale ještě to dopadlo dobře, ohli mi stěrače a zrcátko, ale naštěstí nic neurvali - sekat ruce holotě :aggressive:

Vloženo
Ahoj ráco, po 4 nočních to nejspíš dopadne takto :kol-128::smich:

to snad ne...nestraš na nějakej supr vykon, třikrat bez vyndání to asi nebude ale aspon něco snad zvladnu... :smich::smich::smich:

Vloženo
certinka: Ahoj na mě pomalu jsem nesmělý,ženatý a dětný :smich:

Woody:Už jsem se s tím smířil,ale ještě jsem to nenafotil,možná zítra.

to jsou tady snad všichni kromě našeho Honzíka :smich: a já sem neškodná,nebooj :palec2:

Vloženo
to jo ale musim si předplatit další noční.. :smich::smich: ...  to víš je začatek měsíce a konec chci mit už v klidu

jo tááák, takže Jindra si bude "nadělávat" :smich: ty musíš bejt sedřenej jak ukrajinec lol:smich:

Vloženo
jo tááák, takže Jindra si bude "nadělávat" :smich: ty musíš bejt sedřenej jak ukrajinec lol:smich:

to jo dneska si dám přesčas a koncem měsíce budu mít předplaceny volno.... :palec2::palec2:

Vloženo
bacha na ní je to čertice lol:smich:

ty máš po kolečkách a mně nějaký hajzlíci čorli anténu...ale ještě to dopadlo dobře, ohli mi stěrače a zrcátko, ale naštěstí nic neurvali - sekat ruce holotě :aggressive:

A jakou anténu, mám doma prut, je sice z felicie, nevím jestli by to pasovalo, ale jestli ho chceš, tak ti ho pošlu ;)

Vloženo
Woody:Ještě nevím,možná bych se stavil jenom na spanilou jízdu,ale nevím jestli mě manželka pustí :) .My totiž slavíme její narozeniny

Tak ji vem sebou, oslavíme to společně :prc::smich:

Vloženo
A jakou anténu, mám doma prut, je sice z felicie, nevím jestli by to pasovalo, ale jestli ho chceš, tak ti ho pošlu ;)

jojo přesně to - prut ;) ten by snad sednout mohl - já se skusím první optat tady kluků, jestli nemaj a když nepořídím ozval bych se ti...díky moc za nabýdku a ochotu kol5:)

Vloženo
Kibi:Tak to fakt nasere,jsou to parchanti.Ještě že parkuju doma v garáži

to jo, lidi jsou prostě kurvy...nechápu co z toho maj - fakt takovymhle nasrat na ruce a nepustit je k vodě :aggressive:

tobě kolesa zaplatí pojišťovna ne ;)

Vloženo
No po těch nočních a po té zdravé vyživě nevím, nevim lol

rácovo noční?...v tom bych příčinu nehledal....ale ta zdravá výživa ;) z mrkve se rcovi postaví akorát tak vlasy :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...