ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 certinka: Ahoj na mě pomalu jsem nesmělý,ženatý a dětný Woody:Už jsem se s tím smířil,ale ještě jsem to nenafotil,možná zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 sem tu chlapci a dívko ale jen na chvilku to vite po 4 nočních mam doma co dohanet.... :prc: nekecej, sem tam a norma splněná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 sem tu chlapci a dívko ale jen na chvilku to vite po 4 nočních mam doma co dohanet.... :prc: Ahoj ráco, po 4 nočních to nejspíš dopadne takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 nekecej, sem tam a norma splněná to jo ale musim si předplatit další noční.. ... to víš je začatek měsíce a konec chci mit už v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kibi: Když je žízeň i lahváč potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 certinka: Ahoj na mě pomalu jsem nesmělý,ženatý a dětný Woody:Už jsem se s tím smířil,ale ještě jsem to nenafotil,možná zítra. Jedeš v tu sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 certinka: Ahoj na mě pomalu jsem nesmělý,ženatý a dětný Woody:Už jsem se s tím smířil,ale ještě jsem to nenafotil,možná zítra. bacha na ní je to čertice ty máš po kolečkách a mně nějaký hajzlíci čorli anténu...ale ještě to dopadlo dobře, ohli mi stěrače a zrcátko, ale naštěstí nic neurvali - sekat ruce holotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj ráco, po 4 nočních to nejspíš dopadne takto to snad ne...nestraš na nějakej supr vykon, třikrat bez vyndání to asi nebude ale aspon něco snad zvladnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 certinka: Ahoj na mě pomalu jsem nesmělý,ženatý a dětný Woody:Už jsem se s tím smířil,ale ještě jsem to nenafotil,možná zítra. to jsou tady snad všichni kromě našeho Honzíka a já sem neškodná,nebooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to jo ale musim si předplatit další noční.. ... to víš je začatek měsíce a konec chci mit už v klidu jo tááák, takže Jindra si bude "nadělávat" ty musíš bejt sedřenej jak ukrajinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Woody:Ještě nevím,možná bych se stavil jenom na spanilou jízdu,ale nevím jestli mě manželka pustí .My totiž slavíme její narozeniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jo tááák, takže Jindra si bude "nadělávat" ty musíš bejt sedřenej jak ukrajinec to jo dneska si dám přesčas a koncem měsíce budu mít předplaceny volno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 bacha na ní je to čertice ty máš po kolečkách a mně nějaký hajzlíci čorli anténu...ale ještě to dopadlo dobře, ohli mi stěrače a zrcátko, ale naštěstí nic neurvali - sekat ruce holotě A jakou anténu, mám doma prut, je sice z felicie, nevím jestli by to pasovalo, ale jestli ho chceš, tak ti ho pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 racíku ahoj no jo,začátek nového měsíce,musíš splnit povinnosti vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 cerrtinka: jo jo já se nebojím,je fajn že tu máme i něžné pohlaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Woody:Ještě nevím,možná bych se stavil jenom na spanilou jízdu,ale nevím jestli mě manželka pustí .My totiž slavíme její narozeniny Tak ji vem sebou, oslavíme to společně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kibi:Tak to fakt nasere,jsou to parchanti.Ještě že parkuju doma v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 racíku ahoj no jo,začátek nového měsíce,musíš splnit povinnosti vid No po těch nočních a po té zdravé vyživě nevím, nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Woody:To bych musel vzít sebou všechny pozvané a to do Haťapky nenarvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 A jakou anténu, mám doma prut, je sice z felicie, nevím jestli by to pasovalo, ale jestli ho chceš, tak ti ho pošlu jojo přesně to - prut ten by snad sednout mohl - já se skusím první optat tady kluků, jestli nemaj a když nepořídím ozval bych se ti...díky moc za nabýdku a ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Woody:Ty tam budeš i nocovat? Já totiž vyrážím s rodinkou v neděli na Lysou,takže ráno pojedu kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 WOODY:co se koná v sobotu?něco mi uteklo..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 WOODY:co se koná v sobotu?něco mi uteklo..?? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62579 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kibi:Tak to fakt nasere,jsou to parchanti.Ještě že parkuju doma v garáži to jo, lidi jsou prostě kurvy...nechápu co z toho maj - fakt takovymhle nasrat na ruce a nepustit je k vodě tobě kolesa zaplatí pojišťovna ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No po těch nočních a po té zdravé vyživě nevím, nevim rácovo noční?...v tom bych příčinu nehledal....ale ta zdravá výživa z mrkve se rcovi postaví akorát tak vlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.