Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to jo, lidi jsou prostě kurvy...nechápu co z toho maj - fakt takovymhle nasrat na ruce a nepustit je k vodě tobě kolesa zaplatí pojišťovna ne Ne kola, ale kolo a manželka mu to asi neproplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kibi:Já mám jenom škráblé jedno kolo,takže to nechám spravit v zimě až přezuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jsem zde...ale zase se loučím..dneska jsem utahanej jako kotě..a sex vynechávám......musíte to zmáknout i za mě...vy mladší ...tak se mějte..dneska se mnou nic není..bopu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No tak to jsi Woody trfil hřebíček přesně na hlavičku.Budu si to muset sam sobě si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jsem zde...ale zase se loučím..dneska jsem utahanej jako kotě..a sex vynechávám......musíte to zmáknout i za mě...vy mladší ...tak se mějte..dneska se mnou nic není..bopu.... Dobrou pane vedoucí Kocura není, myši mají .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62579 to vypadá úžasně,to bude určitě super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Pokud nebude chcát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jsem zde...ale zase se loučím..dneska jsem utahanej jako kotě..a sex vynechávám......musíte to zmáknout i za mě...vy mladší ...tak se mějte..dneska se mnou nic není..bopu.... ty si hovno milenka dobrou noc Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Nebude chcát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ty si hovno milenka dobrou noc Máro máš na milenku mobil, tak se můžeš kdykoliv ozvat, vždyť víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Nebude chcát Ale my Ostravaci jzme zvykli, zatím vyšel jen jeden zraz co nachcalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kibi:Já mám jenom škráblé jedno kolo,takže to nechám spravit v zimě až přezuju jo táááák, já si tě spletl....někdo púsal že mu kola ukradly;) tak to je vpoho - oprava kola je pár kaček, nebo spíš stokorunových kaček Alespoň se paní cejtí provinile a bude chvilku milejší ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 To máš pravdu,až budou někdy na nějaký náš sraz hlásit jasno beze srážek,tak se snad ožeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 máš na milenku mobil, tak se můžeš kdykoliv ozvat, vždyť víš jasný včera jsem ti psal, ale když jsem se koukl kolik je hodin, tak jsem to zas smáznul...a to nekecám, čestný pionýrský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kibi: Jo to ukradli někomu jinému.No trochu provinile se tváří to máš pravdu .Mi ty kola ukrást tak už mě vezou........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jasný včera jsem ti psal, ale když jsem se koukl kolik je hodin, tak jsem to zas smáznul...a to nekecám, čestný pionýrský ty si vůl pionýre ....na čas nekoukej ....jsem furt na příjmu mažu spát...brou a čekám nějakou hezkou milou a povzbuzující ..KRÁTKOU TEXTOVOU ZPRÁVU.....sms ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Si zapomněl dodat jak jsou staré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobrou Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kibi: Jo to ukradli někomu jinému.No trochu provinile se tváří to máš pravdu .Mi ty kola ukrást tak už mě vezou........ to si dovedu snad i představit tomu věřím, už jsem viděl dost aut na špalcích, nebo hůř na kotoučích a je to fakt pohled k breku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Minulý týden ukradli kámošovi s oktávky všechny 4 alu kola.Před panelákem v Ostravě-Výškovicích,neměl bezpečáky a nebyli nic moc a gumy taky nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Minulý týden ukradli kámošovi s oktávky všechny 4 alu kola.Před panelákem v Ostravě-Výškovicích,neměl bezpečáky a nebyli nic moc a gumy taky nic moc no jo no, ale i to naštve...co si budem povídat, ani bych se nedivil, že kdyby prolezl pár inzerátů tak by je možná i našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak vás opouštím, jsem unaven jak pan vedoucí, tak jdu spát Dnes je středa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobrou,taky končím a ne kvůli toho že je středa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobrou,taky končím a ne kvůli toho že je středa dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak vás opouštím, jsem unaven jak pan vedoucí, tak jdu spát Dnes je středa jdete trénovat na chlapečka jo?? tak se měj pa woody a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.