Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jo a balím to nohama a sliní listy, aby to dobře drželo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no ty vole .... to je hnus kam se hrabou rozzlobenimuzi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak se prý balím pravý kubánský doutníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak to je vydět že nejsem fajnšmekr to bych do huby nedal......zlaty startky bez filtru ...... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jo jenže teď to víš, tak by jsi si to nedal, ale doteď i klidně jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ono kdyby sme nakoukli do polovin kuchyní v restauracích tak už si tam nic nedame ale je to fakt...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jj, čím míň víš, tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 já byl jednou v Plzni ve výrobně masa a salámů a paštik....dlouho jsem paštiky nemohl...a to byla veliká známá firma...byli jsem tam do kasáren fasovat maso a proviant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to by člověk koukal kolik krys - myší a plivancu už zdlabnul ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ale žijeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 já byl jednou v Plzni ve výrobně masa a salámů a paštik....dlouho jsem paštiky nemohl...a to byla veliká známá firma...byli jsem tam do kasáren fasovat maso a proviant... ono to je více méně všude stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ono to nemusí bejt ani jen u jídla...když sem dělal ještě ve stary praci kde se vyraběly unašece na poloosy ktery se musely kalit....to byste koukaly jaky se dělaly psi kusy aby vyšly jak rozměry tak tvrdost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Co je tohle za hospodu, že sem chodí tak málo lidí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to je hospoda otevřená 2 dny tak chvíly trva než se sem naučí lidi chodit....jestli se nauči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 na to, že je jen 2 dny, tak už máme 4 stránky, což je hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ještě se nezaběhla, ale počkej až se rozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to by člověk koukal kolik krys - myší a plivancu už zdlabnul ..... Čo nás nezabije, to nás posilní Ono keď si to tak človek zoberie, tak by nemal vôbec kupovať žiadne potraviny, ani jesť v žiadnej reštaurácii... Nejaké exkurzie za mladých čias som absolvoval aj ja a veru najväčšie zážitky boli mäsokombinát v Nových Zámkoch a detto Novofruct, kde vyrábali kompóty a veci z ovocia Keď už sa bavíme o potravinách, tak trebárs dnešné salámy a paštéty nestoja vôbec za nič - a úplne najhoršie sú párky! Samá múka, sója a iný blivajz... S nostalgiou spomínam na starú kvalitnú "komunistickú" šunku za 100 Sk/kg, loveckú salámu alebo debrecínku. A taká šunková pena balená v modrej hliníkovej fólii, to bola bašta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ono to nemusí bejt ani jen u jídla...když sem dělal ještě ve stary praci kde se vyraběly unašece na poloosy ktery se musely kalit....to byste koukaly jaky se dělaly psi kusy aby vyšly jak rozměry tak tvrdost..... všude je něco. jen málo velkých firem to dělá opravdu kvalitně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Čo nás nezabije, to nás posilní Ono keď si to tak človek zoberie, tak by nemal vôbec kupovať žiadne potraviny, ani jesť v žiadnej reštaurácii... Nejaké exkurzie za mladých čias som absolvoval aj ja a veru najväčšie zážitky boli mäsokombinát v Nových Zámkoch a detto Novofruct, kde vyrábali kompóty a veci z ovocia Keď už sa bavíme o potravinách, tak trebárs dnešné salámy a paštéty nestoja vôbec za nič - a úplne najhoršie sú párky! Samá múka, sója a iný blivajz... S nostalgiou spomínam na starú kvalitnú "komunistickú" šunku za 100 Sk/kg, loveckú salámu alebo debrecínku. A taká šunková pena balená v modrej hliníkovej fólii, to bola bašta jj, to bejvávalo. teď je nejlepší mít svojí farmu a chovat maso a potraviny jen pro sebe, aby člověk věděl co tam má a nemusel jíst ty blivajze, co se prodávají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Hoši, o uzeninách bych vám mohl poreferovat dělal jsem u řezníka UZENÁŘE ale řeknu vám, člověk sní všecko a co oči nevidí, to srdce nebolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 2igor: no věřim že museli bejt i když mě při převratu bylo 11 a to sem se moc o jídloo nezajímal ... spíš abych byl vidět při prvomajovym pruvodu .... 2standis: to je fakt ale k ty farmě musíš mit pole a na pole lidi a techniku a to už není moc fanfarovy .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a i přes to všechno mám skoro 115kg :-)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Taky jsem byl jednou se základkou ve výrobně marmelád a do těch velkejch kádí, co se to tam míchalo, sra... holubi, který si udělali záchod na takovejch výstuhách přímo nad těma káděma a jaký byly marmeládky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a dopr máro..... .... mě teda na tebe 15kg chybí ale při svy vejšce ma dobrejch 20 nadváhu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 nejhorší jsou vlašťovky...ty dokážou nasrat hromadu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.