Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no ty vole .... to je hnus kam se hrabou rozzlobenimuzi.cz

tak to je vydět že nejsem fajnšmekr to bych do huby nedal......zlaty startky bez filtru ...... :laugh.gif

ono kdyby sme nakoukli do polovin kuchyní v restauracích tak už si tam nic nedame ale je to fakt...... ;)

• Autor

já byl jednou v Plzni ve výrobně masa a salámů a paštik....dlouho jsem paštiky nemohl...a to byla veliká známá firma...byli jsem tam do kasáren fasovat maso a proviant...

to by člověk koukal kolik krys - myší a plivancu už zdlabnul ..... :ble:kuk:

• Autor

ale žijeme...

já byl jednou v Plzni ve výrobně masa a salámů a paštik....dlouho jsem paštiky nemohl...a to byla veliká známá firma...byli jsem tam do kasáren fasovat maso a proviant...

ono to je více méně všude stejný

ono to nemusí bejt ani jen u jídla...když sem dělal ještě ve stary praci kde se vyraběly unašece na poloosy ktery se musely kalit....to byste koukaly jaky se dělaly psi kusy aby vyšly jak rozměry tak tvrdost..... :ph34r:

Co je tohle za hospodu, že sem chodí tak málo lidí? :kuk:

to je hospoda otevřená 2 dny tak chvíly trva než se sem naučí lidi chodit....jestli se nauči

Ještě se nezaběhla, ale počkej až se rozjede :)

to by člověk koukal kolik krys - myší a plivancu už zdlabnul ..... :ble:kuk:

Čo nás nezabije, to nás posilní :)

Ono keď si to tak človek zoberie, tak by nemal vôbec kupovať žiadne potraviny, ani jesť v žiadnej reštaurácii... Nejaké exkurzie za mladých čias som absolvoval aj ja a veru najväčšie zážitky boli mäsokombinát v Nových Zámkoch a detto Novofruct, kde vyrábali kompóty a veci z ovocia :kuk:

Keď už sa bavíme o potravinách, tak trebárs dnešné salámy a paštéty nestoja vôbec za nič - a úplne najhoršie sú párky! Samá múka, sója a iný blivajz... S nostalgiou spomínam na starú kvalitnú "komunistickú" šunku za 100 Sk/kg, loveckú salámu alebo debrecínku. A taká šunková pena balená v modrej hliníkovej fólii, to bola bašta kol5

ono to nemusí bejt ani jen u jídla...když sem dělal ještě ve stary praci kde se vyraběly unašece na poloosy ktery se musely kalit....to byste koukaly jaky se dělaly psi kusy aby vyšly jak rozměry tak tvrdost..... :ph34r:

všude je něco. jen málo velkých firem to dělá opravdu kvalitně

Čo nás nezabije, to nás posilní :)

Ono keď si to tak človek zoberie, tak by nemal vôbec kupovať žiadne potraviny, ani jesť v žiadnej reštaurácii... Nejaké exkurzie za mladých čias som absolvoval aj ja a veru najväčšie zážitky boli mäsokombinát v Nových Zámkoch a detto Novofruct, kde vyrábali kompóty a veci z ovocia :kuk:

Keď už sa bavíme o potravinách, tak trebárs dnešné salámy a paštéty nestoja vôbec za nič - a úplne najhoršie sú párky! Samá múka, sója a iný blivajz... S nostalgiou spomínam na starú kvalitnú "komunistickú" šunku za 100 Sk/kg, loveckú salámu alebo debrecínku. A taká šunková pena balená v modrej hliníkovej fólii, to bola bašta kol5

jj, to bejvávalo. teď je nejlepší mít svojí farmu a chovat maso a potraviny jen pro sebe, aby člověk věděl co tam má a nemusel jíst ty blivajze, co se prodávají

Hoši, o uzeninách bych vám mohl poreferovat dělal jsem u řezníka UZENÁŘE :smich: ale řeknu vám, člověk sní všecko a co oči nevidí, to srdce nebolí. lol

2igor: no věřim že museli bejt i když mě při převratu bylo 11 a to sem se moc o jídloo nezajímal ... spíš abych byl vidět při prvomajovym pruvodu .... :D

2standis: to je fakt ale k ty farmě musíš mit pole a na pole lidi a techniku a to už není moc fanfarovy .-(

• Autor

a i přes to všechno mám skoro 115kg :-).....

Taky jsem byl jednou se základkou ve výrobně marmelád a do těch velkejch kádí, co se to tam míchalo, sra... holubi, který

si udělali záchod na takovejch výstuhách přímo nad těma káděma a jaký byly marmeládky lol

a dopr máro..... ;) .... mě teda na tebe 15kg chybí ale při svy vejšce ma dobrejch 20 nadváhu.... :rolleyes:

• Autor

nejhorší jsou vlašťovky...ty dokážou nasrat hromadu :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.