Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Máro už jsem zvládl všci svoje "úkoly"...aaaaaa viděl bych to někdy na konec týdne nebo výkend, určitě se ti ozvu na tel TY UMÍŠ TELEFONOVAT? NEBO NĚKOHO POŽÁDÁŠ? JO TO PÍVO MÁM POŘÁD PŘIPRAVENÝ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 jj sedam si vedle ke stolu mezi dělnickou třídu :-))))) budu jen pořvávat at mě slyšíte .-) dělnická třída má stůl?...tsss já myslel že chátra sedí pánům u nohou hele ty dělnická třído, zas to tu rozděluješ do sekcí.....kde bych pak seděl já?..v koutku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 dělnická třída má stůl?...tsss já myslel že chátra sedí pánům u nohou hele ty dělnická třído, zas to tu rozděluješ do sekcí.....kde bych pak seděl já?..v koutku? TY BY JSI NESEDĚL VŮBEC, ALE HLÍDAL DVEŘE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 dělnická třída má stůl?...tsss já myslel že chátra sedí pánům u nohou hele ty dělnická třído, zas to tu rozděluješ do sekcí.....kde bych pak seděl já?..v koutku? honzo ty nesedíš ty stojíš v pozoru mezi stolama s vumlem v ruce a s halapartnou v druhy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 TY UMÍŠ TELEFONOVAT? NEBO NĚKOHO POŽÁDÁŠ? JO TO PÍVO MÁM POŘÁD PŘIPRAVENÝ....... najdu si návod na internetu, nebo dám telefon kolemjdoucím a řekni jim co potřebuju jako že ho držíš neustále v ruce a čekáš, kdy pán Jenda dorazí?...tak to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Jindra - Marek: hajzlové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ANO MÁM PŘIPRAVENO...V LEDNIČCE.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 jendo ahoj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Jindra - Marek: hajzlové jen já ...sem prostě rebel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Jindra - Marek: hajzlové HELE A CO JE INTERNET VÍŠ? DIVNÝ....JSTE MĚLI ŠKOLENÍ? A JÁ HAJZL JSEM TO UŽ TADY VÍ KAŽDEJ..TAKŽE TO PSÁT ANI NEMUSÍŠ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Jindra - Marek: hajzlové Ty woe, ja radši pujdu, nerad bych tu dostal přes držku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 JEN JDI SPÁT...MÁŠ POLICEJNÍ HODINU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ty woe, ja radši pujdu, nerad bych tu dostal přes držku moravaky nebijem...ty sou zoceleny slivkou tak pud sebezachovy je silnější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 JEN JDI SPÁT...MÁŠ POLICEJNÍ HODINU... Vedoucí neser mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Bývalý vedoucí neser mě proč, sám jsi říkal že musíš každej být v pyžámku u postele ve 21h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ahoj žanet...vidíš co to tu je za spolek darebů? Mára: co je internet nevím, ale nechci vypadat úplně blbej Ráca: kdo řekl že moraváky nebijem? ...a není to škoda? klucííí a dámo jdu si zaplavat do vany, tak zatím pohov a hezkej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 no honzo bral sem to podle sebe.... s pár sem se setkal a vždy sme se pořádně vo...i ale to je už dávno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 proč, sám jsi říkal že musíš každej být v pyžámku u postele ve 21h Já jen říkal, že chodím spát kolem 21,00 a když vypnu počítač, neznamená to že spím. jsou ijiné věci než hospoda na SKODAHOME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 tady se už spí..tak brou všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 tady se už spí..tak brou všem Nespí sleduju tu jejich hašteřici z povzdálí a vyčkávám co se bude dít jestli přijdu o kšeft bo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Špatné ráno všem , zapněte si v počítači kvalitní ANTIVIR, neboť jsme chytli neštovice, tak ať se nenakazíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 U nás jsme očkovaní.....sice to stálko spoustu peněz, ale vyplatí se to....tak si užívejte? A kdo je má? Ty nebo malá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ty woe, ani nemluv, malá já už je měl 2 x tak mám strach taky i když je dostaneš prý jen jednou, doktorka nechápala, jak jsem ta¨m přišel podruhé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Já jen říkal, že chodím spát kolem 21,00 a když vypnu počítač, neznamená to že spím. jsou ijiné věci než hospoda na SKODAHOME Vlastně jo: to je to mytí oken, vysávání, utírání prachu, mytí vystavených skleniček, drátkování parket, přerovnání knihovny podle abecedy a autorů.......a další a další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Kamáráde, ty jsi první agent na nakažení, dám ti pivo do štucku od malé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.