Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Máro už jsem zvládl všci svoje "úkoly"...aaaaaa viděl bych to někdy na konec týdne nebo výkend, určitě se ti ozvu na tel ;)

TY UMÍŠ TELEFONOVAT? NEBO NĚKOHO POŽÁDÁŠ? :smich::smich::smich: JO TO PÍVO MÁM POŘÁD PŘIPRAVENÝ.......

jj sedam si vedle ke stolu mezi dělnickou třídu :-))))) budu jen pořvávat at mě slyšíte .-)

dělnická třída má stůl?...tsss já myslel že chátra sedí pánům u nohou :smich: hele ty dělnická třído, zas to tu rozděluješ do sekcí.....kde bych pak seděl já?..v koutku? :help::smich:

• Autor
dělnická třída má stůl?...tsss já myslel že chátra sedí pánům u nohou :smich: hele ty dělnická třído, zas to tu rozděluješ do sekcí.....kde bych pak seděl já?..v koutku? :help::smich:

TY BY JSI NESEDĚL VŮBEC, ALE HLÍDAL DVEŘE... :smich:

honzo ty nesedíš ty stojíš v pozoru mezi stolama s vumlem v ruce a s halapartnou v druhy.. :smich:

TY UMÍŠ TELEFONOVAT? NEBO NĚKOHO POŽÁDÁŠ? :smich::smich::smich: JO TO PÍVO MÁM POŘÁD PŘIPRAVENÝ.......

najdu si návod na internetu, nebo dám telefon kolemjdoucím a řekni jim co potřebuju lol jako že ho držíš neustále v ruce a čekáš, kdy pán Jenda dorazí?...tak to pěkně :palec2::smich:

Jindra - Marek: hajzlové :aggressive::smich:

• Autor

ANO MÁM PŘIPRAVENO...V LEDNIČCE....

jendo ahoj..

jen já :palec2: ...sem prostě rebel!  :smich:

• Autor

HELE A CO JE INTERNET VÍŠ? DIVNÝ....JSTE MĚLI ŠKOLENÍ? :palec2::smich: A JÁ HAJZL JSEM TO UŽ TADY VÍ KAŽDEJ..TAKŽE TO PSÁT ANI NEMUSÍŠ....

Ty woe, ja radši pujdu, nerad bych tu dostal přes držku :smich:

• Autor

JEN JDI SPÁT...MÁŠ POLICEJNÍ HODINU...

Ty woe, ja radši pujdu, nerad bych tu dostal přes držku :smich:

moravaky nebijem...ty sou zoceleny slivkou tak pud sebezachovy je silnější.... :smich:

JEN JDI SPÁT...MÁŠ POLICEJNÍ HODINU...

Vedoucí neser mě :aggressive::p

• Autor
Bývalý vedoucí neser mě :aggressive::p

proč, sám jsi říkal že musíš každej být v pyžámku u postele ve 21h

ahoj žanet...vidíš co to tu je za spolek darebů? :kuk::smich:

Mára: co je internet nevím, ale nechci vypadat úplně blbej :smich:

Ráca: kdo řekl že moraváky nebijem? :kuk: ...a není to škoda? :smich:

klucííí a dámo jdu si zaplavat do vany, tak zatím pohov a hezkej večír :)

no honzo bral sem to podle sebe.... s pár sem se setkal a vždy sme se pořádně vo...i ale to je už dávno :-)

proč, sám jsi říkal že musíš každej být v pyžámku u postele ve 21h

Já jen říkal, že chodím spát kolem 21,00 :aggressive: a když vypnu počítač, neznamená to že spím. jsou ijiné věci než hospoda na SKODAHOME :p:prc::smich:

tady se už spí..tak brou všem

tady se už spí..tak brou všem

Nespí sleduju tu jejich hašteřici :aggressive: z povzdálí a vyčkávám co se bude dít jestli přijdu o kšeft bo ne. ;)

Špatné ráno všem :kuk: , zapněte si v počítači kvalitní ANTIVIR, neboť jsme chytli neštovice, tak ať se nenakazíte :help:

• Autor

U nás jsme očkovaní.....sice to stálko spoustu peněz, ale vyplatí se to....tak si užívejte? A kdo je má? Ty nebo malá?

Ty woe, ani nemluv, malá já už je měl 2 x tak mám strach taky :smich: i když je dostaneš prý jen jednou, doktorka nechápala, jak jsem ta¨m přišel podruhé lol

• Autor
Já jen říkal, že chodím spát kolem 21,00 :aggressive: a když vypnu počítač, neznamená to že spím. jsou ijiné věci než hospoda na SKODAHOME :p:prc::smich:

Vlastně jo: to je to mytí oken, vysávání, utírání prachu, mytí vystavených skleniček, drátkování parket, přerovnání knihovny podle abecedy a autorů.......a další a další... ;):p

Kamáráde, ty jsi první agent na nakažení, dám ti pivo do štucku od malé :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.