cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Žanet: furt nééé, když jsme tu byly jako banda chlapů....no vlastně furt ale tu fotkou jsi to tu spečetila Marek: krajka, to je jako červená na bejky co jakých téédéééíííčkáářůůů...prdlajs, jsem věrnej jen a pouze škodovce jendo ty si ji už taky viděl jo???..jejda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 to viděl už každej a já to i rozeslal známejm ...ne kecám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 jendo ty si ji už taky viděl jo???..jejda.. to se ptáš mě?..tho kdo tu prolejzá celý forum? jináč díky Marku za ten odkaz na tu fotku;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 kibi:tak už aspon vím,co ste s markem probírali po icq... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 a ještě probíráme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Žanet: to by jsi nám křivdila...mi se bavíme počestně...o žrádlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 a ještě probíráme..... ukecááánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 a o čůrání proti větru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 ukecááánku nápodobně..kdo jí řekla že mastíme ICQ..aha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak já pomalu mizím....tak jendo..zítra čus...a žanet...zajdi k foťákovi..jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 nápodobně..kdo jí řekla že mastíme ICQ..aha.. to se doneslo po vetru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 já to cítil..ten Tvůj věter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 hoj a dobrou, zítra připrav přivítací obřad...famfáry, červený koberce, dyť víš jak se šlechtou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak já pomalu mizím....tak jendo..zítra čus...a žanet...zajdi k foťákovi..jo... marečku,dobrou noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 hoj a dobrou, zítra připrav přivítací obřad...famfáry, červený koberce, dyť víš jak se šlechtou co se chystá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 hoj a dobrou, zítra připrav přivítací obřad...famfáry, červený koberce, dyť víš jak se šlechtou noj...modli se aby tam nebyli nějaký lidi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 co se chystá? návštěva Marka...pořád toužil mě poznat a už začínal být ubrečenej, tak jsem mu splnil jeho dětský sen a zítra bude mít tu čest jdu pomalinku vykrást špajsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 návštěva Marka...pořád toužil mě poznat a už začínal být ubrečenej, tak jsem mu splnil jeho dětský sen a zítra bude mít tu čest jdu pomalinku vykrást špajsku ahááá,tak to bude velkej den..nezapomente fotit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 ahááá,tak to bude velkej den..nezapomente fotit.. neboj fota budou...ale néé tak intimní jako t tvoje tak a jde se baštit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 neboj fota budou...ale néé tak intimní jako t tvoje tak a jde se baštit to je škoda ..nech si chutnat..co baštíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 škoda?...myslím spíš štěstí zase "dobrůtku" tuňáka s vajíčkama a troškou majolky + bagetku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 škoda?...myslím spíš štěstí zase "dobrůtku" tuňáka s vajíčkama a troškou majolky + bagetku ty si teda dopřáváš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 to si piš, mám tu hotový hody Žanet jen co dojim jdu na kutě, tak přeju dobrou noc...ahoj čertice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Dobré ráno přeji, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.