Červen 19, 200916 r Žanet: furt nééé, když jsme tu byly jako banda chlapů....no vlastně furt ale tu fotkou jsi to tu spečetila Marek: krajka, to je jako červená na bejky co jakých téédéééíííčkáářůůů...prdlajs, jsem věrnej jen a pouze škodovce jendo ty si ji už taky viděl jo???..jejda..
Červen 19, 200916 r jendo ty si ji už taky viděl jo???..jejda.. to se ptáš mě?..tho kdo tu prolejzá celý forum? jináč díky Marku za ten odkaz na tu fotku;)
Červen 19, 200916 r Autor tak já pomalu mizím....tak jendo..zítra čus...a žanet...zajdi k foťákovi..jo...
Červen 19, 200916 r hoj a dobrou, zítra připrav přivítací obřad...famfáry, červený koberce, dyť víš jak se šlechtou
Červen 19, 200916 r tak já pomalu mizím....tak jendo..zítra čus...a žanet...zajdi k foťákovi..jo... marečku,dobrou noc...
Červen 19, 200916 r hoj a dobrou, zítra připrav přivítací obřad...famfáry, červený koberce, dyť víš jak se šlechtou co se chystá?
Červen 19, 200916 r Autor hoj a dobrou, zítra připrav přivítací obřad...famfáry, červený koberce, dyť víš jak se šlechtou noj...modli se aby tam nebyli nějaký lidi....
Červen 19, 200916 r co se chystá? návštěva Marka...pořád toužil mě poznat a už začínal být ubrečenej, tak jsem mu splnil jeho dětský sen a zítra bude mít tu čest jdu pomalinku vykrást špajsku
Červen 19, 200916 r návštěva Marka...pořád toužil mě poznat a už začínal být ubrečenej, tak jsem mu splnil jeho dětský sen a zítra bude mít tu čest jdu pomalinku vykrást špajsku ahááá,tak to bude velkej den..nezapomente fotit..
Červen 19, 200916 r ahááá,tak to bude velkej den..nezapomente fotit.. neboj fota budou...ale néé tak intimní jako t tvoje tak a jde se baštit
Červen 19, 200916 r neboj fota budou...ale néé tak intimní jako t tvoje tak a jde se baštit to je škoda ..nech si chutnat..co baštíš?
Červen 19, 200916 r škoda?...myslím spíš štěstí zase "dobrůtku" tuňáka s vajíčkama a troškou majolky + bagetku
Červen 19, 200916 r škoda?...myslím spíš štěstí zase "dobrůtku" tuňáka s vajíčkama a troškou majolky + bagetku ty si teda dopřáváš...
Červen 19, 200916 r to si piš, mám tu hotový hody Žanet jen co dojim jdu na kutě, tak přeju dobrou noc...ahoj čertice
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.