Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj Stando, teď se tu objevíš,jak du dom a cely den tu nikdo nebyl,nuda jak c.p :(

• Autor

Tak dnes od 14h do cca 17:30h proběhl I. mini sraz příznivců FI a FII a to ze Severu a Západu Čech ;)

Účast:

Za Sever: KIBI

Za Západ: Marek

ano byli jsme jen dva lol .......nikoho mezi sebe totiž nechceme :smich:

Napřed sraz na parkvovišti u supermárketu....kde taky jinde že jo ;) a pak rychlý, ale opravdu rychlý přesun o cca 12 km dál do hospůdky na terásku, abychom na ty naše krasavce viděli a měli jen pod kontrolou......jídla bylo a pití taky..jen se stoly prohýbaly... a počasíčko super :palec2: krásně jasno, slunečno.

Co jsem probírali....úplně všechno...auta..ženský...jídlo..pití...práci..fórum...........

Jinak super pokec...jo a došlo i na předání "dárků" lol

Zde jen pár foto...naše osoby tam nehledejte..jsme stydlivky :smich: ..jo a hádejte jaká je naše oblíbená barva.. ;)

post-82-1245517089_thumb.jpg

post-82-1245517102_thumb.jpg

post-82-1245517113_thumb.jpg

Marku, to je paráda, hned bych skočil mezi vás :palec2:

• Autor

Jo ale máš to daleko...ale klidně vem rodinku a přijeď někdy na víkend....

Zde jen pár foto...naše osoby tam nehledejte..jsme stydlivky :smich: ..jo a hádejte jaká je naše oblíbená barva.. ;) [/b][/i]

že by ZLATÁ? :smich:

To je daleko jak prase :kuk:

Kibi: Jak maš přichycené mračítka? :)

dobrej dobrej ve spolek :) tak musim potvrdit Márovo slova - písmena....super pokec, dobrý jídlo a pití (Marku neboj že oplatky se pečou :D) a i dary přišli (proč jinak bych taky na ten sraz jel ne lol:smich: ) zde hleďte a tiše záviďte - díky pane amatér ;)

post-25532-1245517806_thumb.jpg

Nováček, potřebuje usměrnit :blbec: kibi ukáž mu V.U.M.L.a :smich:

dobrej dobrej ve spolek :) tak musim potvrdit Márovo slova - písmena....super pokec, dobrý jídlo a pití (Marku neboj že oplatky se pečou :D) a i dary přišli (proč jinak bych taky na ten sraz jel ne lol:smich: ) zde hleďte a tiše záviďte - díky pane amatér ;)

No, pane vedoucí! To je šofér, to měl byt Birell :palec2:

co jsem zase řekl? :kuk:

jééé ahoj Zdendo, konečně jsi si sem našel cestu...do knajpy, mezi nej šéfíky tohohle fora :palec2:lol jasný zlatá, jaká taky jinak :ble

woody: Míro mám je přichycený oboustranou lepící páskou a drží to jak židovská víra :palec2:

Zdendo Zdendo, ty nevíš že tohle je fanklub červený barvy :p se zlatou tady nemáš šanci, snad jen kdyby sem nalákal to tvoje dvojče Zdendu alias Bruna :smich:

aby tý zlatý nebylo málo, tak jsou už i kliky lol jo jo, koukám tady to žije :smich:

bruna zmáknu, neboj, a už na Vás budeme dva lol

jééé ahoj Zdendo, konečně jsi si sem našel cestu...do knajpy, mezi nej šéfíky tohohle fora :palec2:lol jasný zlatá, jaká taky jinak :ble

woody: Míro mám je přichycený oboustranou lepící páskou a drží to jak židovská víra :palec2:

A co STK? U tebe asi NO PROBLEMO, co? Já to chci na sundávaní . Uvažoval jsem, že vrtnu světlo 2mm vrtákem a dám to na malé šroubečky :palec2:

• Autor
No, pane vedoucí! To je šofér, to měl byt Birell :palec2:

BIRELL byl v hospůdce a dokonce točenej....jo když máš známé hospodské....

Jediná zlatá barva na fabii je ČERVENÁ to si pamatuj, je to v pravidlech zdejší knajpy :smich:

BIRELL byl v hospůdce a dokonce točenej....jo když máš známé hospodské....

Ste byli v mléčném baru? :smich:

aby tý zlatý nebylo málo, tak jsou už i kliky lol jo jo, koukám tady to žije :smich:

ježišmarja ty už jsi Goldboy hadr...už jen zlatý zuby lol no hele jen si sem tu posilu vem, budeš jí potřebovat :p

soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto :smich:lol

• Autor
A co STK? U tebe asi NO PROBLEMO, co? Já to chci na sundávaní . Uvažoval jsem, že vrtnu světlo 2mm vrtákem a dám to na malé šroubečky :palec2:

To nedělej...obostranku sundáš taky kdykoliv a zase nalepíš novou...

• Autor
soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto :smich:lol

děláš dobře :palec2:

• Autor
Ste byli v mléčném baru? :smich:

nene....v rodinné hospůdce...na terásce...pohoda :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.