Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto Správně ses rozhod, dneska první plusovy bod . Anebo se domluv s Pjerdolem, on ti to stříkne sprejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 A co STK? U tebe asi NO PROBLEMO, co? Já to chci na sundávaní . Uvažoval jsem, že vrtnu světlo 2mm vrtákem a dám to na malé šroubečky too jsou Milotec mračidla s ATESTEM se šroubkama neblbni dej to na tu oboustranku a kdyby na STK prudily, tak je silou strhneš a pak holt znova přilepíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 To nedělej...obostranku sundáš taky kdykoliv a zase nalepíš novou... A jak? jak bych to sundával, tak to mračítko zlomím. Anebo jsem uvažoval suchý zip samolepící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Woody: no to by byl mazec tím sprejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 too jsou Milotec mračidla s ATESTEM se šroubkama neblbni dej to na tu oboustranku a kdyby na STK prudily, tak je silou strhneš a pak holt znova přilepíš Já mám Elis. na netu s atestem a v návodu pouze pro sportovní učely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto konečně rozumný slovo woody: mléčnej bar?...pro mně no problemo, ale Mára by asi neměl radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Já mám Elis. na netu s atestem a v návodu pouze pro sportovní učely ty mračítka na STK rozdejchaj a z tý oboustranky je přinejhorším strhneš - holt musíš opatrně ale dolu pujdou Zdenda: prdlajs sprejem, vem to štětkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Kibi, a tys tam mel někde na těch mračítkách atest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 konečně rozumný slovo woody: mléčnej bar?...pro mně no problemo, ale Mára by asi neměl radost já už jsem na mlíčnej bar moc starej...ani by mě tam nepustili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Hoši, nováček si stěžuje http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1217534 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 jdu domů, tady je to jen pro červený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Kibi, a tys tam mel někde na těch mračítkách atest? jo, myslim že navrchu je nějaký číslo čico, moc jsem to neskoumal...ale měl by tam být:) Mára: starej?...nekecej, vypadáš na dvanáct let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Hoši, nováček si stěžuje http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1217534 ty voe to je drzost...kde je můj VUML Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Dvanáct ale 3x +1rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 omlouvám se všeckym majitelům červených (nejkrásnějších) fabek, spletl jsem se, když jsem si myslel že zlatá je nejkrásnější barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 jo, myslim že navrchu je nějaký číslo čico, moc jsem to neskoumal...ale měl by tam být:) Právě, že já tam mám taky nějaké číslo, ale je to zespod a nebude to vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 omlouvám se všeckym majitelům červených (nejkrásnějších) fabek, spletl jsem se, když jsem si myslel že zlatá je nejkrásnější barva Omluva přijatá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 omlouvám se všeckym majitelům červených (nejkrásnějších) fabek, spletl jsem se, když jsem si myslel že zlatá je nejkrásnější barva cítím v tom trošku ironie...ty bejku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Zdendo ještě chci kytici a diplom s věnováním, jínáč si mne neudobříš woody: tady je to číslo vystouplý - jde vidět i přez lak...hele dej to na oboustranku a řeš to až nudeš na STK - pokud tam bude někdo rozumnej, maximáln tě sprdne lidi loučím se s váma, jelikož tu mám malou rodinou oslavičku jdu trávit čas ke stolům který se prohíbaj pod dobrotama zatím ahoj darebáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ironie to fakt není.... jen jsem slíboval vždycky mamince, že nikdy nebudu lhát a tak... a teď nevím jak jí to vysvětlím, že jsem takhle kecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 já jdu taky.... musím plnit manželský povinnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ironie to fakt JE.... sliboval vždycky mamince, že budu lhát a tak LŽU I TEĎ... Ty bejku jeden..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 tak jo, teď to myslím vážně: červená je taky hezká se tu mějtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Tak já nebudu trhat partu a jdu taky a oslavičk taky bude, tchyně teď odjela dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 (editace) tak jo, teď to myslím vážně: červená je nejhezčí a lituji, že nejsem jejím majitelem :se tu mějtě Zdendo plně souhlasím Editováno: 20. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.