Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto :smich:lol

:palec2: Správně ses rozhod, dneska první plusovy bod :smich: . Anebo se domluv s Pjerdolem, on ti to stříkne sprejem :smich:

A co STK? U tebe asi NO PROBLEMO, co? Já to chci na sundávaní . Uvažoval jsem, že vrtnu světlo 2mm vrtákem a dám to na malé šroubečky :palec2:

too jsou Milotec mračidla s ATESTEM ;) se šroubkama neblbni :kuk: dej to na tu oboustranku a kdyby na STK prudily, tak je silou strhneš a pak holt znova přilepíš ;)

To nedělej...obostranku sundáš taky kdykoliv a zase nalepíš novou...

A jak? jak bych to sundával, tak to mračítko zlomím. Anebo jsem uvažoval suchý zip samolepící :)

Woody: no to by byl mazec tím sprejem :smich:

too jsou Milotec mračidla s ATESTEM ;) se šroubkama neblbni :kuk: dej to na tu oboustranku a kdyby na STK prudily, tak je silou strhneš a pak holt znova přilepíš ;)

Já mám Elis. na netu s atestem a v návodu pouze pro sportovní učely :aggressive:

soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto :smich:lol

konečně rozumný slovo lol

woody: mléčnej bar?...pro mně no problemo, ale Mára by asi neměl radost :D

Já mám Elis. na netu s atestem a v návodu pouze pro sportovní učely :aggressive:

ty mračítka na STK rozdejchaj a z tý oboustranky je přinejhorším strhneš - holt musíš opatrně ale dolu pujdou ;)

Zdenda: prdlajs sprejem, vem to štětkou lol

Kibi, a tys tam mel někde na těch mračítkách atest?

• Autor
konečně rozumný slovo lol

woody: mléčnej bar?...pro mně no problemo, ale Mára by asi neměl radost :D

já už jsem na mlíčnej bar moc starej...ani by mě tam nepustili lol

jdu domů, tady je to jen pro červený.... :smich:

Kibi, a tys tam mel někde na těch mračítkách atest?

jo, myslim že navrchu je nějaký číslo čico, moc jsem to neskoumal...ale měl by tam být:)

Mára: starej?...nekecej, vypadáš na dvanáct let lol

• Autor

Dvanáct ale 3x +1rok :)

omlouvám se všeckym majitelům červených (nejkrásnějších) fabek, spletl jsem se, když jsem si myslel že zlatá je nejkrásnější barva

jo, myslim že navrchu je nějaký číslo čico, moc jsem to neskoumal...ale měl by tam být:)

Právě, že já tam mám taky nějaké číslo, ale je to zespod a nebude to vidět :feve:

omlouvám se všeckym majitelům červených (nejkrásnějších) fabek, spletl jsem se, když jsem si myslel že zlatá je nejkrásnější barva

Omluva přijatá -_-

• Autor

cítím v tom trošku ironie...ty bejku :smich:

Zdendo ještě chci kytici a diplom s věnováním, jínáč si mne neudobříš :p:smich:

woody: tady je to číslo vystouplý - jde vidět i přez lak...hele dej to na oboustranku a řeš to až nudeš na STK - pokud tam bude někdo rozumnej, maximáln tě sprdne :)

lidi loučím se s váma, jelikož tu mám malou rodinou oslavičku jdu trávit čas ke stolům který se prohíbaj pod dobrotama :p zatím ahoj darebáci

ironie to fakt není.... jen jsem slíboval vždycky mamince, že nikdy nebudu lhát a tak... a teď nevím jak jí to vysvětlím, že jsem takhle kecal lol

já jdu taky.... musím plnit manželský povinnosti

• Autor

ironie to fakt JE.... sliboval vždycky mamince, že budu lhát a tak LŽU I TEĎ...

Ty bejku jeden..... :aggressive::smich::smich::smich:

tak jo, teď to myslím vážně: červená je taky hezká :palec2:

se tu mějtě

Tak já nebudu trhat partu a jdu taky :prc: a oslavičk taky bude, tchyně teď odjela :kol-125: dom :kol-147:

tak jo, teď to myslím vážně: červená je nejhezčí a lituji, že nejsem jejím majitelem :wallbash: :

se tu mějtě

Zdendo plně souhlasím :smich:

Upraveno od Woody

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.