Červen 20, 200916 r soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto Správně ses rozhod, dneska první plusovy bod . Anebo se domluv s Pjerdolem, on ti to stříkne sprejem
Červen 20, 200916 r A co STK? U tebe asi NO PROBLEMO, co? Já to chci na sundávaní . Uvažoval jsem, že vrtnu světlo 2mm vrtákem a dám to na malé šroubečky too jsou Milotec mračidla s ATESTEM se šroubkama neblbni dej to na tu oboustranku a kdyby na STK prudily, tak je silou strhneš a pak holt znova přilepíš
Červen 20, 200916 r To nedělej...obostranku sundáš taky kdykoliv a zase nalepíš novou... A jak? jak bych to sundával, tak to mračítko zlomím. Anebo jsem uvažoval suchý zip samolepící
Červen 20, 200916 r too jsou Milotec mračidla s ATESTEM se šroubkama neblbni dej to na tu oboustranku a kdyby na STK prudily, tak je silou strhneš a pak holt znova přilepíš Já mám Elis. na netu s atestem a v návodu pouze pro sportovní učely
Červen 20, 200916 r soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto konečně rozumný slovo woody: mléčnej bar?...pro mně no problemo, ale Mára by asi neměl radost
Červen 20, 200916 r Já mám Elis. na netu s atestem a v návodu pouze pro sportovní učely ty mračítka na STK rozdejchaj a z tý oboustranky je přinejhorším strhneš - holt musíš opatrně ale dolu pujdou Zdenda: prdlajs sprejem, vem to štětkou
Červen 20, 200916 r Autor konečně rozumný slovo woody: mléčnej bar?...pro mně no problemo, ale Mára by asi neměl radost já už jsem na mlíčnej bar moc starej...ani by mě tam nepustili
Červen 20, 200916 r Hoši, nováček si stěžuje http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1217534
Červen 20, 200916 r Kibi, a tys tam mel někde na těch mračítkách atest? jo, myslim že navrchu je nějaký číslo čico, moc jsem to neskoumal...ale měl by tam být:) Mára: starej?...nekecej, vypadáš na dvanáct let
Červen 20, 200916 r Hoši, nováček si stěžuje http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1217534 ty voe to je drzost...kde je můj VUML
Červen 20, 200916 r omlouvám se všeckym majitelům červených (nejkrásnějších) fabek, spletl jsem se, když jsem si myslel že zlatá je nejkrásnější barva
Červen 20, 200916 r jo, myslim že navrchu je nějaký číslo čico, moc jsem to neskoumal...ale měl by tam být:) Právě, že já tam mám taky nějaké číslo, ale je to zespod a nebude to vidět
Červen 20, 200916 r omlouvám se všeckym majitelům červených (nejkrásnějších) fabek, spletl jsem se, když jsem si myslel že zlatá je nejkrásnější barva Omluva přijatá
Červen 20, 200916 r Autor omlouvám se všeckym majitelům červených (nejkrásnějších) fabek, spletl jsem se, když jsem si myslel že zlatá je nejkrásnější barva cítím v tom trošku ironie...ty bejku
Červen 20, 200916 r Zdendo ještě chci kytici a diplom s věnováním, jínáč si mne neudobříš woody: tady je to číslo vystouplý - jde vidět i přez lak...hele dej to na oboustranku a řeš to až nudeš na STK - pokud tam bude někdo rozumnej, maximáln tě sprdne lidi loučím se s váma, jelikož tu mám malou rodinou oslavičku jdu trávit čas ke stolům který se prohíbaj pod dobrotama zatím ahoj darebáci
Červen 20, 200916 r ironie to fakt není.... jen jsem slíboval vždycky mamince, že nikdy nebudu lhát a tak... a teď nevím jak jí to vysvětlím, že jsem takhle kecal
Červen 20, 200916 r Autor ironie to fakt JE.... sliboval vždycky mamince, že budu lhát a tak LŽU I TEĎ... Ty bejku jeden.....
Červen 20, 200916 r tak jo, teď to myslím vážně: červená je nejhezčí a lituji, že nejsem jejím majitelem :se tu mějtě Zdendo plně souhlasím Upraveno Červen 20, 200916 r od Woody
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.