Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto :smich:lol

:palec2: Správně ses rozhod, dneska první plusovy bod :smich: . Anebo se domluv s Pjerdolem, on ti to stříkne sprejem :smich:

Vloženo
A co STK? U tebe asi NO PROBLEMO, co? Já to chci na sundávaní . Uvažoval jsem, že vrtnu světlo 2mm vrtákem a dám to na malé šroubečky :palec2:

too jsou Milotec mračidla s ATESTEM ;) se šroubkama neblbni :kuk: dej to na tu oboustranku a kdyby na STK prudily, tak je silou strhneš a pak holt znova přilepíš ;)

Vloženo
To nedělej...obostranku sundáš taky kdykoliv a zase nalepíš novou...

A jak? jak bych to sundával, tak to mračítko zlomím. Anebo jsem uvažoval suchý zip samolepící :)

Vloženo
too jsou Milotec mračidla s ATESTEM ;) se šroubkama neblbni :kuk: dej to na tu oboustranku a kdyby na STK prudily, tak je silou strhneš a pak holt znova přilepíš ;)

Já mám Elis. na netu s atestem a v návodu pouze pro sportovní učely :aggressive:

Vloženo
soráč.... v pondělí si jdu domluvit lakovnu, budu mít konečně červený auto :smich:lol

konečně rozumný slovo lol

woody: mléčnej bar?...pro mně no problemo, ale Mára by asi neměl radost :D

Vloženo
Já mám Elis. na netu s atestem a v návodu pouze pro sportovní učely :aggressive:

ty mračítka na STK rozdejchaj a z tý oboustranky je přinejhorším strhneš - holt musíš opatrně ale dolu pujdou ;)

Zdenda: prdlajs sprejem, vem to štětkou lol

Vloženo
konečně rozumný slovo lol

woody: mléčnej bar?...pro mně no problemo, ale Mára by asi neměl radost :D

já už jsem na mlíčnej bar moc starej...ani by mě tam nepustili lol

Vloženo
Kibi, a tys tam mel někde na těch mračítkách atest?

jo, myslim že navrchu je nějaký číslo čico, moc jsem to neskoumal...ale měl by tam být:)

Mára: starej?...nekecej, vypadáš na dvanáct let lol

Vloženo
jo, myslim že navrchu je nějaký číslo čico, moc jsem to neskoumal...ale měl by tam být:)

Právě, že já tam mám taky nějaké číslo, ale je to zespod a nebude to vidět :feve:

Vloženo
omlouvám se všeckym majitelům červených (nejkrásnějších) fabek, spletl jsem se, když jsem si myslel že zlatá je nejkrásnější barva

cítím v tom trošku ironie...ty bejku :smich:

Vloženo

Zdendo ještě chci kytici a diplom s věnováním, jínáč si mne neudobříš :p:smich:

woody: tady je to číslo vystouplý - jde vidět i přez lak...hele dej to na oboustranku a řeš to až nudeš na STK - pokud tam bude někdo rozumnej, maximáln tě sprdne :)

lidi loučím se s váma, jelikož tu mám malou rodinou oslavičku jdu trávit čas ke stolům který se prohíbaj pod dobrotama :p zatím ahoj darebáci

Vloženo (editace)
tak jo, teď to myslím vážně: červená je nejhezčí a lituji, že nejsem jejím majitelem :wallbash: :

se tu mějtě

Zdendo plně souhlasím :smich:

Editováno: , autor: Woody

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...