Červen 21, 200916 r Autor Máš na co! Akorát ten stan budeme stavět v sobotu. a z pátku na so budu spát kde? S tebou v posteli?
Červen 21, 200916 r Autor znáš mě..herečka ..jasně že dovalím v pátek a u mě v autě zima není jako ve tvým...
Červen 21, 200916 r ahoj ahoj Máro....já ti to říkal;) já když si jí naposled koupil, tak jsem jen ochutnal a....celou jí sežral
Červen 21, 200916 r Autor ahoj ahoj Máro....já ti to říkal;) já když si jí naposled koupil, tak jsem jen ochutnal a....celou jí sežral i já se musel krotit ..do kdy máš dovču?
Červen 21, 200916 r Marku ty máš zaracha od herečky néé? protože jít chrnět dřív než Míra je už hodně divný ale tak dobrou noc
Červen 21, 200916 r Autor Ne ale jsem doma sám s malou..herečka je na noční...tak jsem chůva..mějte se....
Červen 22, 200916 r No, ono to stojí normálně 5200 kč, a smysl? No, auto se tak netřepe, hodně se to zklidnílo a po přidání plynu tam není taková díra, hned to jde do otáček ale co se tyče výkonu, tak je to nic moc, co bys taky chtěl z té 40 kw dostat, že. Ale je to jako poznat, že je to silnější, jde to rychleji do otáček TAk to mi dělá už ta 47kW takže si raděj ty 3tis nechám a hodím 5tis do MPI
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.