Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Máš na co! Akorát ten stan budeme stavět v sobotu. a z pátku na so budu spát kde? S tebou v posteli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak to rozhodně ne Marečku.Já spim jenom se svym miláčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak to přijedu až v so..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Nedělej tlaky! Ještě se domluvime-času dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 znáš mě..herečka ..jasně že dovalím v pátek a u mě v autě zima není jako ve tvým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 dobrej večír ve spolek štamgasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 nazdar sporťáku.....čokoládka je LUXUSNÍ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ahoj ahoj Máro....já ti to říkal;) já když si jí naposled koupil, tak jsem jen ochutnal a....celou jí sežral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Hoši mažu spát....dneska dřív než WOODY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ahoj ahoj Máro....já ti to říkal;) já když si jí naposled koupil, tak jsem jen ochutnal a....celou jí sežral i já se musel krotit ..do kdy máš dovču? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Marku ty máš zaracha od herečky néé? protože jít chrnět dřív než Míra je už hodně divný ale tak dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 nazdárek pánové,,marku tobě teda dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Marku: Ty jseš nemocnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ne ale jsem doma sám s malou..herečka je na noční...tak jsem chůva..mějte se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Dobrou noc Marku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ještě jsem sem ani nevlezl a už idu spát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Zduř,je tu ještě kery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Zduř,je tu ještě kery? já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Jsem zde.....hlídání proběhlo v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No, ono to stojí normálně 5200 kč, a smysl? No, auto se tak netřepe, hodně se to zklidnílo a po přidání plynu tam není taková díra, hned to jde do otáček ale co se tyče výkonu, tak je to nic moc, co bys taky chtěl z té 40 kw dostat, že. Ale je to jako poznat, že je to silnější, jde to rychleji do otáček TAk to mi dělá už ta 47kW takže si raděj ty 3tis nechám a hodím 5tis do MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 chlapci mám tecnickou po ránu.Jak se píšou ty věci co máte pod čarou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nahoře Moje nastavení, klik, pak Levý sloupec - úprava podpisu a píšeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.