Evers Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 samotka vsichni sli chlastat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 asi jo......ale jinam.....já na tom byl včera stejně...tady bylo mrtvo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 ty jo .. to je dovolena : ) predstavoval sem si to trosku jinak ) jeste ze nejsou ty slibovane vedra... bych byl total nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 (editace) tady je dneska na padnutí.....v autě jsem měl na maxíku venkovní 30°C Editováno: 16. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 tady pohoda tak okolo 25.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 To je tady bída....napřed půjdu a pak asi spát nebo jen spát? Podle toho co na to herečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 tak sem tu a koukam že zatim sam :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Čus Ráca, jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 no mam dobrou náladu akorat sem se vratil z prahy měl sem sraz s lukysskem a v kufru sem si púřivez new pružiny -3cm eibach :-)))))).....a zejtra planuju vyměnu to zas budu nadávat a vztekat se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Nejsou ty péra od Vlasty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 nene sou přímo od lukysska daval jiny ještě nižší tak tyhle pustil do světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Tak pak hod info já je chci taky měnit,a docela jsem se u toho nasral,páč potřebuješ na povolení šroubu co dole zajištuje tlumič hvězdičku,imbus tam nedostaneš a nic jinyho taky ne,navíc to vypadá,že se musí povolit poloosa aby to šlo pořádně vyklonit a stáhnout to z tlumiče,se stahovákama jsem se akorád vztekal a celej spodek nešel z tlumiče srazit.Zatím jsem to odpískal musim se na to pořádně vyspat a vymyslet postup,ale rád se poučím tak pak písní postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Taky uvažuji o pérach, jen mám strach, že to ztvrdne a bude se všecko třepat. Jinač dnecka jsem konečně sehnal znak, co jsem potřeboval, uvidíme, jestli se mi to povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Nejsou ty péra od Vlasty? Joo mám je na prodej,ale zatim je nikdo nechce a já mám opět nutkání je tam narvat tak pokud se nikdo tak do 14dní neozve jdou na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Joo mám je na prodej,ale zatim je nikdo nechce a já mám opět nutkání je tam narvat tak pokud se nikdo tak do 14dní neozve jdou na auto. A ty chceš prodat svoje auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 no mě řikal že blbě de jen prava strana protože je delší poloosa,tak prej povolovali zespoda pod kolem čep nebo jak se to nazyva...leva prej de v pohodě....a ten torx je pravda je to tuším rozměr 14-ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Taky uvažuji o pérach, jen mám strach, že to ztvrdne a bude se všecko třepat. Jinač dnecka jsem konečně sehnal znak, co jsem potřeboval, uvidíme, jestli se mi to povede. Co jsem vyzvídal tak zas velkej rozdíl oproti origo to nejni na normální cestě to ani nepoznáš,ale když pojedeš po nějakej okresce 3třídy nebo po D1 tak to bude asi drncat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 A ty chceš prodat svoje auto? No pokud najdu na jaře kupce za dobrou cenu,tak na 90% pujde holka do světa.Tak nějak jsem se zakoukal do Grande Punta,a ve hře je i F II.Zaleží za kolik by byl prodej a za kolik koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Nejlepší to má Sergej, ten má celý podvozek a jak jel do Frýdku na sraz, tak říkal, že to tak drncalo, že se nemohl ani dívat na navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 No pokud najdu na jaře kupce za dobrou cenu,tak na 90% pujde holka do světa.Tak nějak jsem se zakoukal do Grande Punta,a ve hře je i F II.Zaleží za kolik by byl prodej a za kolik koupě. Já mám favorita Octu, ale to je daleká budoucnost. Jedno ještě není splacené a už bych chtěl druhé . Jenže prodej auto s 25tis km za polovic co jsem koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 no já si překous pomalu jazyk na d1 i se seriovym tak si myslim že -3 je takovej kompromis kterej se dá snyst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 no mě řikal že blbě de jen prava strana protože je delší poloosa,tak prej povolovali zespoda pod kolem čep nebo jak se to nazyva...leva prej de v pohodě....a ten torx je pravda je to tuším rozměr 14-ka Tak to já začínal právě na pravy a ta mě fakt srazila na kolena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Tak to já začínal právě na pravy a ta mě fakt srazila na kolena. no ja mam vplanu taky sní začít tak sem zvědavejzejrtra bych si zajel pučit stahovaky a když mi do toho nic nevleze jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Já mám favorita Octu, ale to je daleká budoucnost. Jedno ještě není splacené a už bych chtěl druhé . Jenže prodej auto s 25tis km za polovic co jsem koupil Koukám,že je to všude stejny,do jara ještě splácím a už čumím po jinejch pekáčích,na jednu stranu se stím piplám a pak bych to nejradši hned střelil naštěstí má máma v tomhle uplně jasno.Před Fabkou jsem měl auta vždy starší 8 let a více,teď mám auto 5ti letý a stejně furt lezu na net a hledám a hledám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Koukám,že je to všude stejny,do jara ještě splácím a už čumím po jinejch pekáčích,na jednu stranu se stím piplám a pak bych to nejradši hned střelil naštěstí má máma v tomhle uplně jasno.Před Fabkou jsem měl auta vždy starší 8 let a více,teď mám auto 5ti letý a stejně furt lezu na net a hledám a hledám. Já ještě 4 roky a je to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.