Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Tak pak hod info já je chci taky měnit,a docela jsem se u toho nasral,páč potřebuješ na povolení šroubu co dole zajištuje tlumič hvězdičku,imbus tam nedostaneš a nic jinyho taky ne,navíc to vypadá,že se musí povolit poloosa aby to šlo pořádně vyklonit a stáhnout to z tlumiče,se stahovákama jsem se akorád vztekal a celej spodek nešel z tlumiče srazit.Zatím jsem to odpískal musim se na to pořádně vyspat a vymyslet postup,ale rád se poučím tak pak písní postup.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky uvažuji o pérach, jen mám strach, že to ztvrdne a bude se všecko třepat. Jinač dnecka jsem konečně sehnal znak, co jsem potřeboval, uvidíme, jestli se mi to povede.

Co jsem vyzvídal tak zas velkej rozdíl oproti origo to nejni na normální cestě to ani nepoznáš,ale když pojedeš po nějakej okresce 3třídy nebo po D1 tak to bude asi drncat.

Odkaz ke komentáři

No pokud najdu na jaře kupce za dobrou cenu,tak na 90% pujde holka do světa.Tak nějak jsem se zakoukal do Grande Punta,a ve hře je i F II.Zaleží za kolik by byl prodej a za kolik koupě.

Já mám favorita Octu, ale to je daleká budoucnost. Jedno ještě není splacené a už bych chtěl druhé lol . Jenže prodej auto s 25tis km za polovic co jsem koupil :feve:

Odkaz ke komentáři

no mě řikal že blbě de jen prava strana protože je delší poloosa,tak prej povolovali zespoda pod kolem čep nebo jak se to nazyva...leva prej de v pohodě....a ten torx je pravda je to tuším rozměr 14-ka

Tak to já začínal právě na pravy a ta mě fakt srazila na kolena.

Odkaz ke komentáři

Já mám favorita Octu, ale to je daleká budoucnost. Jedno ještě není splacené a už bych chtěl druhé lol . Jenže prodej auto s 25tis km za polovic co jsem koupil :feve:

Koukám,že je to všude stejny,do jara ještě splácím a už čumím po jinejch pekáčích,na jednu stranu se stím piplám a pak bych to nejradši hned střelil naštěstí má máma v tomhle uplně jasno.Před Fabkou jsem měl auta vždy starší 8 let a více,teď mám auto 5ti letý a stejně furt lezu na net a hledám a hledám.

Odkaz ke komentáři

Koukám,že je to všude stejny,do jara ještě splácím a už čumím po jinejch pekáčích,na jednu stranu se stím piplám a pak bych to nejradši hned střelil naštěstí má máma v tomhle uplně jasno.Před Fabkou jsem měl auta vždy starší 8 let a více,teď mám auto 5ti letý a stejně furt lezu na net a hledám a hledám.

Já ještě 4 roky a je to moje :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...