Vlasta Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Když už jsme u toho snižování,stačí sundat jenom předek nebo komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Jako předek snížit a zadek origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Jako předek snížit a zadek origo? No tak nějak jsem to myšlel.Dle vyrazu smajlíka jsem aši myšlel blbě co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 taky nevim jak to přesně vlasta myslel?...podle mě zaleží na každym jak to chce a jak se mu to líbí..nevim...ale třeba lukyssek ma předek -5,5 a zadek -3,5 .... ja to dam komplet o ty tři dolu a končim se změnama podvozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 To bych ještě bral, ale předek snížit a zadek origo, to ee, nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 jdu chrnět, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Dobré ránko,je pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Dobré ránko,je pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 dobry ranko , dalsi den nicnedelani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 furt marodíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 porad .. v pondeli kontrola ... tak snad po kontrole bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Nazdárek..jsem tu...konečně jsem dneska sousedce zařídil opravu odpadu aby nás nevytápěla....co paleček Jirko...bolí..škube?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 no cejtim kazdej tep srdce kua skube to jako kdyz se stara rozjizdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 To znám velmi dobře....a nepomáhá ani dát nahu nahoru......hele teď jsem volal s Romanem a ptal se mě, jestli mu něco nesetříháš--nějaký to videjko ze srazu...fotbálek---dádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 no cejtim kazdej tep srdce kua skube to jako kdyz se stara rozjizdi a cos dělal??prac.úraz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Nazdárek..jsem tu...konečně jsem dneska sousedce zařídil opravu odpadu aby nás nevytápěla....co paleček Jirko...bolí..škube?... čau Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 (editace) Nazdárek....jak je tam u vás..tady je vedro jako prase.... jsem zvědavej na další díl se Zuzkou Norisů ...ta baba mi pořád leží v hlavě...je to kus Editováno: 17. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 no tady je taky na padnutí,je to hnus buď chčije jak prase nebo toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 od rána jsem nic nejedl a už tu padám hlady..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Já taky nejedl..jen jsem měl zmrzlinu...doma mám zapečený testoviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 To znám velmi dobře....a nepomáhá ani dát nahu nahoru......hele teď jsem volal s Romanem a ptal se mě, jestli mu něco nesetříháš--nějaký to videjko ze srazu...fotbálek---dádu Dada je sestrihanej ... no ten fotbalek+blahoprani bych moh nooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Zkus to...Pak by se mu to hodilo na jedno dývko a poslalo...je celej natěšenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Tak jsem napapanej a spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Já taky nejedl..jen jsem měl zmrzlinu...doma mám zapečený testoviny jj já taky těstoviny moc rád,kdybych nebyl teď tak nejezenej tak bych dojel ti s nima pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 a copak jsi měl Ty...jinak já se o jídlo nedělím.......to je jen moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.