Červenec 16, 200916 r Jako předek snížit a zadek origo? No tak nějak jsem to myšlel.Dle vyrazu smajlíka jsem aši myšlel blbě co
Červenec 16, 200916 r taky nevim jak to přesně vlasta myslel?...podle mě zaleží na každym jak to chce a jak se mu to líbí..nevim...ale třeba lukyssek ma předek -5,5 a zadek -3,5 .... ja to dam komplet o ty tři dolu a končim se změnama podvozku
Červenec 17, 200916 r Autor Nazdárek..jsem tu...konečně jsem dneska sousedce zařídil opravu odpadu aby nás nevytápěla....co paleček Jirko...bolí..škube?...
Červenec 17, 200916 r Autor To znám velmi dobře....a nepomáhá ani dát nahu nahoru......hele teď jsem volal s Romanem a ptal se mě, jestli mu něco nesetříháš--nějaký to videjko ze srazu...fotbálek---dádu
Červenec 17, 200916 r no cejtim kazdej tep srdce kua skube to jako kdyz se stara rozjizdi a cos dělal??prac.úraz??
Červenec 17, 200916 r Nazdárek..jsem tu...konečně jsem dneska sousedce zařídil opravu odpadu aby nás nevytápěla....co paleček Jirko...bolí..škube?... čau Máro
Červenec 17, 200916 r Autor Nazdárek....jak je tam u vás..tady je vedro jako prase.... jsem zvědavej na další díl se Zuzkou Norisů ...ta baba mi pořád leží v hlavě...je to kus Upraveno Červenec 17, 200916 r od Marek
Červenec 17, 200916 r To znám velmi dobře....a nepomáhá ani dát nahu nahoru......hele teď jsem volal s Romanem a ptal se mě, jestli mu něco nesetříháš--nějaký to videjko ze srazu...fotbálek---dádu Dada je sestrihanej ... no ten fotbalek+blahoprani bych moh nooo
Červenec 17, 200916 r Autor Zkus to...Pak by se mu to hodilo na jedno dývko a poslalo...je celej natěšenej
Červenec 17, 200916 r Já taky nejedl..jen jsem měl zmrzlinu...doma mám zapečený testoviny jj já taky těstoviny moc rád,kdybych nebyl teď tak nejezenej tak bych dojel ti s nima pomoct
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.