spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 já si dal dnes fazolovou polévku a plněnou kapsu s opékačkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 tak letím domů ,zdAREC všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 (editace) Sem tu.. a semnou smrt! Editováno: 17. Červenec 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 http://www.sendspace.com/file/8viriu - sestrih od Romariia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 od rána jsem nic nejedl a už tu padám hlady..... Bud v klidu, já doted nejedl ale už se břicho ozývá, tka mu něco dám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Ahojda lidi :-) je tu někdo ? Tak jsem dneska jela aktivovat ten vyhledávací system.. teeeda,trčela jsem tam skoro 3hodiny :-( koukám tady mrtvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 ZUzy jaký vyhledávací systém ?? Jinak už mám Fabulu doma, tak se ti mrknu, kde máme hasičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 ZUzy jaký vyhledávací systém ??Jinak už mám Fabulu doma, tak se ti mrknu, kde máme hasičák Jmenuje se to carlog,jukni na tema o mé fábině,je tam na to odkaz.minulý majitel to měl namontované,já si jen jela to nechat aktivovat.. přeci jen člověk je klidnější,i když je toho zabezpečení dost,zamykání řadičky,ted tohle a vlčák na zahradě :-)) ještě jsem přemýšlela o alarmu ale to až se vyřeší ty kola,nějaké už mám zablokované a když to klapne zítra budou na Perličce už namontované :-),od včera mám najeto skoro 800km,chudák autí na tohle asi nebylo zvyklé :-) Jo dík za to juknutí na hasičák,já fakt nevím kam s ním.. pod předníma sedačkama žádný ten kaslik jak se tu psalo nemám,chci tedy juknout jak vypadají a když by šli i na fábku I tak o nich budu uvažovat ale přeci jen přímo na podběhu u řidiče,to mi nejvíce vyhovovalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Ahoj hospodo! Vlasto: tak sem taky prohral boj s vyměnou pružin prostě ta prava strana i když je všecho povoleny,kolo vysazeny tak mi stale chyběly asi tak 2cm na vysazení tlumiče.poloosa se opře a at natačim kola jak chci ruzně to nastavuju tak to nejde.prostě se musi povolit nebo vyndat poloosa.a na to se já necejtim.holt to budu muset někomu svěřit. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Stáhnout to z poloosy není problém jenom se u ložiska povolí matka a stáhneš to,je potřeba předem koupit novou matku a mit velkou golu 36,matku snat budou ve škodovce mít.Je potřeba sundat brzdič povolit čepy ramena a řízení a pak to pujde vyndat celý a rozebrat už mimo auto už se na to psychicky připravuju.Jo a utahovací moment na matku ložiska je 70nm(teda ted nevim jednotku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Jinak nazdar hospodo přeju Všem pěknej víkend u mně pracovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 no já se včera tak psychicky vysílil že už na to prdim,a někam to dam . mordolval sem se s tim cely dopoledne a prd nakonec sem to všechno vracel což taky byla chutovka protože se tlumiči jak nebyl očištěnej a namazlej moc zpátky nechtělo.každopadně to hoši ve škodě pěkně na ko..t vymysleli takhle kvuli tomu rozebirat pul auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Jo tak to s Tebou naprosto souhlasím s takhle blbym vyndáním tlumiču jsem se zatím nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Něco pro majitele FI sedan http://www.aukro.cz/item685433451_skoda_fa...sedan_1_10.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 jj je to na prd....je by mě zajímalo včem je rozdil ,protože někomu to jde aniž by na poloosu šahal,co tam je jinyho,jestli neni tlumič tak zapuštěnej.kratší těhlice ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Brej večír hospodo,....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 zdravim z práce! dneska tu sem sám jedem naplno tak tu budu mít asi veselo...tak jedno rychly at sem v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Ahoj Ráco, tak co péra vyměněné, nebo jsi to nezvlád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 ahoj woody....mrkni o pár postu vejš...prostě to nešlo a stydim se a sem nasranej....u mě se musí nejspíš 100% odpojit polosa bud u kola nebo na převodovce a na to sem se necejtil....holt to svěřim někomu co má víc zkušeností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 A co zadek, tan si udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 nene začal sem dělat rovnou předek na právy straně ... když to nešlo tak sem se nato vyprd...a předběžně se domluvil u jednoho mechanika že mi to na předku přehodí a já si zadní udělam sam ty by měli v pohodě za pul hodky hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Jsem zvedav, jak to bude s pohodlím po snížení, taky mě to láká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 a jéjé tady se pracuje jako v servisu....jdu asi do jiné knajpy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 ..od včera mám najeto skoro 800km,chudák autí na tohle asi nebylo zvyklé :-) .. Já bych se toho nebál, já si dal Nemecko, 1600km za jeden den si dala a nějak jí to nerozhodilo S tím zabezpečením to možná moc hrotíš ale každému co chce a kdyžs to tam už měla, proč ne.. Jednu chvilu sme zvažovali tu Sherlog satelitní vyhledávání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 (editace) Jsem zvedav, jak to bude s pohodlím po snížení, taky mě to láká no co sem tak čet tak to je tak na půl něco se zlepši a něco se zhorši,ale při těch třech cm to nebude nějak dramaticky...aspon doufam Editováno: 18. Červenec 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.