Červenec 17, 200916 r od rána jsem nic nejedl a už tu padám hlady..... Bud v klidu, já doted nejedl ale už se břicho ozývá, tka mu něco dám..
Červenec 17, 200916 r Ahojda lidi :-) je tu někdo ? Tak jsem dneska jela aktivovat ten vyhledávací system.. teeeda,trčela jsem tam skoro 3hodiny :-( koukám tady mrtvo...
Červenec 17, 200916 r ZUzy jaký vyhledávací systém ?? Jinak už mám Fabulu doma, tak se ti mrknu, kde máme hasičák
Červenec 18, 200916 r ZUzy jaký vyhledávací systém ??Jinak už mám Fabulu doma, tak se ti mrknu, kde máme hasičák Jmenuje se to carlog,jukni na tema o mé fábině,je tam na to odkaz.minulý majitel to měl namontované,já si jen jela to nechat aktivovat.. přeci jen člověk je klidnější,i když je toho zabezpečení dost,zamykání řadičky,ted tohle a vlčák na zahradě :-)) ještě jsem přemýšlela o alarmu ale to až se vyřeší ty kola,nějaké už mám zablokované a když to klapne zítra budou na Perličce už namontované :-),od včera mám najeto skoro 800km,chudák autí na tohle asi nebylo zvyklé :-) Jo dík za to juknutí na hasičák,já fakt nevím kam s ním.. pod předníma sedačkama žádný ten kaslik jak se tu psalo nemám,chci tedy juknout jak vypadají a když by šli i na fábku I tak o nich budu uvažovat ale přeci jen přímo na podběhu u řidiče,to mi nejvíce vyhovovalo..
Červenec 18, 200916 r Ahoj hospodo! Vlasto: tak sem taky prohral boj s vyměnou pružin prostě ta prava strana i když je všecho povoleny,kolo vysazeny tak mi stale chyběly asi tak 2cm na vysazení tlumiče.poloosa se opře a at natačim kola jak chci ruzně to nastavuju tak to nejde.prostě se musi povolit nebo vyndat poloosa.a na to se já necejtim.holt to budu muset někomu svěřit. :-(
Červenec 18, 200916 r Stáhnout to z poloosy není problém jenom se u ložiska povolí matka a stáhneš to,je potřeba předem koupit novou matku a mit velkou golu 36,matku snat budou ve škodovce mít.Je potřeba sundat brzdič povolit čepy ramena a řízení a pak to pujde vyndat celý a rozebrat už mimo auto už se na to psychicky připravuju.Jo a utahovací moment na matku ložiska je 70nm(teda ted nevim jednotku).
Červenec 18, 200916 r no já se včera tak psychicky vysílil že už na to prdim,a někam to dam . mordolval sem se s tim cely dopoledne a prd nakonec sem to všechno vracel což taky byla chutovka protože se tlumiči jak nebyl očištěnej a namazlej moc zpátky nechtělo.každopadně to hoši ve škodě pěkně na ko..t vymysleli takhle kvuli tomu rozebirat pul auta
Červenec 18, 200916 r Jo tak to s Tebou naprosto souhlasím s takhle blbym vyndáním tlumiču jsem se zatím nesetkal.
Červenec 18, 200916 r Něco pro majitele FI sedan http://www.aukro.cz/item685433451_skoda_fa...sedan_1_10.html
Červenec 18, 200916 r jj je to na prd....je by mě zajímalo včem je rozdil ,protože někomu to jde aniž by na poloosu šahal,co tam je jinyho,jestli neni tlumič tak zapuštěnej.kratší těhlice ??
Červenec 18, 200916 r zdravim z práce! dneska tu sem sám jedem naplno tak tu budu mít asi veselo...tak jedno rychly at sem v pohodě
Červenec 18, 200916 r ahoj woody....mrkni o pár postu vejš...prostě to nešlo a stydim se a sem nasranej....u mě se musí nejspíš 100% odpojit polosa bud u kola nebo na převodovce a na to sem se necejtil....holt to svěřim někomu co má víc zkušeností
Červenec 18, 200916 r nene začal sem dělat rovnou předek na právy straně ... když to nešlo tak sem se nato vyprd...a předběžně se domluvil u jednoho mechanika že mi to na předku přehodí a já si zadní udělam sam ty by měli v pohodě za pul hodky hotový
Červenec 18, 200916 r ..od včera mám najeto skoro 800km,chudák autí na tohle asi nebylo zvyklé :-) .. Já bych se toho nebál, já si dal Nemecko, 1600km za jeden den si dala a nějak jí to nerozhodilo S tím zabezpečením to možná moc hrotíš ale každému co chce a kdyžs to tam už měla, proč ne.. Jednu chvilu sme zvažovali tu Sherlog satelitní vyhledávání..
Červenec 18, 200916 r Jsem zvedav, jak to bude s pohodlím po snížení, taky mě to láká no co sem tak čet tak to je tak na půl něco se zlepši a něco se zhorši,ale při těch třech cm to nebude nějak dramaticky...aspon doufam Upraveno Červenec 18, 200916 r od raca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.