Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

ZUzy jaký vyhledávací systém ??

Jinak už mám Fabulu doma, tak se ti mrknu, kde máme hasičák ;)

Jmenuje se to carlog,jukni na tema o mé fábině,je tam na to odkaz.minulý majitel to měl namontované,já si jen jela to nechat aktivovat..

přeci jen člověk je klidnější,i když je toho zabezpečení dost,zamykání řadičky,ted tohle a vlčák na zahradě :-)) ještě jsem přemýšlela o alarmu ale to až se vyřeší ty kola,nějaké už mám zablokované a když to klapne zítra budou na Perličce už namontované :-),od včera mám najeto skoro 800km,chudák autí na tohle asi nebylo zvyklé :-)

Jo dík za to juknutí na hasičák,já fakt nevím kam s ním.. pod předníma sedačkama žádný ten kaslik jak se tu psalo nemám,chci tedy juknout jak vypadají a když by šli i na fábku I tak o nich budu uvažovat ale přeci jen přímo na podběhu u řidiče,to mi nejvíce vyhovovalo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj hospodo!

Vlasto: tak sem taky prohral boj s vyměnou pružin prostě ta prava strana i když je všecho povoleny,kolo vysazeny tak mi stale chyběly asi tak 2cm na vysazení tlumiče.poloosa se opře a at natačim kola jak chci ruzně to nastavuju tak to nejde.prostě se musi povolit nebo vyndat poloosa.a na to se já necejtim.holt to budu muset někomu svěřit. :-(

Odkaz ke komentáři

Stáhnout to z poloosy není problém jenom se u ložiska povolí matka a stáhneš to,je potřeba předem koupit novou matku a mit velkou golu 36,matku snat budou ve škodovce mít.Je potřeba sundat brzdič povolit čepy ramena a řízení a pak to pujde vyndat celý a rozebrat už mimo auto už se na to psychicky připravuju.Jo a utahovací moment na matku ložiska je 70nm(teda ted nevim jednotku).

Odkaz ke komentáři

no já se včera tak psychicky vysílil že už na to prdim,a někam to dam . mordolval sem se s tim cely dopoledne a prd nakonec sem to všechno vracel což taky byla chutovka protože se tlumiči jak nebyl očištěnej a namazlej moc zpátky nechtělo.každopadně to hoši ve škodě pěkně na ko..t vymysleli takhle kvuli tomu rozebirat pul auta

Odkaz ke komentáři

..od včera mám najeto skoro 800km,chudák autí na tohle asi nebylo zvyklé :-)

..

Já bych se toho nebál, já si dal Nemecko, 1600km za jeden den si dala a nějak jí to nerozhodilo :palec2:

S tím zabezpečením to možná moc hrotíš :p ale každému co chce ;) a kdyžs to tam už měla, proč ne.. Jednu chvilu sme zvažovali tu Sherlog satelitní vyhledávání..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...