Zuzka78 Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Já bych se toho nebál, já si dal Nemecko, 1600km za jeden den si dala a nějak jí to nerozhodilo S tím zabezpečením to možná moc hrotíš ale každému co chce a kdyžs to tam už měla, proč ne.. Jednu chvilu sme zvažovali tu Sherlog satelitní vyhledávání.. Tak stojí to dva tis za rok,přišla jsem o víc a vzhledem k tomu že v okolí je dost nepřejícných lidí,jsem takto klidnější :-) a tohle je skoro to samé jako ten Sherlog :-) no,auto je asi po těchto dvou dnech ok ale já KO :-) v noci bojovka doma,pod vodou všichni kdo mají garáže pod barákem,takže do brzkých ranních hodin uklid a ráno zase odjet a vůbec.. nalila jsem si vínko a konečně relax :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Vínko závidím. Já jedu na Zámeček, zatím čaute všem dopředu dobou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 nene začal sem dělat rovnou předek na právy straně ... když to nešlo tak sem se nato vyprd...a předběžně se domluvil u jednoho mechanika že mi to na předku přehodí a já si zadní udělam sam ty by měli v pohodě za pul hodky hotový Ahoj, čoveče měli se stejný problém a taky s pravým kolem, ale nakonec se pustil aniž bysme něco dělali s poloosou. Zadní budeš mít hotový za 10 minut, to je nebe a dudy Jinak pěkný večer všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 ahoj jani ... no já zkoušel snad všechny možný kombinace natočeni volantu + doleva doprava...prostě sem nenašel pozici ktera by mi umožnila to sundat......taky mi přijde divny že to někomu šlo ,jestli je na mim roku vyroby nějaka uprava-nevim....nebo sem to dělal blbě.každopadně už to dělat nebudu a svěřim to někomu kdo vi co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 ahoj jani ... no já zkoušel snad všechny možný kombinace natočeni volantu + doleva doprava...prostě sem nenašel pozici ktera by mi umožnila to sundat......taky mi přijde divny že to někomu šlo ,jestli je na mim roku vyroby nějaka uprava-nevim....nebo sem to dělal blbě.každopadně už to dělat nebudu a svěřim to někomu kdo vi co a jak No to věřim, hlavně ať už to je.... Já se pružin hodně bála, ale dopadlo to dobře, ale zase musíme do servisu s jinýma věcma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 no taky se těšim byl sem natěšenej jak v patek vyjedu a ono prd....ted shanět někoho kdo to udělala a k tomu další vydaje...co se da dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Dobré ráno všem Ráca - tak držím palce at to máš brzy, dobře a za málo peněz. Moje fabule je konečně vyčištěná, hooodně prokoukla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Dobré ráno pracujícím i odpočívajícím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Naštěstí jsem odpočívající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Tak to se máš,já ještě 7h 20min pracující. Kdyby tu nebyla aspoň taká nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 no jo neděle, venku pěkně.... do konce ještě daleko:( ale zítra volno ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Ještě zitra a potom 3 dny veget. U vás je hezky? Tady prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 tady svítí sluníčko a je teplo, ale už se dělají mraky:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Teplo..slunce....sem tam sprchne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Co maš dobrého na nedělní oběd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 u nás možbá něco grilovaného když vydrží počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Čauky čau u nás bylo od rána pěkně slunečno,bohužel se to začíná zatahovat a vypadá to opět na prší prší jen se leje.Takže mě tento víken vubec nevadí,že jsem v práci,robotě,dřině atd. Jo a k obídku mám hranole a kuřecí prsáky akorád to musím ohřát v mikrovlně a to ja tak nějak nemuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Co maš dobrého na nedělní oběd? Já teď úplně sám dovařil: KNEDLO/koupenej/:)-zelo-bůčko....a to jen proto, že herečka je po noční a spí...takže hlídám malou a vařím...to budu unavenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Já mám grilovaný krček ohřátý v mikrovlnce s chlebem a okurkový salát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Co to jako je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 no myslím, že to mohlo být lépe udělané...když už..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Co to jako je? To je jako demonstracni projev .. myslim tim ze v podstate olina upalili jako Jana Huse a timto videem podporuji Olina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 TAk já oběd teprv budu dělat mám tu řízečky, jen dovařit brambor a tak.. A odpo zase jedu pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 no myslím, že to mohlo být lépe udělané...když už..... no jo no .. promin mel jsme na to jen par minut .. nemuzu se zaobirat stale jen zabavou ... jde o umeni ne o dokonalost .. podivej se na pottra 6 stalo to miliony a neda se na to koukat.. hi hi hi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 hele, ale asi zbytečná provokace...když už se to zklidnilo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.