Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

TAk já oběd teprv budu dělat :) mám tu řízečky, jen dovařit brambor a tak..

A odpo zase jedu pryč :feve:

počkaj takže nemáš nikoho doma? včera som to nejako prepočul :smich:

hele, ale asi zbytečná provokace...když už se to zklidnilo.....

Prave jde me o to zda to nekdo smazne a nebo to necha... a nebo dostanu BAN.. ale ja to beru jako srandu . chystam se i dojet na sraz ...

zase dovezu stan, hudbu, grill a proste bude pohodicka...

no s tím grilováním nevim nevim, uvidíme, bud bude kure na grilu s chlebem, nebo na panvi s hranolkama:)

Ahojda Jani :)

S hranolkama na pánvi, jasná věc kol11 takže kašlat na grilování, ač je to pěkný lol

PS: i hranolky a brambory se daj parádně udělat na grilu ;)

woody: zdravím, ty sis od Karvinska, viď?

Prave jde me o to zda to nekdo smazne a nebo to necha... a nebo dostanu BAN.. ale ja to beru jako srandu . chystam se i dojet na sraz ...

zase dovezu stan, hudbu, grill a proste bude pohodicka...

Kdyby jsi to dal jednou, byla by to sranda, ale že jsi to tam dal ÚMYSLNĚ do několika témat stejný příspěvek, tak jsi ho dostal ! ! !

Ahoj, jo mezi Karvinou a Ostravou :)

woody dám pak vědět jak pojedu do tej Karvinej. Založím si asi ještě vlákno, je z tama snad víc lidí ne?

Jasně, kdy tu budeš?

S hranolkama na pánvi, jasná věc kol11 takže kašlat na grilování, ač je to pěkný lol

PS: i hranolky a brambory se daj parádně udělat na grilu ;)

no preci jen vyhralo grilovani, takže hermelín a kuřátko :)

Já mám doma toto tak mne počasí nijak neovlivní,teď už na tom dělám vše,čevabčaky,maso,zeleninu už bych do panve s olejem nic nepoložil,máma sice nejdřív trochu prskala,že je to vysušeny,ale praxe a naučná kniha naučila jak spravně grilovat

post-86-1248008709_thumb.jpg

post-86-1248008748_thumb.jpg

• Autor

co se neválí v oleji nabo sádle není jídlo :)

zdravim hospodo....dneska druha a pak zase dva dny volno už se nemůžu dočkat

• Autor

já už jedu 3 týdny v kuse jen dnešní ne jsem byl doma...a dovolená až v září....

taky planuju na zaří nějaky kratší volno ... nebo prodlouženej víkend no uvidim jak nakonec dopadnu

• Autor

já mám vždycky tři týdny v kuse.......:)

nojono to se tak někdo má .. :-)))... mě stačí těch 14dní pak už nevim co dělat

• Autor

Tak já makám celej rok.....jen na vánoce mám cca 4 dny volna..jinak jedu v kuse....tak si tři týdny zasloužím....a když bude hezky...což pochybuju....možná i celej měsíc :)

tak to mě čeká už jen týdem koncem srpna :(

• Autor

Já nemám rád crcat dovolenou po dnech nabo po týdnu..hezky pěkně v celku...jinak si neodpočinu :)

Tak já makám celej rok.....jen na vánoce mám cca 4 dny volna..jinak jedu v kuse....tak si tři týdny zasloužím....a když bude hezky...což pochybuju....možná i celej měsíc :)

nejsi jedinej kdo chodi celej rok ....  z lonskyho sem ani nestih dobrat a převaděli mi asi 5dní....takže sem stih vybrat jen 15dní 

• Autor

ale každej si vybere alespoň část dovolený já nemůžu....a ani na nemoc si jí neberu....já můžu v práci marodit 14 dní a mám to jako bych byl v práci...takovej bonus od šéfa :)... a když maj všichni volno..já s klukama dělám a zajš´tuju GO zařízení....

Upraveno od Marek

marodit za sto to je slušny...ale já bych to momentalně nevyužil už si ani nepamatuju kdy byla nějaka neschopenka to už pár let bude..no jak o tom přemejšlim dobrych aspon pět let co sem si zamarodil 5 tydnů s kolenem po jedny kolizy na hokeji.a bylo to strašny na noze orteza chodit s tim nešlo a jen dřepět v obyváku a koukat na video.k tomu mi manželka ještě odjela do francie zhruba na měsíc tak sem byl doma sam :-((((

nejsi jedinej kdo chodi celej rok ....  z lonskyho sem ani nestih dobrat a převaděli mi asi 5dní....takže sem stih vybrat jen 15dní 

Ráca, ty máš 20 dnů dovolené?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.