Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hele, ale asi zbytečná provokace...když už se to zklidnilo.....

Prave jde me o to zda to nekdo smazne a nebo to necha... a nebo dostanu BAN.. ale ja to beru jako srandu . chystam se i dojet na sraz ...

zase dovezu stan, hudbu, grill a proste bude pohodicka...

Vloženo
Prave jde me o to zda to nekdo smazne a nebo to necha... a nebo dostanu BAN.. ale ja to beru jako srandu . chystam se i dojet na sraz ...

zase dovezu stan, hudbu, grill a proste bude pohodicka...

Kdyby jsi to dal jednou, byla by to sranda, ale že jsi to tam dal ÚMYSLNĚ do několika témat stejný příspěvek, tak jsi ho dostal ! ! !

Vloženo
S hranolkama na pánvi, jasná věc kol11 takže kašlat na grilování, ač je to pěkný lol

PS: i hranolky a brambory se daj parádně udělat na grilu ;)

no preci jen vyhralo grilovani, takže hermelín a kuřátko :)

Vloženo

Já mám doma toto tak mne počasí nijak neovlivní,teď už na tom dělám vše,čevabčaky,maso,zeleninu už bych do panve s olejem nic nepoložil,máma sice nejdřív trochu prskala,že je to vysušeny,ale praxe a naučná kniha naučila jak spravně grilovat

post-86-1248008709_thumb.jpg

post-86-1248008748_thumb.jpg

Vloženo

Tak já makám celej rok.....jen na vánoce mám cca 4 dny volna..jinak jedu v kuse....tak si tři týdny zasloužím....a když bude hezky...což pochybuju....možná i celej měsíc :)

Vloženo
Tak já makám celej rok.....jen na vánoce mám cca 4 dny volna..jinak jedu v kuse....tak si tři týdny zasloužím....a když bude hezky...což pochybuju....možná i celej měsíc :)

nejsi jedinej kdo chodi celej rok ....  z lonskyho sem ani nestih dobrat a převaděli mi asi 5dní....takže sem stih vybrat jen 15dní 

Vloženo (editace)

ale každej si vybere alespoň část dovolený já nemůžu....a ani na nemoc si jí neberu....já můžu v práci marodit 14 dní a mám to jako bych byl v práci...takovej bonus od šéfa :)... a když maj všichni volno..já s klukama dělám a zajš´tuju GO zařízení....

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

marodit za sto to je slušny...ale já bych to momentalně nevyužil už si ani nepamatuju kdy byla nějaka neschopenka to už pár let bude..no jak o tom přemejšlim dobrych aspon pět let co sem si zamarodil 5 tydnů s kolenem po jedny kolizy na hokeji.a bylo to strašny na noze orteza chodit s tim nešlo a jen dřepět v obyváku a koukat na video.k tomu mi manželka ještě odjela do francie zhruba na měsíc tak sem byl doma sam :-((((

Vloženo
nejsi jedinej kdo chodi celej rok ....  z lonskyho sem ani nestih dobrat a převaděli mi asi 5dní....takže sem stih vybrat jen 15dní 

Ráca, ty máš 20 dnů dovolené?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...