Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Musíš halt víc chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 že by ODS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 no od ODS přes ČSSD a KSČM až k radikálům...není vyhraněnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 že by ODS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Kdybys mi řeklpřesnou adresu kam jedeš,tak bych věděl víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 no od ODS přes ČSSD a KSČM až k radikálům...není vyhraněnej Přeběhlíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 jeho poveze řidič....ze sněmovny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 co noha Jirko...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 jeho poveze řidič....ze sněmovny... Ty to meleš,motáš a kdo ví co ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) dobře tak Ti máma půjčí auto???? Editováno: 22. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 no od ODS přes ČSSD a KSČM až k radikálům...není vyhraněnej Hele to byl beztak jenom politickej názor, né moje idee aneb stručně řečeno to semnou a mojí osobou nemá nic společného, byla to pouze rozprava napříč celým politickým spektrem hodnocená monologující diskuzí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Jasně Dádo.....politickou mluvu už ovládáš...teď jen to teplý křeslo co?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 ...politickou mluvu už ovládáš... Vo tom to je, pohádku pro media musíš dycky vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Pěkný křeslo jsem měl včera u kamošky a postel, že se tam přes ty plyšovýho mědvěda a slona nebo co to bylo nedalo ani vlízt příště ji musím dovízt velkýho tygra, aby neměla kde spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 oni to ale stejně překroutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 už zas běhám jako mladej kluk .) ... nasrat hoji se to paradne ... at zapomene ze to bude v patek rezat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Pěkný křeslo jsem měl včera u kamošky a postel, že se tam přes ty plyšovýho mědvěda a slona nebo co to bylo nedalo ani vlízt příště ji musím dovízt velkýho tygra, aby neměla kde spát Já myslel že tygr jsi tam byl Ty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 oni to ale stejně překroutí... V poslední době kupodivu ani moc ne.. Jenom se mi líbí 168 hodin, tam to umí dobře zpracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 už zas běhám jako mladej kluk .) ... nasrat hoji se to paradne ... at zapomene ze to bude v patek rezat přesně bejt tvrďák a nedat se...doktor jeden blbej..co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Já myslel že tygr jsi tam byl Ty.. Mezi těma 5ti babama se moc nedalo.. a ani ti nevím proč mě napadl zrovna tygr to byl jenom prostě ilustrativní příklad velkýho plyšáka a když už medvěda a slona má.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Vo tom to je, pohádku pro media musíš dycky vymyslet Vožrat se jak dáán a dělat bordel zvládněš taky. Tak ještě jezdit nalitej a máš splněno .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Tak ještě jezdit nalitej a máš splněno .) Tak to myslím už raději přenechám jinejm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Já myslel že tygr jsi tam byl Ty.. sem si to představil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 sem si to představil Ty nemáš co lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 přesně bejt tvrďák a nedat se...doktor jeden blbej..co Asi tak ... zase me pousteli v MHDcku sednout ... ma to i svy pro a proti : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.