Červenec 22, 200916 r no od ODS přes ČSSD a KSČM až k radikálům...není vyhraněnej Hele to byl beztak jenom politickej názor, né moje idee aneb stručně řečeno to semnou a mojí osobou nemá nic společného, byla to pouze rozprava napříč celým politickým spektrem hodnocená monologující diskuzí..
Červenec 22, 200916 r Autor Jasně Dádo.....politickou mluvu už ovládáš...teď jen to teplý křeslo co?..
Červenec 22, 200916 r ...politickou mluvu už ovládáš... Vo tom to je, pohádku pro media musíš dycky vymyslet
Červenec 22, 200916 r Pěkný křeslo jsem měl včera u kamošky a postel, že se tam přes ty plyšovýho mědvěda a slona nebo co to bylo nedalo ani vlízt příště ji musím dovízt velkýho tygra, aby neměla kde spát
Červenec 22, 200916 r už zas běhám jako mladej kluk .) ... nasrat hoji se to paradne ... at zapomene ze to bude v patek rezat
Červenec 22, 200916 r Autor Pěkný křeslo jsem měl včera u kamošky a postel, že se tam přes ty plyšovýho mědvěda a slona nebo co to bylo nedalo ani vlízt příště ji musím dovízt velkýho tygra, aby neměla kde spát Já myslel že tygr jsi tam byl Ty..
Červenec 22, 200916 r oni to ale stejně překroutí... V poslední době kupodivu ani moc ne.. Jenom se mi líbí 168 hodin, tam to umí dobře zpracovat
Červenec 22, 200916 r Autor už zas běhám jako mladej kluk .) ... nasrat hoji se to paradne ... at zapomene ze to bude v patek rezat přesně bejt tvrďák a nedat se...doktor jeden blbej..co
Červenec 22, 200916 r Já myslel že tygr jsi tam byl Ty.. Mezi těma 5ti babama se moc nedalo.. a ani ti nevím proč mě napadl zrovna tygr to byl jenom prostě ilustrativní příklad velkýho plyšáka a když už medvěda a slona má..
Červenec 22, 200916 r Vo tom to je, pohádku pro media musíš dycky vymyslet Vožrat se jak dáán a dělat bordel zvládněš taky. Tak ještě jezdit nalitej a máš splněno .)
Červenec 22, 200916 r Tak ještě jezdit nalitej a máš splněno .) Tak to myslím už raději přenechám jinejm
Červenec 22, 200916 r přesně bejt tvrďák a nedat se...doktor jeden blbej..co Asi tak ... zase me pousteli v MHDcku sednout ... ma to i svy pro a proti : )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.