dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Máme slušnou návštěvnost.. a pak že politika nikoho nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Ty nemáš co lol No jistě, ze mě mluví závist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 I když 4hosti, to tu dlouho nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No jistě, ze mě mluví závist Není třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Choděj tě tu okukovat jak do Zoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Tak jsem se zase nic kloudnýho nedověděl.Takže můžu do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Koukám,chvíli tu nejsem a hned o tři str to poskočilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 no prisel pitrys , von je desne ukecanej .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 no prisel pitrys , von je desne ukecanej .) Další co mele :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Tak jsem se zase nic kloudnýho nedověděl.Takže můžu do práce. Příjemnou prac. dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 mám hlad,jdu si něco dobrého dát...tak si taky nechte chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 mám hlad,jdu si něco dobrého dát...tak si taky nechte chutnat i tobě dobrou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 tak uz sem po obede .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Asi tak ... zase me pousteli v MHDcku sednout ... ma to i svy pro a proti : ) hezky děděk starej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 tak uz sem po obede .... co bylo dobrého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 i tobě dobrou chut diky Zuzi,bylo to výborný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 tak uz sem po obede .... co bylo dobrého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 co bylo dobrého se dívám že jsi taky zvědavej jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 hlavně hladovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 no tady to jede, po O sme asi už všichni, ted si tak dát šlofíka.... no ale jeste skoro 3 a půl hodiny do konce:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Já po O třebas nejsem od svýho sluníčka jsem si navykl na pozdní obědy takže kolem 15hod.. prvně jsem to nějak nechápal a tedka tak obědvám taky často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 to já už né,jsem měl Marku gulášovou polívečku a aprílové řízečky s opíkačkama,ty řízky byly na přírodno se zapečeným sýremk a šunkou s troškou smetany a zeleninky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 no tady to jede, po O sme asi už všichni, ted si tak dát šlofíka.... no ale jeste skoro 3 a půl hodiny do konce:( no šlofík by bodl,kliďo i takovej :smich: ,ale tady už máme zažité poobědové kafíčkování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 já měla dnes ravioly, naštěstí na těch nic zkazit nemohli, ani je nerozvařili... takže dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 já skončil na párkách s pečivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.