Červenec 22, 200916 r Tak jsem se zase nic kloudnýho nedověděl.Takže můžu do práce. Příjemnou prac. dobu
Červenec 22, 200916 r mám hlad,jdu si něco dobrého dát...tak si taky nechte chutnat i tobě dobrou chut
Červenec 22, 200916 r Autor Asi tak ... zase me pousteli v MHDcku sednout ... ma to i svy pro a proti : ) hezky děděk starej.....
Červenec 22, 200916 r no tady to jede, po O sme asi už všichni, ted si tak dát šlofíka.... no ale jeste skoro 3 a půl hodiny do konce:(
Červenec 22, 200916 r Já po O třebas nejsem od svýho sluníčka jsem si navykl na pozdní obědy takže kolem 15hod.. prvně jsem to nějak nechápal a tedka tak obědvám taky často
Červenec 22, 200916 r to já už né,jsem měl Marku gulášovou polívečku a aprílové řízečky s opíkačkama,ty řízky byly na přírodno se zapečeným sýremk a šunkou s troškou smetany a zeleninky
Červenec 22, 200916 r no tady to jede, po O sme asi už všichni, ted si tak dát šlofíka.... no ale jeste skoro 3 a půl hodiny do konce:( no šlofík by bodl,kliďo i takovej :smich: ,ale tady už máme zažité poobědové kafíčkování
Červenec 22, 200916 r já měla dnes ravioly, naštěstí na těch nic zkazit nemohli, ani je nerozvařili... takže dobrý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.