spineshank Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Dobré,dobré Ahoj a pěkné ránko čau kluci a holky Brého ránka též Dnes se přesouvám zase do jiného koutu republiky.. zdarec all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Brej den , lod a padla pripraveny a zejtra na vodu !! nazdar,jedeš sjíždět vodu??kam jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Krutý křižovatka tady.. usinám za kvílení gum, naducaného audia z aut.. a Ted bum bác. tak juknu kdo ví co a ona v sobě 120ka a Favorit.. čekal jsem něco většího podle té rány, oba vylezly, tak snad to je OK. A oprava asi moc nebude, to bude hezké to hlásit na pojištovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 To bylo rychlý, už jsou oba pryč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Berounku u nas ... zejtra celodenacek .) vidim to usek , krivoklat - beroun uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Ahoj, tak co auto přepsané? jj auto přepsané,ale myslela jsem že mě trefí šlak. Z Bohdalce mě vyhnali minulý týden,že nemám originál zelené karty a bez ní to nepřepíšou,tak jsem sehnala originál a co ... ? vůbec ho nechtěli ! No hlavně že je to přehlášené na nového majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Krutý křižovatka tady.. usinám za kvílení gum, naducaného audia z aut.. a Ted bum bác. tak juknu kdo ví co a ona v sobě 120ka a Favorit.. čekal jsem něco většího podle té rány, oba vylezly, tak snad to je OK. A oprava asi moc nebude, to bude hezké to hlásit na pojištovnu jj po čem hovno to je hned,hlavně že jsou naživu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Berounku u nas ... zejtra celodenacek .) vidim to usek , krivoklat - beroun uvidime dnes večer jedou moji 2 kámoši sjíždět až do neděle tuším vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 (editace) Vredestein Snowtrac 3 175/65R14 82T (190 km/h) Co říkáte na toto pneu ? Možná je brzo,ale už se rozhlížím,jen abych měla představu stojí v průměru 1250,- kč. Jen mě zaujal ten vzorek.. Ale já asi zůstanu u klasiky - Barum Polaris 2 - 185/70/R14 Dvě už mám,resp.3 tak koupím dvě nové a tu zbývající šoupnu do rezervy Editováno: 6. Srpen 2009, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 vyhlašuju pracovní stavku....ze židle mě ted do konce šichty nikdo nezvedne ani papír s vypovědí :-))))).....max.nějaka echt slečna kdyby přišla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Nazdárek ve spolek. Ráca ještě Tě parkrát zavolaj do práce a máš mě já dnes načínám 10tou dvanácku a ještě 3 mě čekaj,ale sešlo se to tím,že je novej měsíc a v něm jich budu mít vlastně jenom 6,se to někdy nahrne a pak mám zase během 14dní dvě služby a abych se přiznat tak mi to i vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Ale já asi zůstanu u klasiky - Barum Polaris 2 - 185/70/R14 Dvě už mám,resp.3 tak koupím dvě nové a tu zbývající šoupnu do rezervy Tak s touhle pneu zkušenosti nemám,ale když budeš mít 2 a 2 tak to vubec nevadí navíc má tahle taky šípovitej vzorek tak to nebude ani poznat.Já už bych do polarisu nešel,mám je na autě a ,vubec si na nich nejsem jistej a měl jsem i malej vejletík do políčka,zlaty polsky debicy co jsem tam měl před tím.Letos to na nich ještě musím přežít a pak pujdou aspoň na předek jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Nazdárek ve spolek.Ráca ještě Tě parkrát zavolaj do práce a máš mě já dnes načínám 10tou dvanácku a ještě 3 mě čekaj,ale sešlo se to tím,že je novej měsíc a v něm jich budu mít vlastně jenom 6,se to někdy nahrne a pak mám zase během 14dní dvě služby a abych se přiznat tak mi to i vyhovuje. to už budu drsnej a řeknu rázně NE! víkend chci mít volnej a pujdu až v utery na noční kdy už pojede normalní provoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Tak jsem již nějakou dobu po obědě a teď mi jedna kolegyně donesla 3 chlebíčky a zákuseček :palec2: no není dneska krásnej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Tak jsem již nějakou dobu po obědě a teď mi jedna kolegyně donesla 3 chlebíčky a zákuseček :palec2: no není dneska krásnej den Krásnej den ty se máš.Chlebíček jsem už neměl ani nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 .. kua tak uz jenom hodinka a mazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Stando , nečum tady a jdi něco dělat ne?? Nový tváře zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Vredestein Snowtrac 3 175/65R14 82T (190 km/h) Co říkáte na toto pneu ? Možná je brzo,ale už se rozhlížím,jen abych měla představu stojí v průměru 1250,- kč. Jen mě zaujal ten vzorek.. Ale já asi zůstanu u klasiky - Barum Polaris 2 - 185/70/R14 Dvě už mám,resp.3 tak koupím dvě nové a tu zbývající šoupnu do rezervy já kupuju jedině Firestone a max spokojenost Stando , nečum tady a jdi něco dělat ne?? Nový tváře zdravim já mám náhodou už hotovo a čekám, až mi skončí šichta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Krásnej den ty se máš.Chlebíček jsem už neměl ani nepamatuju. já to taky moc toto nejím,ale donesla výborný šunkový a sýrový..mooc dobrý jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Tak já se chlebíčkama cpal od minulýho čtvrtka.. ostatně to jsem psal Spine: hihe, tak jsem dnes vzal do ruky osvědčenou klasiku = kosu a už mi hnedka nabízela teta tu sekajdu ale dá se tzo i tou kosou a člověk aspon pocítí pot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 myslíš klasickou kosu nebo mot.křoviňák?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Tak se mějte já valím hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 myslíš klasickou kosu nebo mot.křoviňák?? Klasika - dřevo + železo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 tak nám ten pátek pěkně na hovno začal... :-( ... ještě než sem vyrazil do práce musel jsem pohřbít našeho pejska kterej přes noc umřel.měli jsme ho 13 let a opravdu sem nečekal co to s člověkem udělá :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 tak nám ten pátek pěkně na hovno začal... :-( ... ještě než sem vyrazil do práce musel jsem pohřbít našeho pejska kterej přes noc umřel.měli jsme ho 13 let a opravdu sem nečekal co to s člověkem udělá :-(. Tak to mě mrzí znám ten pocit,mělá jsem fenu belgického ovčáka a před dvěma lety mi zemřela.. Taky jsem si ji pochovala doma. Mě pomohlo pořídit si jinýho pesana,ale ne každý to dokáže takto řešit. každopádně držím palce at to zvládnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.