Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Tak co kucí,kdo má pro mě ty stahovačky? Já , ale canové, neva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 pitrys, zajeď si do škodovky, jinak se nedočkáš...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Wooďáku pařez za 4kila? ten musel vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Brej večír páni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Wooďáku pařez za 4kila? ten musel vypadat Je to už asi 10 let. A byl jak novy jen bez papíru, novy lak, nové pneu, motor po go, nová klika plně pojízdný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 a co mi za něj nabídneš? Canový beru taky.Za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 tak to bych se bil do hlavy. můj fichtlík má aj papíry, ba dokonce má prvního majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 a co mi za něj nabídneš? Canový beru taky.Za kolik? Tchýni na dva dny Cenu ještě nevím, zakolik budou na Aukru + 500 za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Tak to si ten špiglík asi radši schovám zpátky do garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 tak to bych se bil do hlavy. můj fichtlík má aj papíry, ba dokonce má prvního majitele Taky mě to dodnes sere , a to ještě jsem měl babetu jednorychlostní po komplet go, klika ložiska prostě vše nové, akorát jsem to po opravě nemohl nastartovat, tak jsem ji prodal za litr /go mě stála kolem 3 litru/ majitel vyměnil pouze nějakou cívku a jezdí spokojeně ja ďas dodnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Jojo,práce kvapná,ho..o platná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 zase tchýně..... že je máme všichni tak stejně rádi jak vosinu v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Tak to si ten špiglík asi radši schovám zpátky do garáže Klidně, zítra ho zkusím nahřát a ohnout ten svůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 wooďáku, jak budeš prodávat fabku, tak mi zavolej, páč bude jak nová, akurát tam něco podrbu, co nedekážeš zeštělovat a budu jezdit jako král Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Klidně, zítra ho zkusím nahřát a ohnout ten svůj A stejně ti praskne Tak ci doma přebývá krom tchýně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 A stejně ti praskne Tak ci doma přebývá krom tchýně? 20 deka zeleného salámu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 pitrys: manželka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 wooďáku, jak budeš prodávat fabku, tak mi zavolej, páč bude jak nová, akurát tam něco podrbu, co nedekážeš zeštělovat a budu jezdit jako král Jo hochu to nepůjde, už mi asi tak před půlrokem psal nějaký slovák, že jestli to nechci prodat a jestli ne, tak až budu, tak ať se mu ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 pitrys: manželka Jo, tu daruji za odvoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 (editace) wooďáku´, tak slovákovi napiš že za 400 tis mu ji s klidným srdcem prodáš tak jak je... a že klidně bereš i eura Editováno: 8. Srpen 2009, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 wooďáku´, tak slovákovi napiš že za 400 tis mu ji s klidným srdcem prodáš tak jak je... a že klidně bereš i eura Ty woe, za 400 bych ju i naleštil přípravkem od HORSTA z teleschopingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 (editace) Tak se Woody rozmysli a já idu chrapat,bo ráno idu do rachoty Editováno: 8. Srpen 2009, autor: pitrys76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Tak se Wooda rozmysli a já idu chrpat,bo ráno idu do rachoty No, na vyměnu nic nemám, vše jsem prodal na aukru. Ale vzhledem k tomu, že zrcátko je nebezpečný odpad, neboť obsahuje rtut, tak tě ho zbavím za odvoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Tak zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.