Srpen 14, 200916 r Otázka do příští praxe: Kolik modré bude potřeba na přebarvení žluté aniž by vznikla zelená?
Srpen 14, 200916 r Se mu podívej na podpis zákonodárci žlutýmu. On rád provokuje, ale jednou na hubu padne, to mi věř..
Srpen 14, 200916 r On rád provokuje, ale jednou na hubu padne, to mi věř.. leda z chlastu to co ty bych neunes .)
Srpen 14, 200916 r Otázka do příští praxe: Kolik modré bude potřeba na přebarvení žluté aniž by vznikla zelená? stačí 2 lidi a jedna plechovka barvy
Srpen 14, 200916 r Vlasto co říkáš na toto Stando parááda jen co to přebarvíš bude to vypadat lííp .)
Srpen 14, 200916 r Vlasto co říkáš na toto Mno jo sluší jí to,já mám žlutou rád,ale přece mu to nepříznám P.S nebo to bylo na tu masku?Pokud v ní bude V/ tak za Upraveno Srpen 14, 200916 r od Vlasta
Srpen 14, 200916 r Hoši, potřebuji poradit, řeším dilema. Mám ještě letos snižovat, beru v potaz, že to bude tak měsíc trvat, než to pošlou, a než to namontím, tak bude září. Nebude lepší to nechat na jaro? Co vy na to?
Srpen 14, 200916 r dobrý večer elito národa rozviňte červený koberec přicházím woody: sniž letos, alespoň uvidíš jak to obstojí v zimě, když je auto nejnižší
Srpen 14, 200916 r těpic ptáku jarabáku mám pro tebe stále to tričko, jen ti ho hodit ( a jelikož mi je jasný jak poctivě dodržuješ svůj "cholesteroluprostej jídelníček" tak aby ti ještě bylo ) dáda: ahoj ahoj dádo, dopis? nějak jsem to nepobral - asi se mi odkrvila hlava ( nebojte krev se nepřelila tam ...ale snědl jsem celou pizzu, tak prokrvila trávící aparatůru ) Upraveno Srpen 14, 200916 r od kibi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.