dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Otázka do příští praxe: Kolik modré bude potřeba na přebarvení žluté aniž by vznikla zelená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Se mu podívej na podpis zákonodárci žlutýmu. On rád provokuje, ale jednou na hubu padne, to mi věř.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 žlutááá síííla šmoulovééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 On rád provokuje, ale jednou na hubu padne, to mi věř.. leda z chlastu to co ty bych neunes .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 žlutááá síííla šmoulovééééééééééé Tu brzo vyhubíme (je nás víc lol ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 leda z chlastu to co ty bych neunes .) Pivo už taky moc nepobírám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Otázka do příští praxe: Kolik modré bude potřeba na přebarvení žluté aniž by vznikla zelená? stačí 2 lidi a jedna plechovka barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 žlutááá síííla šmoulovééééééééééé to máš marný, je nás tady proti tobě vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 stačí 2 lidi a jedna plechovka barvy Ozkoušeno, praxe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 To je jen otázka času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Vlasto co říkáš na toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 dado, jen nahlas přemýšlím, ale věřím, že by to vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Vlasto co říkáš na toto Stando parááda jen co to přebarvíš bude to vypadat lííp .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) Vlasto co říkáš na toto Mno jo sluší jí to,já mám žlutou rád,ale přece mu to nepříznám P.S nebo to bylo na tu masku?Pokud v ní bude V/ tak za Editováno: 14. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) Ha už se nám to vybarvuje .) Editováno: 14. Srpen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Ha už se nám to vybarvuje .) To,ale znamená pokud bude FII tak bude BÍLÁ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 JIrko díky Vlasto jasný, že na masku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Hoši, potřebuji poradit, řeším dilema. Mám ještě letos snižovat, beru v potaz, že to bude tak měsíc trvat, než to pošlou, a než to namontím, tak bude září. Nebude lepší to nechat na jaro? Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Woody: a co nesnižovat? Některé ty silnice u vás.. no jako "luxus" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Jo hochu, musíš vědět kudy jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 dobrý večer elito národa rozviňte červený koberec přicházím woody: sniž letos, alespoň uvidíš jak to obstojí v zimě, když je auto nejnižší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 nazdar bando...o kolik chytáš míro že to bude dole???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 kibi: čauk kde je dopis, abych tě mohl řádně uvítat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) těpic ptáku jarabáku mám pro tebe stále to tričko, jen ti ho hodit ( a jelikož mi je jasný jak poctivě dodržuješ svůj "cholesteroluprostej jídelníček" tak aby ti ještě bylo ) dáda: ahoj ahoj dádo, dopis? nějak jsem to nepobral - asi se mi odkrvila hlava ( nebojte krev se nepřelila tam ...ale snědl jsem celou pizzu, tak prokrvila trávící aparatůru ) Editováno: 14. Srpen 2009, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 nazdar bando...o kolik chytáš míro že to bude dole???? 35 mm JOM 40 mm HR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.