Srpen 18, 200916 r Pěkné ránko :-) no tak to jsi si užíval pěkný víkendíček to já opravovala Perličku a do toho jak jinak než gril
Srpen 18, 200916 r nene v práci....ale znate to člověk se vzbudí a už je nasranej :-(....asi si zalezu ještě do pelechu a pustil si nějakej dil SAW na uklidnění :-)))))
Srpen 18, 200916 r toje jen ...moje herečka nema moc pochopení pro tento tip filmu a nechce se na to se mnou dívat
Srpen 18, 200916 r toje jen ...moje herečka nema moc pochopení pro tento tip filmu a nechce se na to se mnou dívat Tak to bych ti doporučil pro ni Texaský masakr motorovou pilou lol
Srpen 18, 200916 r Tě píírko ... SAW - no jednička ještě šla , dal už matlárna .) jj první díl překvapil,další už jsou trošku
Srpen 18, 200916 r Tak to bych ti doporučil pro ni Texaský masakr motorovou pilou to není uplně vono spíš hostel... Tě píírko ... SAW - no jednička ještě šla , dal už matlárna .) matlarna ?možná holt je to jen pro vytříbenýho a naročnýho diváka......saw není pro každyho...
Srpen 18, 200916 r tak bacha at si nezačneš nadávat :-))))....ještě se sám zmlatíš a to by bylo zajímavy
Srpen 18, 200916 r Ty vole ... si tu pokecam tak sam se sebou Ale jde Ti to docela dobře,Cimrman má pro tuhle uchylku pojmenování JÁTY
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.