Srpen 19, 200916 r už mám docela hlad,jen nevím co si dneska dám.Buď segedín nebo játra na cibulce s rýží nebo katův šleh s hranolkama
Srpen 19, 200916 r už mám docela hlad,jen nevím co si dneska dám.Buď segedín nebo játra na cibulce s rýží nebo katův šleh s hranolkama Já mám kuře v těstíčku s rýží :-) už se těším mňamka
Srpen 19, 200916 r Já dnes končim,zejtra trochu na nákup aby měly holky doma co jíst a v pátek ráno odjezd na pánskou jízdu a návrat v neděli.Jupííííííííííííííííííííííííííííí.
Srpen 19, 200916 r říkáš pánská jízda?? + ...hmm to zní zajímavě VAROVÁNÍ!!! Dobrý den, po dnešní špatné zkušenosti bych se s Vámi rád o ni podělil. V červnu jsem koupil Superb 2,0 l 103 kW v bílé kůži - prostě krasavec. Dneska jsem byl v autorizovaném servisu fy Škoda. Tam mělo dojít a došlo k přehrání softwaru v řídící jednotce. Ta se však kousla a nejde s ní komunikovat. proto pracovník servisu sundal víko řídící jednotky a tam byla samolepka fy CIMBU. Po zatelefonování do Škoda a. s. Mladá Boleslav nám bylo sděleno, že pan ing. Zdeněk Janda používá NELEGÁLNÍ software. Toto auto jsme už bohužel s tímto koupili. Proto si vás dovoluji varovat před jakoukoliv úpravou od této firmy, protože sice ušetříte pár korun, ale následné opravy budou astronomické. Když jsem se s p. Jandou chtěl domluvit na uvedení do provozuschopného stavu, říkal, že mám dojet a za 11.000 KČ mi to spraví. Proto si zjistěte, jestli Váš mechanik používá legální software. Ještě nás požádal pracovník Škoda Auto a.s. z technického a právního oddělení o zaslání fotodokumentace, což bylo učiněno. Proto na vás apeluji, nešetřete pár korun při úpravě, protože může dojít ke zničení Vašeho miláčka. Každopádně budu kontaktovat autobazar, kde jsme vozidlo koupili a celou věc předávám svému právnímu zástupci k dořešení. Jen tak mimochodem, oprava bude stát 42.000, pronájem auta ze servisu 1000.- denně, propadlá dovolená 30.000.-. Jsem s pozdravem. V případě dotazu mne kontaktujte na mailu info@dovody.cz
Srpen 19, 200916 r no asi by to chtělo přesunout někam do lamparny...každopadně mistra cimbu ma tady polovina lidí tak sem zvědavej na reakce
Srpen 19, 200916 r říkáš pánská jízda?? + ...hmm to zní zajímavě Jezdíme na stejny misto kemp Nové Městečko u Sušice http://www.sumavanet.cz/www/data/dlouhaves/kemp.asp v pátek ráno přijezd postavení stanu,oběd guláš z kotlíku sice jenom ohřátej o dochucenej http://www.kolinec-zod.cz/ a pak odpolední vylet někam do okolí,v sobotu je celodení vejšlap a v neděli dopo zbalení přejezd do Horaždovic se umejt do bazenu,pak na oběd a pak domů k mámě Akorád jsem si musel nechat zajit chuť na Barumku tak mám aspoň aktivovany vysledky SMS Upraveno Srpen 19, 200916 r od Vlasta
Srpen 19, 200916 r zdravim ....už zase těžce hakuju .... a vymejšlim jakou kravinou se na autě zabavit :-))))
Srpen 19, 200916 r ahoj...no dneska mi přišlo cca 60 led diod tak to vidim na hodně velkej prušvih :-)))) až si začnu hrát s pajkou :-))))) Upraveno Srpen 19, 200916 r od raca
Srpen 19, 200916 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72659&hl= hej mě jebne, před 3mi dny jsem objednal nové péra
Srpen 19, 200916 r sem řikal že se tady každou chvili nějaky prodávaj...ale míra neee musí je mít hned.....a pujdou ti tam ty co si objednaval?
Srpen 19, 200916 r 60 diod? to zní jak příprava na cirkus(sorry) Ale jinak bych rad viděl výsledek. A na pružiny sliším taky, nedávno jsem je tu koupil. Jen je hodit na autí
Srpen 19, 200916 r Jo, jsou origo do fabie jo tak to jo ...já někde čet že si objednaval nějaky snad z golfa nebo co to bylo 60 diod? to zní jak příprava na cirkus(sorry) Ale jinak bych rad viděl výsledek. houby cirkus na to je tu plno jinejch expertu....objednaval jsem baliček protože po kusech dotyčny neprodával a z gme by se to už vůbec nevyplatilo...a planuju ryze prakticky věci jako dodělaní bezpečnostních světel ve dveřich,světlo do popelníku,možná i zapalovače.jediná kokotinka nad kterou zatim váham je osvětlení vnitřních klik zde
Srpen 19, 200916 r jo tak to jo ...já někde čet že si objednaval nějaky snad z golfa nebo co to bylo Já nepsal, že jsem si je obědnal, já jsem psal, že mi je kláca doporučil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.