Vlasta Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 První co se vyspinkal jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 no to né,já jsem už od 8 v práci ,ale dřív jsem neměl čas přijít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 už mám docela hlad,jen nevím co si dneska dám.Buď segedín nebo játra na cibulce s rýží nebo katův šleh s hranolkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 už mám docela hlad,jen nevím co si dneska dám.Buď segedín nebo játra na cibulce s rýží nebo katův šleh s hranolkama Já mám kuře v těstíčku s rýží :-) už se těším mňamka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 ahoj všem, tak jak se tady máte? Já už jsem po O a zase v pracovním procesu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Tak už jsem taky po o a bylo to moc dobrý,nakonec zvítězil segedín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 já už taky pracuji,ale jen už 2 dny pak mám konečně dovču :clap: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Já dnes končim,zejtra trochu na nákup aby měly holky doma co jíst a v pátek ráno odjezd na pánskou jízdu a návrat v neděli.Jupííííííííííííííííííííííííííííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 říkáš pánská jízda?? + ...hmm to zní zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajodiver Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 říkáš pánská jízda?? + ...hmm to zní zajímavě VAROVÁNÍ!!! Dobrý den, po dnešní špatné zkušenosti bych se s Vámi rád o ni podělil. V červnu jsem koupil Superb 2,0 l 103 kW v bílé kůži - prostě krasavec. Dneska jsem byl v autorizovaném servisu fy Škoda. Tam mělo dojít a došlo k přehrání softwaru v řídící jednotce. Ta se však kousla a nejde s ní komunikovat. proto pracovník servisu sundal víko řídící jednotky a tam byla samolepka fy CIMBU. Po zatelefonování do Škoda a. s. Mladá Boleslav nám bylo sděleno, že pan ing. Zdeněk Janda používá NELEGÁLNÍ software. Toto auto jsme už bohužel s tímto koupili. Proto si vás dovoluji varovat před jakoukoliv úpravou od této firmy, protože sice ušetříte pár korun, ale následné opravy budou astronomické. Když jsem se s p. Jandou chtěl domluvit na uvedení do provozuschopného stavu, říkal, že mám dojet a za 11.000 KČ mi to spraví. Proto si zjistěte, jestli Váš mechanik používá legální software. Ještě nás požádal pracovník Škoda Auto a.s. z technického a právního oddělení o zaslání fotodokumentace, což bylo učiněno. Proto na vás apeluji, nešetřete pár korun při úpravě, protože může dojít ke zničení Vašeho miláčka. Každopádně budu kontaktovat autobazar, kde jsme vozidlo koupili a celou věc předávám svému právnímu zástupci k dořešení. Jen tak mimochodem, oprava bude stát 42.000, pronájem auta ze servisu 1000.- denně, propadlá dovolená 30.000.-. Jsem s pozdravem. V případě dotazu mne kontaktujte na mailu info@dovody.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 ? patří to vůbec sem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 no asi by to chtělo přesunout někam do lamparny...každopadně mistra cimbu ma tady polovina lidí tak sem zvědavej na reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 tak asi nevadí, že to sem dal, aspoň máme co číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) říkáš pánská jízda?? + ...hmm to zní zajímavě Jezdíme na stejny misto kemp Nové Městečko u Sušice http://www.sumavanet.cz/www/data/dlouhaves/kemp.asp v pátek ráno přijezd postavení stanu,oběd guláš z kotlíku sice jenom ohřátej o dochucenej http://www.kolinec-zod.cz/ a pak odpolední vylet někam do okolí,v sobotu je celodení vejšlap a v neděli dopo zbalení přejezd do Horaždovic se umejt do bazenu,pak na oběd a pak domů k mámě Akorád jsem si musel nechat zajit chuť na Barumku tak mám aspoň aktivovany vysledky SMS Editováno: 19. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 zdravim ....už zase těžce hakuju .... a vymejšlim jakou kravinou se na autě zabavit :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ahoj, proč kravinou někdo přece říkal že kdo si hraje nezlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) ahoj...no dneska mi přišlo cca 60 led diod tak to vidim na hodně velkej prušvih :-)))) až si začnu hrát s pajkou :-))))) Editováno: 19. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72659&hl= hej mě jebne, před 3mi dny jsem objednal nové péra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 sem řikal že se tady každou chvili nějaky prodávaj...ale míra neee musí je mít hned.....a pujdou ti tam ty co si objednaval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Jo, jsou origo do fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 60 diod? to zní jak příprava na cirkus(sorry) Ale jinak bych rad viděl výsledek. A na pružiny sliším taky, nedávno jsem je tu koupil. Jen je hodit na autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 A jaké jsi koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Měli by to být co tu prodával KODEMI ale výrobce nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Jo, jsou origo do fabie jo tak to jo ...já někde čet že si objednaval nějaky snad z golfa nebo co to bylo 60 diod? to zní jak příprava na cirkus(sorry) Ale jinak bych rad viděl výsledek. houby cirkus na to je tu plno jinejch expertu....objednaval jsem baliček protože po kusech dotyčny neprodával a z gme by se to už vůbec nevyplatilo...a planuju ryze prakticky věci jako dodělaní bezpečnostních světel ve dveřich,světlo do popelníku,možná i zapalovače.jediná kokotinka nad kterou zatim váham je osvětlení vnitřních klik zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 jo tak to jo ...já někde čet že si objednaval nějaky snad z golfa nebo co to bylo Já nepsal, že jsem si je obědnal, já jsem psal, že mi je kláca doporučil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.