Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Pokecat? S kým? Když to tady pročítám, furt jen samé napadání z Vaší strany....já to přecházím a nereaguju na to......to že sem zajdu víte....ale pokecat....až bude lepší atmosféra.....

Jinak ano...já nemám soc edišn..ale full......kromě kůže

Upraveno od Marek

Pokecat? S kým? Když to tady pročítám, furt jen samé napadání z Vaší strany....já to přecházím a nereaguju na to......to že sem zajdu víte....ale pokecat....až bude lepší atmosféra.....

Jinak ano...já nemám soc edišn..ale full......

No konečně, jaké napadání, co jsi čekal, když se urazíš za každou kravinu co tu někdo napíše :) . Jestli jsis všimnul, tak jsme tu řešili i nějaké věci, na které bys mohl normálně odpovídat. Tak se už na to vy.er a stav se někdy na jedno, ne? -_-

Sorry ale trochu nuda mít full

jelikož se považuju za dospělé dítě musím si mít s čím hrát

Upraveno od Riper

• Autor

nerozumín..proč?...co je na tom...ostatní to pak stejně dodělávaj..a já to mám z výroby...

Upraveno od Marek

:smich: taky si říkám, co bych dělal, snad jen leštit a leštit :prc::smich:

kol114:band to je právě to .proč tu většina upravuje sérii když sdi to mohu udělat po svém a třeba líp

Upraveno od Riper

se mnou tu bude asi problém sem :t:t držka

Upraveno od Riper

to věřím,ale v kufru by to chtělo něco víc svítivého. myslíš že by pomohla výměna obyč.žárovky za smd led??

to je otazka to zjistíš až to vyzkoušíš...ale teoreticky pokud by byly vysocesvítivy v nějakym rozumnym počtu tak nejspíš jo ale u kombi bych spíš přemejšlel udělat druhy světlo na opačnou stranu

je to možný....je fakt že nějakou přímou kritiku sem nečet...je to jen o ty neduvěře k levnymu

No, já hledal kritiku na JOM na netu a nic konkrétního jsem nenašel :feve:

no já taky ne ....a že sem se snažil... :smich::smich:

se mnou tu bude asi problém sem :t:t držka

nebudeš sám....neboj....ja tu sem u někoho taky za vyvrhela.. :palec2: ....

RACA: jj prolis naproti je :);)

• Autor
kol114:band to je právě to .proč tu většina upravuje sérii když sdi to mohu udělat po svém a třeba líp

a co třeba líp.... rádio.....možná i další , ale proč? já mám auto na ježdění a hlavně auto slouží mě ne já jemu.....proto jsem chtěl mít hned vše abych nemusel dodělávat...jako třeba maxíka..tempomat..výhřevy.....schránky pod sedadla atd atd atd

ještě než se mě zbavíte,jak je to se skodahome? :help:

a co třeba líp.... rádio.....možná i další , ale proč? já mám auto na ježdění a hlavně auto slouží mě ne já jemu.....proto jsem chtěl mít hned vše abych nemusel dodělávat...jako třeba maxíka..tempomat..výhřevy.....schránky pod sedadla atd atd atd

na tom něco je,ale já sem pako a musim furt něco dělat a vymýšlet lol zeptejte se MONTYKA :smich::smich::smich::smich:

ještě než se mě zbavíte,jak je to se skodahome? :help:

co tim myslíš ????

co tim myslíš ????

bracha něco o tom mlel tak se ptam co to obnaší a tak. ptáš se jak kdybych byl špion :)

bracha něco o tom mlel tak se ptam co to obnaší a tak. ptáš se jak kdybych byl špion :)

no proto že sem asi natvrdlej ale vubec nerozumim otázce... :help::smich::smich:

• Autor

tak to neví nikdo o nikom....že ;)

necháme to na jindy si siňore . zdarec kol3

ok ...ale ja fakt nevim co si myslel: "jak je to se skodahome - co to obnáší."..ted mi to bude celou noc ležet v palici .-)

Upraveno od raca

nerozumín..proč?...co je na tom...ostatní to pak stejně dodělávaj..a já to mám z výroby...

Já ti povím proč! Protože vše je o penězích :p . Já Mám klasika na lízačku a je to pálka jak cíp, no a být to elegance, tak je to skoro jednou tolik :feve:

kuwa jak to že ještě nechrápete?

kuwa jak to že ještě nechrápete?

Kdo kde kdy? Se podívej v kolik jsem tu byl :p

Dobré ráno

Ahoj :)

Ahoj :)

ahoj kamaráde :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.