Marek Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) Pokecat? S kým? Když to tady pročítám, furt jen samé napadání z Vaší strany....já to přecházím a nereaguju na to......to že sem zajdu víte....ale pokecat....až bude lepší atmosféra..... Jinak ano...já nemám soc edišn..ale full......kromě kůže Editováno: 19. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Pokecat? S kým? Když to tady pročítám, furt jen samé napadání z Vaší strany....já to přecházím a nereaguju na to......to že sem zajdu víte....ale pokecat....až bude lepší atmosféra.....Jinak ano...já nemám soc edišn..ale full...... No konečně, jaké napadání, co jsi čekal, když se urazíš za každou kravinu co tu někdo napíše . Jestli jsis všimnul, tak jsme tu řešili i nějaké věci, na které bys mohl normálně odpovídat. Tak se už na to vy.er a stav se někdy na jedno, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) Sorry ale trochu nuda mít full jelikož se považuju za dospělé dítě musím si mít s čím hrát Editováno: 19. Srpen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) Sorry ale trochu nuda mít full nerozumín..proč?...co je na tom...ostatní to pak stejně dodělávaj..a já to mám z výroby... Editováno: 19. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Sorry ale trochu nuda mít full taky si říkám, co bych dělal, snad jen leštit a leštit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) to je právě to .proč tu většina upravuje sérii když sdi to mohu udělat po svém a třeba líp Editováno: 19. Srpen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) se mnou tu bude asi problém sem držka Editováno: 19. Srpen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 to věřím,ale v kufru by to chtělo něco víc svítivého. myslíš že by pomohla výměna obyč.žárovky za smd led?? to je otazka to zjistíš až to vyzkoušíš...ale teoreticky pokud by byly vysocesvítivy v nějakym rozumnym počtu tak nejspíš jo ale u kombi bych spíš přemejšlel udělat druhy světlo na opačnou stranu je to možný....je fakt že nějakou přímou kritiku sem nečet...je to jen o ty neduvěře k levnymuNo, já hledal kritiku na JOM na netu a nic konkrétního jsem nenašel no já taky ne ....a že sem se snažil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 se mnou tu bude asi problém sem držka nebudeš sám....neboj....ja tu sem u někoho taky za vyvrhela.. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 RACA: jj prolis naproti je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 to je právě to .proč tu většina upravuje sérii když sdi to mohu udělat po svém a třeba líp a co třeba líp.... rádio.....možná i další , ale proč? já mám auto na ježdění a hlavně auto slouží mě ne já jemu.....proto jsem chtěl mít hned vše abych nemusel dodělávat...jako třeba maxíka..tempomat..výhřevy.....schránky pod sedadla atd atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 ještě než se mě zbavíte,jak je to se skodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 a co třeba líp.... rádio.....možná i další , ale proč? já mám auto na ježdění a hlavně auto slouží mě ne já jemu.....proto jsem chtěl mít hned vše abych nemusel dodělávat...jako třeba maxíka..tempomat..výhřevy.....schránky pod sedadla atd atd atd na tom něco je,ale já sem pako a musim furt něco dělat a vymýšlet zeptejte se MONTYKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 ještě než se mě zbavíte,jak je to se skodahome? co tim myslíš ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 co tim myslíš ???? bracha něco o tom mlel tak se ptam co to obnaší a tak. ptáš se jak kdybych byl špion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 bracha něco o tom mlel tak se ptam co to obnaší a tak. ptáš se jak kdybych byl špion no proto že sem asi natvrdlej ale vubec nerozumim otázce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 bracha něco o tom mlel tak se ptam co to obnaší a tak. ptáš se jak kdybych byl špion tak to neví nikdo o nikom....že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 necháme to na jindy si siňore . zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) ok ...ale ja fakt nevim co si myslel: "jak je to se skodahome - co to obnáší."..ted mi to bude celou noc ležet v palici .-) Editováno: 19. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 nerozumín..proč?...co je na tom...ostatní to pak stejně dodělávaj..a já to mám z výroby... Já ti povím proč! Protože vše je o penězích . Já Mám klasika na lízačku a je to pálka jak cíp, no a být to elegance, tak je to skoro jednou tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 kuwa jak to že ještě nechrápete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 kuwa jak to že ještě nechrápete? Kdo kde kdy? Se podívej v kolik jsem tu byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Dobré ráno Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ahoj ahoj kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.