Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 vážně, tak to máš asi nějakou zvláštní edici...... kolik to vlastně stojí takový držák?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Jo taky se při takových věcech umím rozjet jj když něco dělam tak herečka se taktně vzdaluje od vozu aby nedostala vynadano taky tuhlem sem vzteky zahodil kombinačky a už sem je nenašel... .... a duležitá je i zasoba cigaret Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ráca, od něj pochvala neplatí, je to nováček, tak ještě neví jak to tady chodí. Samá kritika , chvála se neuznává to tady já neznam...tady se kritizuje vše okolo ale co se tyka mojeho stroje tak to je jen samá chvála a uznaní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 kolik to vlastně stojí takový držák?? mě se neptej já ho nekupoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 jj když něco dělam tak herečka se taktně vzdaluje od vozu aby nedostala vynadano taky tuhlem sem vzteky zahodil kombinačky a už sem je nenašel... .... a duležitá je i zasoba cigaret dělat s tebou v garage tak jsme přehulený a drahý polovičky se stěhujou k mamince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 dělat s tebou v garage tak jsme přehulený a drahý polovičky se stěhujou k mamince to je fakt....a odchazíš domu s poloprázdym toolboxem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ráca, od něj pochvala neplatí, je to nováček, tak ještě neví jak to tady chodí. Samá kritika , chvála se neuznává NOVÁČEK TY MÁŠ ASI TAKY FULLL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 vážně, tak to máš asi nějakou zvláštní edici...... Je to edice DOdělejDOma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 na každý straně jeden....hned ho objednám abych měl fujj fujj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 jAKO NA STŘELNICI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 fujj..fujj jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Je to edice DOdělejDOma no tak to musí bejt dělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 no tak to musí bejt dělo... Tady máš veškeré info http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41620 to je kára, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 když vy budete mít dva tak já udělam čtyři ....at sem full full full full....(anebo vůl) :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Dva se perou a třetí se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Tady máš veškeré info http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41620 to je kára, co? jj kaufland edition.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Tady máš veškeré info http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41620 to je kára, co? Musim uznat že to nenjni špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 (editace) Tady máš veškeré info http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41620 to je kára, co? no to čumím.....cenofka....199 000 i s tím držákem na parkovací lístky? Editováno: 20. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 to je co za cenu? A ty držáky nejsou pro mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Cena je za přírodu okolo auto bylo v krabici s vločkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 to je co za cenu? A ty držáky nejsou pro mně cena tvojí socky...nebo je to moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 když se tady na něco seriosně zeptám jak mi bude odpovězeno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 stejně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 tak tomu se mi nechce ani věřit ale zkusim to jak se zmenšují fotky abych je sem dostal nejsem expert na pc ja radši kladivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 (editace) klikneš myší na fotku pravým a dáš UPRAVIT....A TAM PAK MÁŠ ...KOMPRIMOVAT, ZMĚNIT VELIKOST Editováno: 20. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.