Marek Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 (editace) Snad se nebojíš full je prý přesně tak..akorát že na něj všichni nemaj a pak to tady různě domašťujou aby se to alespoň vzdáleně podobalo full...čím víc led...tím víc full... Editováno: 22. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 A všechno co se dodělávalo jsem platil taky ze svýho.! O Oktávce ani nemluvě, tam mi platila akorát tak olej.A pokud ti to vadí, no tak mě nečti a nebo pokud tu tak vadím, tak sem přestanu chodit, stačí napsat. No Dádo koukám, že jsi také narazil na "místní borce" co na nikom nenechají nit suchou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Já jenom píšu, proč jsem si kupoval soc. verzi . Říkal jsem nicproti tobě, ale všiml jsem si, že je proti tobě víc lidí http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72263&st=0 nevím proč je tam edit . A taky co píšeš, žes to kupoval, vždyť co tu chodíš, tak píšeš, že jsi doma marod a pokud si dobře pamatuji, tak jsi někde psal, že ani nepracuješ . Tak to asi máš doma zlatou rybku, tu bohužel já nemám, já se musel uskromnit a koupit obyčejného klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Dáda je takovej jakej je..já ho poznal osobně a myslím že je v pohodě....do tý doby než se nalil ........pak už je jen pan poslanec .....ale třeba prachy má co Ty víš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Kdo je tady poslanec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Dáda je takovej jakej je..já ho poznal osobně a myslím že je v pohodě....do tý doby než se nalil ........pak už je jen pan poslanec .....ale třeba prachy má co Ty víš.... No, aˇje klidně má, já ho poznal taky osobně, já se jen ptal proč píše všude my Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Kdo je tady poslanec? nikdo střízlivej.....pak už jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 nikdo střízlivej.....pak už jo..... Počkej těch 8 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Dádo to neumí foru...to si uděláš ve svém PC...víš.... Podle popisu mi to přišlo jak forum takže to je jako ve Vistách? Páč já to dělám malinko jinak = univerzální návod to nebude.. Používám Irfanview nebo ZPS (Zoner) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 (editace) No, aˇje klidně má, já ho poznal taky osobně, já se jen ptal proč píše všude my No počkej, ale tys neměl tak exkluzivní možnost jako marek :smich: A snad jsem to "my" vysvětlil. Nejsem samý já, já, já.. To umím jenom opilej, to nepopírám (ale že alkohol mění povahové vlastnosti člověka vím už dávno..) Editováno: 22. Srpen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 počkám a pak se Ti ozvu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Podle popisu mi to přišlo jak forum takže to je jako ve Vistách? Páč já to dělám malinko jinak = univerzální návod to nebude..Používám Irfanview nebo ZPS (Zoner) Visty nebrat.....mě neseděj...XP profi....jedině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 ..čím víc led...tím víc full... co máš proti LED MAro neony pod autem nemusím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Visty nebrat.....mě neseděj...XP profi....jedině Já skusím 7ky XP mám všude home, Profi nepotřebuju ač jednu licenci mám, ale asi je použiku, páč chcu dát 4GB ram, ale asi skončím an 32bit CPU a 64bit OS.. PS: nechce někdo 2GB SO DIMM DDR2, 667MHZ resp. 512 DDR2 do notebooku cena dohodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 co máš proti LED MAro neony pod autem nemusím.. Proč myslíš že proti nim něco mám, třeba to není proti LED ale...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 sakra jen tu nejsem tak taková zajímava debata...to mě mrzí ...ikdyž je to vlastně dobře ještě by tu někdo zase 14dní trucoval,rozhlašoval jak sem nechodí a každej den chodil šmírovat .... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 tak se koukej zmatořit nebo ti přijedu proklepnooot čenich .-) Dojed a Adélu mi pěkně přiber sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 jasny ale cestou si ji pěkně proklepnu..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 No to tak by mě zajímalo jako jak Beztak všecko popře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 já bych si nějak poradil.....jinak krasné pracovní ráno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Zdar ráca, taky pracovní? U nás zataženo a leje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ahoj no tady zatim jen zataženo a kosa jako prase.....už sem cestou do rachoty musel v autě zatopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Tak u nás je 17' ,ale už je třeba pomalu chystat se na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 no že bych už pomalu doma připravil krbovky a vyčistil komín??.....proboha vždyt je ještě srpen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 No,já čistil komín minulý měsíc a přijednom jsem vyměnil v krbu oba dva těsnění. Jo a manželce jsem čistil komín včera nevim čim to je, ale zanáší se často, tak ho čistim dost často, ale mě to neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.