baris Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 no pralinky byly ale oni ta kurvy tam nedavaj pravej rum....je tam jen nějaka hovadina a to není ono Tak si je měl zapíjet rumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 s váma se tady člověk nenudí doufám že se někdy setkáme live a pokecáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 no to by šlo při řízeni blbě stěží sem zvladaj je jíst samotny :-)))...ale dobrej napad na doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 s váma se tady člověk nenudí doufám že se někdy setkáme live a pokecáme no nevim..... :-)))))..... nejsem v treninku tak nevim jestli bych nějakou tu inzultaci zvladnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 21,00 Letím chrnět, mejte se zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 To bych nedělal dlouho by to v tobě nemuselo vydrřet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 21,00 Letím chrnět, mejte se zítra Jasně měj se já zas letím do rachoty tak zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Takse mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Kontrola, jestli mě nepomlouváte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 jasny mějte se....já se pujdu hladit za chvili do vany a pak mě čeka naročná minuta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 tak si tu minutku náležitě užij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Dobré ráno všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 dobrý pracovní rano...nazdar míro taky makaš?to je hruza posledni dobou mam pocit že sem v práci furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Jo makám, až zitra mám poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 to ja naštěstí dneska končim ale po delší době nam vyšla denni v tejdnu tak čekam co si načelník vymyslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 taky přeju dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 tak mam konečně v práci minutku...dneska to je tady fakt chutovka...nesnašim když ze dvou-tří špatnych dílů se děla jeden dobrej :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 z čeho jak proč za co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) Ahoooj :-) tak jsem u účetní vyštourala ještě zpětně dohledanou neplatně strženou dovolenou a od středy mám havaj :-) Už jen do zítra v této pakárně :-) a pak hurá dovolená Editováno: 24. Srpen 2009, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 ale vysral se nam jeden specialni motor a dodávka novyho z japonska,kde se musí nejdřiv vyrobit, cca 5 až 8 tydnů.tak se tady pokoušíme ze starych složit a rozchodit provizorně aspon jeden,ikdyž tomu moc nevěřim že se chytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Ahoooj :-) tak jsem u účetní vyštourala ještě zpětně dohledanou neplatně strženou dovolenou a od středy mám havaj :-) Už jen do zítra v této pakárně :-) a pak hurá dovolená ahoj ...ted nevim jestli ti zavidět nebo bejt naštvanej za takovou provokaci pro nas co sme už po dovoleny... ....ja planiju ještě nějakou menší až koncem září ,no spíš nějakej prodlouženej víkend.asi udělam radost svy pani domací a někam jí vezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) Čauky čau tak dnes už zase v práci,jsem po víkendu servanej jak čokl.Panská jízda vyšla super,akorád já starej kozel jsem se nechal vyhecovat k nohejbalu,což jsem odnesl pucheřema na patách páč jako správnej skejťák sem si boty nezavázal a volná noha v botě to nadělá pěknou paseku a druhej den jsem se zase nechal ukecat a dvě a pul hodky jsem šplhal v lanovym centru kde měly tři okruhy a já samo vzal utokem všechny tři asi tak od 4metru do 8m.A to nemluvím o tom kolik mi proteklo pivíčka krčkem.Fotky dodám ve středu bo zetra si budu léčit všechny rány doma u maminky. Editováno: 24. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Doufám, že v hospodě si mohu zanadávat..: piča piča, kurva, doprdele.. Tak pro začátek stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) vidíš jak už blbnu. ta moje se mě ptala jestli vidím ještě jinou barvu mimo té zelené co je na monitoru. Klasika si zvykne a jak omrzí zelená i tebe, jsou tam mylsím další 2 barvy Editováno: 24. Srpen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Che jako provokaci to neber já letos byla jen na horách v únoru se zabít na snowboard a pak nic až teď Už si odpočinek z této pakárny zasloužím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.