Srpen 24, 200916 r Nevyrábím nic ale hodit by se ti mohlo všechno Dělám ve skladu náhradních dílů pro celý koncern vw což jsou díly od audi po vw všech modelových řad a co ty?
Srpen 24, 200916 r No, já chdím do práce , posvačím, přečtu noviny poobědvám, vymyšlím pi.oviny a jdu dom, nic co by se ti mohlo hodit Dělám strojníka
Srpen 24, 200916 r No, já chdím do práce , posvačím, přečtu noviny poobědvám, vymyšlím pi.oviny a jdu dom, nic co by se ti mohlo hodit Dělám strojníka Tak to je mi povědomé Zduř hoši.
Srpen 24, 200916 r Mě je podobné jen vymýšlení pí....n rozumim to mu dobře že všude předbíháš a vymlouváš se na to že ti jedou stroje
Srpen 24, 200916 r Nevyrábím nic ale hodit by se ti mohlo všechno Dělám ve skladu náhradních dílů pro celý koncern vw což jsou díly od audi po vw všech modelových řad a co ty? a sakra to by si moh zařídit pro nás co vůbec nezajimaj auta nějakou extra exkurzy----připravil bych velkej batoh a dvě albert tašky :-)))))))) Dikkkkk rádo se stalo....
Srpen 24, 200916 r Nevyrábím nic ale hodit by se ti mohlo všechno Dělám ve skladu náhradních dílů pro celý koncern vw což jsou díly od audi po vw všech modelových řad a co ty? Tak to bys nás mohl zásobovat origo díly za "nesalonový" ceny :smich:
Srpen 25, 200916 r Že by se na foru zelené pomnožily, červenou nebo modrou má skoro každý S těma klíčema jsi měl celkem štěstí, že si někdo auto nevypůjčil na výlet. Byl jsem u známého na návštěvě, bydlí na sídlišti a říkal: u nás si nemůžeš nic koupit, buď ti to ukradou (jeho původní 4x4 TDI-PD) nebo ti to rozbijou (koupil TDI 66 kW kombi a po pár dnech podřené dokolečka, dokola, to muselo dát hodně práce). Takovou hlubokou rýhu a hlavně širokou jsem ještě neviděl. Levné origo díly za nesalonové ceny by se mi taky hodily :-D Upraveno Srpen 25, 200916 r od Dr. Zoidberg
Srpen 25, 200916 r ahoj...kolegové ....dneska mam sice velky volno ale co sem vstal tak sem dostal bojovej ukol umejt nadobí.a ted sem ještě dokud není uplnej pařák umyl a navoskoval autičko.......ještě zbejva vzít psa na veterinu a odpoledne bude snad koupaníčko :-)
Srpen 25, 200916 r raci myslíš jako vstal brzo? Já posnídal - uklidím po sobě.. koukl jsem,že na školu mě přijali a budu uklízet asi v pokojíku.. Dnes jsem bez auta - ale neva, venku je stejně vedro.. Upraveno Srpen 25, 200916 r od dadacek
Srpen 25, 200916 r Otázka do placu - nevíte někdo jestli Felície před face (do 1997) měly imobilizér ? Myslím, že ne, ažpoface..
Srpen 25, 200916 r ahoj standoo...tojo rozjelo se to tu solidbě..... ..... kurna to už je tolik hod.sakra musim letět čus!!
Srpen 25, 200916 r a vy jste kdo pane evers??? :-))))))) Ráco sem věděl že si starej , ale že už takovej senil ?? Přeci Jiřřřřííčeeek , tvůj vnouček , potřeboval bych založit .))
Srpen 25, 200916 r Zdarec hoši,kdyby to šlo tak jak by jste si to představovali tak už mám výbavu 2x víc než je full a byl bych tu vedoucí jááááááááá Ale taky kdo se v tom má vyznat když si někdo klidně obědná jednu podložku to je pak na Jo a taky nám tam šoupli tzv. hvězdnou bránu která pípá když neseš kov. Upraveno Srpen 25, 200916 r od Riper
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.