Riper Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 každej nějak valím do fachy tak zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Hele Ty dítě je po 21h..mazej spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 full nemám ze zlodějiny.......nekradu, ale když něco potřebuju, vezmu si to.......a vy ostatní proto asi máte soc..... No, jen to napiš máte soc, protože jste blbí a nečorujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 No, jen to napiš máte soc, protože jste blbí a nečorujete tos napsal ty ne já...a já jak jsem psal nekradu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 kurna tak ono se v praci nekrade ale bere se to! :-)))) .... hned na noční se po něčem poohlidnu .... aspon potom budu moct vyměnit ledky za žarovky :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Tak mě víkend skončil a zítra první ranní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 jak kde......a jak kdo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 tos napsal ty ne já...a já jak jsem psal nekradu....... Já taky ne, já jen přemístuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 tak všici vstavat a cvičit...dneska sem měl pěkny zbiječkovy probuzení....kwa už at ty chodniky před barakem jsou hotovy :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Teda vy umíte řešit pikačoviny Pár fotek z pánsky jízdy. Hlídám zásoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 (editace) Tenhle hlídal nás. Editováno: 26. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 a sakra ještě že toomu vubec nerozumim co v ty vodě plave :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Aby něco nechytlo od malého táboráčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 jste palili čarodějnice :-)) ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Atmosféra: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 hmm tak to je nadhera teda až ty ponožky :-)))..... to bych si dal taky říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 jste palili čarodějnice :-)) ne? To sice ne,ale musely jsme si na něčem opect buřtíky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 hmm tak to je nadhera teda až ty ponožky :-)))..... to bych si dal taky říct To je názorná ukázka jak to dopadne,když baby zustanou doma a chlapi udržujou pořádek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 no ten relax zavidim .. ..vypada to moc hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Nazdar bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 nazdar jiříčku...už máš připravenej rejč????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Pučim si od nějakýho dieslofila traktor a zapřahnem tam pluh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 žadny takovy......to bych si moh zvorat sam .....ja to chci ale po staru a kvalitně a taky si musíš tu stokorunu na zmrzku zasloužit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 pro vlastu a ostatní takhle relaxuju já .... ..... jeden z těch fešáků jsem já. ps.:nenosim brejle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 hehe když néé korea tak budeš buď ten ulíznutej šampón na pravo , nebo plešoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.