Srpen 25, 200916 r full nemám ze zlodějiny.......nekradu, ale když něco potřebuju, vezmu si to.......a vy ostatní proto asi máte soc..... No, jen to napiš máte soc, protože jste blbí a nečorujete
Srpen 25, 200916 r Autor No, jen to napiš máte soc, protože jste blbí a nečorujete tos napsal ty ne já...a já jak jsem psal nekradu.......
Srpen 25, 200916 r kurna tak ono se v praci nekrade ale bere se to! :-)))) .... hned na noční se po něčem poohlidnu .... aspon potom budu moct vyměnit ledky za žarovky :-)))))
Srpen 25, 200916 r tos napsal ty ne já...a já jak jsem psal nekradu....... Já taky ne, já jen přemístuji
Srpen 26, 200916 r tak všici vstavat a cvičit...dneska sem měl pěkny zbiječkovy probuzení....kwa už at ty chodniky před barakem jsou hotovy :-(
Srpen 26, 200916 r jste palili čarodějnice :-)) ne? To sice ne,ale musely jsme si na něčem opect buřtíky ne
Srpen 26, 200916 r hmm tak to je nadhera teda až ty ponožky :-)))..... to bych si dal taky říct To je názorná ukázka jak to dopadne,když baby zustanou doma a chlapi udržujou pořádek.
Srpen 26, 200916 r žadny takovy......to bych si moh zvorat sam .....ja to chci ale po staru a kvalitně a taky si musíš tu stokorunu na zmrzku zasloužit
Srpen 26, 200916 r pro vlastu a ostatní takhle relaxuju já .... ..... jeden z těch fešáků jsem já. ps.:nenosim brejle ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.