kibi Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tak budeš kadit popcorn to se jen tak nevidí prdlajs popcorn...žlutý zlato ze mne bude lítat baris: podobnou averzi mám od dob puberty na Peach vodku - jen jí cejtim a žaludek se ke mne otáčí zády Mára: PČR? myslíš tím Praktický Čistotný Rozumný muž ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) Tak už moje babička říkal...bude-li se Ti zdát vo hovnech..vyhraješ...takže to vynáší Editováno: 28. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 znamyho bracha jezdí do rajchu mejt toi toiky na ruzny festaky atd.....jako nechutnost největší....ale když po čtrnacti dnech přijede ma zato 30-35litru + všechny vydaje jidlo doprava placeny...... tak si vždycky zanadavam když tady hakuju noční a víkendy ...a takovej kokot co meje hajzly huli červeny marlbora ..neví čim by jezdil a chce stavět tak se dej taky na mytí hajzlů, třeba někde u vás v hospůdce na tebe čekají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Jedno...lépe jsi to ani nemohl vystihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ráca: jestli tolik závidíš to mytí hajzlů, tak se do toho dej taky...já se ti nabízím jako vhodný objekt na praxi (neboj nebudeš mi muset nic platit ) a abys to natrénoval dokonale, budu se sem tam snažit minout mísu Marku: já si myslím, však mě znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) Ráca: jestli tolik závidíš to mytí hajzlů, tak se do toho dej taky...já se ti nabízím jako vhodný objekt na praxi (neboj nebudeš mi muset nic platit ) a abys to natrénoval dokonale, budu se sem tam snažit minout mísu To se bude rácovi určitě líbit , hlavně když mineš Editováno: 28. Srpen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Jom jendo..znám....ale jestli myslíš že je to pro mě nějaká výhoda...to ne spíš trauma ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 To se bude rácovi určitě líbit , hlavně když mineš ten nemine......ani když jel za mnou tak neminul....sice cestu študoval asi dva dny dopředu a projel si to s kámošem....ale pak neminul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Raco, potom možná dostaneš ještě certifikát na mytí hajzlíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no ja nevim...já bych měl asi problem...jde mi jen o to srovnaní ....tyhle prachy asi moc lidí nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Baris: myslíš že ráca ocení mojí důslednou snahu napodobit chování opilých návštevníků "pivních festů" v Rajchu ten nemine......ani když jel za mnou tak neminul....sice cestu študoval asi dva dny dopředu a projel si to s kámošem....ale pak neminul ti dám trauma (takhle kulturně a společensky obohacen nemůžeš být ani návštěvou anglický královny ) a navíc jsem cestu neštudoval...alespoň nééés kamarádem ale s kamarádkou jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) tak za 14 dní ani já ne Editováno: 28. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no ja nevim...já bych měl asi problem...jde mi jen o to srovnaní ....tyhle prachy asi moc lidí nema dyť je to vo hovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) ti dám trauma (takhle kulturně a společensky obohacen nemůžeš být ani návštěvou anglický královny ) a navíc jsem cestu neštudoval...alespoň nééés kamarádem ale s kamarádkou jo myslíš kamarádku navigaci Editováno: 28. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 myslíš kamarádku navigaci jen závidíš...žádná navigace...je to kráska ze zemí vycházejícího slunce a jmenuje se Samsung a kdybys věděl co všechno mi našeptává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 asi samé pikačoviny......pokud to není NOKIE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Baris: myslíš že ráca ocení mojí důslednou snahu napodobit chování opilých návštevníků "pivních festů" v Rajchu a snaha se cení, o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 asi samé pikačoviny......pokud to není NOKIE ač nerad musim souhlasit... .... sice předchudce byl samsung,ale už letity a moc toho neuměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no dneska to tady je o hovně, a to doslova lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) co nato pan KIBI ? Editováno: 28. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 a snaha se cení, o tom žádná ten by nešel tejden srat...cpal se jen zelnačkou a hraškem a potom se pěkně na hajzliku vyřádil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 klucííí jsem rád že jsem po dlouhý době pokecal o oduševnělých a životně důležitých tématech, ale jdu pomalu a jistě na kutě...tak hezkej zbytek večera Dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no dneska to tady je o hovně, a to doslova tak dej OFF a jdi spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Zdar pochůzkáři a hezké sny o nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 ten by nešel tejden srat...cpal se jen zelnačkou a hraškem a potom se pěkně na hajzliku vyřádil by tam pěkně vymaloval, a ty bys za úklid dostal ten diplom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.