Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak budeš kadit popcorn to se jen tak nevidí

prdlajs popcorn...žlutý zlato ze mne bude lítat :D

baris: podobnou averzi mám od dob puberty na Peach vodku - jen jí cejtim a žaludek se ke mne otáčí zády :feve:

Mára: PČR? myslíš tím Praktický Čistotný Rozumný muž ? :D

• Autor

Tak už moje babička říkal...bude-li se Ti zdát vo hovnech..vyhraješ...takže to vynáší :)

Upraveno od Marek

znamyho bracha jezdí do rajchu mejt toi toiky na ruzny festaky atd.....jako nechutnost největší....ale když po čtrnacti dnech přijede ma zato 30-35litru + všechny vydaje jidlo doprava placeny......  tak si vždycky zanadavam když tady hakuju noční a víkendy ...a takovej kokot co meje hajzly huli červeny marlbora ..neví čim by jezdil a chce stavět

tak se dej taky na mytí hajzlů, třeba někde u vás v hospůdce na tebe čekají lol

• Autor

Jedno...lépe jsi to ani nemohl vystihnout :)

Ráca: jestli tolik závidíš to mytí hajzlů, tak se do toho dej taky...já se ti nabízím jako vhodný objekt na praxi (neboj nebudeš mi muset nic platit :D) a abys to natrénoval dokonale, budu se sem tam snažit minout mísu lol

Marku: já si myslím, však mě znáš ;):D

Ráca: jestli tolik závidíš to mytí hajzlů, tak se do toho dej taky...já se ti nabízím jako vhodný objekt na praxi (neboj nebudeš mi muset nic platit :D) a abys to natrénoval dokonale, budu se sem tam snažit minout mísu lol

To se bude rácovi určitě líbit ;) , hlavně když mineš lol

Upraveno od baris

• Autor

Jom jendo..znám....ale jestli myslíš že je to pro mě nějaká výhoda...to ne spíš trauma :).......

• Autor
To se bude rácovi určitě líbit ;) , hlavně když mineš lol

ten nemine......ani když jel za mnou tak neminul....sice cestu študoval asi dva dny dopředu a projel si to s kámošem....ale pak neminul :):smich::smich:

Raco, potom možná dostaneš ještě certifikát na mytí hajzlíků.

no ja nevim...já bych měl asi problem...jde mi jen o to srovnaní ....tyhle prachy asi moc lidí nema

Baris: myslíš že ráca ocení mojí důslednou snahu napodobit chování opilých návštevníků "pivních festů" v Rajchu lol

ten nemine......ani když jel za mnou tak neminul....sice cestu študoval asi dva dny dopředu a projel si to s kámošem....ale pak neminul :):smich::smich:

ti dám trauma (takhle kulturně a společensky obohacen nemůžeš být ani návštěvou anglický královny :D ) a navíc jsem cestu neštudoval...alespoň nééés kamarádem :p ale s kamarádkou jo :smich:

• Autor

tak za 14 dní ani já ne :)

Upraveno od Marek

no ja nevim...já bych měl asi problem...jde mi jen o to srovnaní ....tyhle prachy asi moc lidí nema

dyť je to vo hovně :smich:

• Autor

ti dám trauma (takhle kulturně a společensky obohacen nemůžeš být ani návštěvou anglický královny :D ) a navíc jsem cestu neštudoval...alespoň nééés kamarádem :p ale s kamarádkou jo :smich:

myslíš kamarádku navigaci :smich::smich::smich:

Upraveno od Marek

myslíš kamarádku navigaci :smich::smich::smich:

jen závidíš...žádná navigace...je to kráska ze zemí vycházejícího slunce a jmenuje se Samsung a kdybys věděl co všechno mi našeptává :smich:

• Autor

asi samé pikačoviny......pokud to není NOKIE :)

Baris: myslíš že ráca ocení mojí důslednou snahu napodobit chování opilých návštevníků "pivních festů" v Rajchu lol

a snaha se cení, o tom žádná :smich:

asi samé pikačoviny......pokud to není NOKIE :)

ač nerad musim souhlasit... :smich: ....  sice předchudce byl samsung,ale už letity a moc toho neuměl

no dneska to tady je o hovně, a to doslova lol lol

• Autor

co nato pan KIBI ?

Upraveno od Marek

a snaha se cení, o tom žádná :smich:

ten by nešel tejden srat...cpal se jen zelnačkou a hraškem a potom se pěkně na hajzliku vyřádil

klucííí jsem rád že jsem po dlouhý době pokecal o oduševnělých a životně důležitých tématech, ale jdu pomalu a jistě na kutě...tak hezkej zbytek večera :)

Dobrou noc všem

• Autor
no dneska to tady je o hovně, a to doslova lollol

tak dej OFF a jdi spát :)

• Autor

Zdar pochůzkáři a hezké sny o nás :)

ten by nešel tejden srat...cpal se jen zelnačkou a hraškem a potom se pěkně na hajzliku vyřádil

by tam pěkně vymaloval, a ty bys za úklid dostal ten diplom lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.