Srpen 28, 200916 r tak budeš kadit popcorn to se jen tak nevidí prdlajs popcorn...žlutý zlato ze mne bude lítat baris: podobnou averzi mám od dob puberty na Peach vodku - jen jí cejtim a žaludek se ke mne otáčí zády Mára: PČR? myslíš tím Praktický Čistotný Rozumný muž ?
Srpen 28, 200916 r Autor Tak už moje babička říkal...bude-li se Ti zdát vo hovnech..vyhraješ...takže to vynáší Upraveno Srpen 28, 200916 r od Marek
Srpen 28, 200916 r znamyho bracha jezdí do rajchu mejt toi toiky na ruzny festaky atd.....jako nechutnost největší....ale když po čtrnacti dnech přijede ma zato 30-35litru + všechny vydaje jidlo doprava placeny...... tak si vždycky zanadavam když tady hakuju noční a víkendy ...a takovej kokot co meje hajzly huli červeny marlbora ..neví čim by jezdil a chce stavět tak se dej taky na mytí hajzlů, třeba někde u vás v hospůdce na tebe čekají
Srpen 28, 200916 r Ráca: jestli tolik závidíš to mytí hajzlů, tak se do toho dej taky...já se ti nabízím jako vhodný objekt na praxi (neboj nebudeš mi muset nic platit ) a abys to natrénoval dokonale, budu se sem tam snažit minout mísu Marku: já si myslím, však mě znáš
Srpen 28, 200916 r Ráca: jestli tolik závidíš to mytí hajzlů, tak se do toho dej taky...já se ti nabízím jako vhodný objekt na praxi (neboj nebudeš mi muset nic platit ) a abys to natrénoval dokonale, budu se sem tam snažit minout mísu To se bude rácovi určitě líbit , hlavně když mineš Upraveno Srpen 28, 200916 r od baris
Srpen 28, 200916 r Autor Jom jendo..znám....ale jestli myslíš že je to pro mě nějaká výhoda...to ne spíš trauma .......
Srpen 28, 200916 r Autor To se bude rácovi určitě líbit , hlavně když mineš ten nemine......ani když jel za mnou tak neminul....sice cestu študoval asi dva dny dopředu a projel si to s kámošem....ale pak neminul
Srpen 28, 200916 r no ja nevim...já bych měl asi problem...jde mi jen o to srovnaní ....tyhle prachy asi moc lidí nema
Srpen 28, 200916 r Baris: myslíš že ráca ocení mojí důslednou snahu napodobit chování opilých návštevníků "pivních festů" v Rajchu ten nemine......ani když jel za mnou tak neminul....sice cestu študoval asi dva dny dopředu a projel si to s kámošem....ale pak neminul ti dám trauma (takhle kulturně a společensky obohacen nemůžeš být ani návštěvou anglický královny ) a navíc jsem cestu neštudoval...alespoň nééés kamarádem ale s kamarádkou jo
Srpen 28, 200916 r no ja nevim...já bych měl asi problem...jde mi jen o to srovnaní ....tyhle prachy asi moc lidí nema dyť je to vo hovně
Srpen 28, 200916 r Autor ti dám trauma (takhle kulturně a společensky obohacen nemůžeš být ani návštěvou anglický královny ) a navíc jsem cestu neštudoval...alespoň nééés kamarádem ale s kamarádkou jo myslíš kamarádku navigaci Upraveno Srpen 28, 200916 r od Marek
Srpen 28, 200916 r myslíš kamarádku navigaci jen závidíš...žádná navigace...je to kráska ze zemí vycházejícího slunce a jmenuje se Samsung a kdybys věděl co všechno mi našeptává
Srpen 28, 200916 r Baris: myslíš že ráca ocení mojí důslednou snahu napodobit chování opilých návštevníků "pivních festů" v Rajchu a snaha se cení, o tom žádná
Srpen 28, 200916 r asi samé pikačoviny......pokud to není NOKIE ač nerad musim souhlasit... .... sice předchudce byl samsung,ale už letity a moc toho neuměl
Srpen 28, 200916 r a snaha se cení, o tom žádná ten by nešel tejden srat...cpal se jen zelnačkou a hraškem a potom se pěkně na hajzliku vyřádil
Srpen 28, 200916 r klucííí jsem rád že jsem po dlouhý době pokecal o oduševnělých a životně důležitých tématech, ale jdu pomalu a jistě na kutě...tak hezkej zbytek večera Dobrou noc všem
Srpen 28, 200916 r ten by nešel tejden srat...cpal se jen zelnačkou a hraškem a potom se pěkně na hajzliku vyřádil by tam pěkně vymaloval, a ty bys za úklid dostal ten diplom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.