Srpen 28, 200916 r klucííí jsem rád že jsem po dlouhý době pokecal o oduševnělých a životně důležitých tématech, ale jdu pomalu a jistě na kutě...tak hezkej zbytek večera Dobrou noc všem dobrou a né že se ti bude zdát o hovnech
Srpen 28, 200916 r klucííí jsem rád že jsem po dlouhý době pokecal o oduševnělých a životně důležitých tématech, ale jdu pomalu a jistě na kutě...tak hezkej zbytek večera Dobrou noc všem dobrou a at te blechy štípou víš kam :-))))))
Srpen 28, 200916 r tak dej OFF a jdi spát přece si nenechám ujít tak zajímavou debatu s životníma zkušenostma
Srpen 28, 200916 r Autor pán kibi na to no joooo Nokiáci Tak hele mladej ty gesta si nech to PLIVÁRNY jo...
Srpen 28, 200916 r přece si nenechám ujít tak zajímavou debatu s životníma zkušenostma to jo ,plno věcí se ti hodí do života...a připraví tě na ruzny nastrahy a problemy..
Srpen 28, 200916 r plivárna je dnes nějak opuštěná musí se to střídat.... poladim formu naštuduju materialy a bude zase veselo...
Srpen 28, 200916 r jdeme tam ????? řikam sem z formy takže beze mě....jak mě dneska ty kokoti brzo vzbudili tak sem nestih z regenerovat
Srpen 28, 200916 r musí se to střídat.... poladim formu naštuduju materialy a bude zase veselo... koukám že dnes nejsi rejpavej
Srpen 28, 200916 r Ok tak Plivat budme jindy...jdu čučet na TV....tak zduř bando..... zname ,čučet na bednu znamena ... sednout na gauč - vzit baštu z lednice a pustit xxx....... čus
Srpen 28, 200916 r řikam sem z formy takže beze mě....jak mě dneska ty kokoti brzo vzbudili tak sem nestih z regenerovat já ráno taky neměl náladu sem jít, ten zas.anej doktor mi tu nohu zas rozrejpal a bez umrtvení, že jsem myslel že se tam složím, jsem byl uplně bílej a ani plyšáka mi nedal , normálně u nás rozdávaj dětem plyšáky
Srpen 28, 200916 r Ok tak Plivat budme jindy...jdu čučet na TV....tak zduř bando..... tak čau a ižij si tu "TV"
Srpen 28, 200916 r já ráno taky neměl náladu sem jít, ten zas.anej doktor mi tu nohu zas rozrejpal a bez umrtvení, že jsem myslel že se tam složím, jsem byl uplně bílej a ani plyšáka mi nedal , normálně u nás rozdávaj dětem plyšáky tak to si asi najdu doktory u vás....ja sem vždycky jako malej dostal maximalně dřevěnou špachtly
Srpen 28, 200916 r tak to si asi najdu doktory u vás....ja sem vždycky jako malej dostal maximalně dřevěnou špachtly a ještě použitou s kterou se ti hrabal před tím v hubě co
Srpen 28, 200916 r až rááánooo až rááánooooo až buude bílyyyyy denn počkej, tě zas dělníci a nebo děti, teď nevím kdo vám to tam maká probuděj
Srpen 28, 200916 r no zejtra je sobota to snad budou mít volno.....aspon doufam to si jen myslíš Upraveno Srpen 28, 200916 r od baris
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.