Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
klucííí jsem rád že jsem po dlouhý době pokecal o oduševnělých a životně důležitých tématech, ale jdu pomalu a jistě na kutě...tak hezkej zbytek večera :)

Dobrou noc všem

dobrou a né že se ti bude zdát o hovnech lol

Vloženo
klucííí jsem rád že jsem po dlouhý době pokecal o oduševnělých a životně důležitých tématech, ale jdu pomalu a jistě na kutě...tak hezkej zbytek večera :)

Dobrou noc všem

dobrou a at te blechy štípou víš kam :-)))))) 

Vloženo
přece si nenechám ujít tak zajímavou debatu s životníma zkušenostma :smich:

to jo ,plno věcí se ti hodí do  života...a připraví tě na ruzny nastrahy a problemy.. :smich:

Vloženo
Ok tak Plivat budme jindy...jdu čučet na TV....tak zduř bando.....

zname ,čučet na bednu znamena ... sednout na gauč - vzit baštu z lednice a pustit xxx.......

čus 

Vloženo
řikam sem z formy takže beze mě....jak mě dneska ty kokoti brzo vzbudili tak sem nestih z regenerovat

já ráno taky neměl náladu sem jít, ten zas.anej doktor mi tu nohu zas rozrejpal a bez umrtvení, že jsem myslel že se tam složím, jsem byl uplně bílej :smich: a ani plyšáka mi nedal :smich:, normálně u nás rozdávaj dětem plyšáky :smich:

Vloženo
já ráno taky neměl náladu sem jít, ten zas.anej doktor mi tu nohu zas rozrejpal a bez umrtvení, že jsem myslel že se tam složím, jsem byl uplně bílej :smich: a ani plyšáka mi nedal :smich: , normálně u nás rozdávaj dětem plyšáky :smich:

tak to si asi najdu doktory u vás....ja sem vždycky jako malej dostal maximalně dřevěnou špachtly 

Vloženo
tak to si asi najdu doktory u vás....ja sem vždycky jako malej dostal maximalně dřevěnou špachtly 

a ještě použitou s kterou se ti hrabal před tím v hubě co :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...