baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 klucííí jsem rád že jsem po dlouhý době pokecal o oduševnělých a životně důležitých tématech, ale jdu pomalu a jistě na kutě...tak hezkej zbytek večera Dobrou noc všem dobrou a né že se ti bude zdát o hovnech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 klucííí jsem rád že jsem po dlouhý době pokecal o oduševnělých a životně důležitých tématech, ale jdu pomalu a jistě na kutě...tak hezkej zbytek večera Dobrou noc všem dobrou a at te blechy štípou víš kam :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tak dej OFF a jdi spát přece si nenechám ujít tak zajímavou debatu s životníma zkušenostma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 co nato pan KIBI ? pán kibi na to no joooo Nokiáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 pán kibi na to no joooo Nokiáci Tak hele mladej ty gesta si nech to PLIVÁRNY jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 plivárna je dnes nějak opuštěná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 přece si nenechám ujít tak zajímavou debatu s životníma zkušenostma to jo ,plno věcí se ti hodí do života...a připraví tě na ruzny nastrahy a problemy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 plivárna je dnes nějak opuštěná musí se to střídat.... poladim formu naštuduju materialy a bude zase veselo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 plivárna je dnes nějak opuštěná jdeme tam ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 jdeme tam ????? řikam sem z formy takže beze mě....jak mě dneska ty kokoti brzo vzbudili tak sem nestih z regenerovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 musí se to střídat.... poladim formu naštuduju materialy a bude zase veselo... koukám že dnes nejsi rejpavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 jdeme tam ????? už tě nebaví mluvit slušně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 koukám že dnes nejsi rejpavej světla vyjjímka neboj,ale není všem dnum konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ok tak Plivat budme jindy...jdu čučet na TV....tak zduř bando..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ok tak Plivat budme jindy...jdu čučet na TV....tak zduř bando..... zname ,čučet na bednu znamena ... sednout na gauč - vzit baštu z lednice a pustit xxx....... čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 řikam sem z formy takže beze mě....jak mě dneska ty kokoti brzo vzbudili tak sem nestih z regenerovat já ráno taky neměl náladu sem jít, ten zas.anej doktor mi tu nohu zas rozrejpal a bez umrtvení, že jsem myslel že se tam složím, jsem byl uplně bílej a ani plyšáka mi nedal , normálně u nás rozdávaj dětem plyšáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ok tak Plivat budme jindy...jdu čučet na TV....tak zduř bando..... tak čau a ižij si tu "TV" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Vyčistit zuby a spát, holoto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 já ráno taky neměl náladu sem jít, ten zas.anej doktor mi tu nohu zas rozrejpal a bez umrtvení, že jsem myslel že se tam složím, jsem byl uplně bílej a ani plyšáka mi nedal , normálně u nás rozdávaj dětem plyšáky tak to si asi najdu doktory u vás....ja sem vždycky jako malej dostal maximalně dřevěnou špachtly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Vyčistit zuby a spát, holoto. až rááánooo až rááánooooo až buude bílyyyyy denn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tak to si asi najdu doktory u vás....ja sem vždycky jako malej dostal maximalně dřevěnou špachtly a ještě použitou s kterou se ti hrabal před tím v hubě co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 to je otázka...a docela bych tomu věřil.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 až rááánooo až rááánooooo až buude bílyyyyy denn počkej, tě zas dělníci a nebo děti, teď nevím kdo vám to tam maká probuděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no zejtra je sobota to snad budou mít volno.....aspon doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) no zejtra je sobota to snad budou mít volno.....aspon doufam to si jen myslíš Editováno: 28. Srpen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.