Září 1, 200916 r Autor Jáá už máám Akorát ji vždycky zapomenu doma Máš jí vozit pořád v autě......nevíš kdy potkáš nějakej srázek
Září 2, 200916 r Standa, Woody : domluvte se spolu , predate mi podklady a pak to udelam ale nehodlam se s tim srat ( delat grafiku atd... ) Takze asi se Woody domluv se stadnou at to nejak da dokupy i tobe a je to
Září 2, 200916 r Standa, Woody : domluvte se spolu , predate mi podklady a pak to udelam ale nehodlam se s tim srat ( delat grafiku atd... ) Takze asi se Woody domluv se stadnou at to nejak da dokupy i tobe a je to Ahoj. Ok Jirko, nechci tě s tím zatěžovat, tak jsem se včera domluvil s kolegou a zítra to možná bude. Zatím moc dík
Září 2, 200916 r Autor a proč ne...řeší tu takovou pikačovinu...místo toho aby si nechal-i udělat ty origo RZ od Pentadiuse...jako máš myslím Ty...sice by tam WOODy neměl toho bláznivýho datla...a každej by si ho stejně po přečtění RZ vybavil Upraveno Září 2, 200916 r od Marek
Září 2, 200916 r Autor ale to já jen tak aby řeč nestála...co makáš fest...já už jen do pátkuuuuuuuuuuuuuuuuu
Září 2, 200916 r Stoji to za hovno ... sem si vzal nedavno dovolenou a prijde mi ze akorat hasim prusery co tu za tu dobu napachali
Září 2, 200916 r Autor To stejný bude i u nás...udělaj jen tak to nejdůležitější a ještě na půl a já to pak po třech týdnech volna budu dávat měsíc dohromady
Září 2, 200916 r Čauky čau dodávám pár foteček z Julčino narozek.Táta byl docela fit a slavil s mírou,což se ovšem nedá říct o včerejšku,to se mi to trochu vymklo a domů jsem došel tak nějak nasra.ky,ještě ted to nemužu rozdejchat a bylo i trochu .A ty ksichty drahé polovičky po ránu. Upraveno Září 2, 200916 r od Vlasta
Září 2, 200916 r mažu domů.....mám hlad...... Cože??? Před 14 hodinou domů??? Ty woe...Máro já nemám slov!
Září 3, 200916 r Autor tak to víš Romane, kdyby jsi byl v práci denně od 5h....mohl by jsi chodit ve 14h......
Září 3, 200916 r Autor Takže už jen zbytek šichty dnes a zítra už to bude v práci volnější a pak 3 týdny dovolený
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.