Marek Vloženo 1. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Jáá už máám Akorát ji vždycky zapomenu doma Máš jí vozit pořád v autě......nevíš kdy potkáš nějakej srázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Já mám rád auto prázndý, pyskuju i kdyz mam vozit treba 2 dny nejake kramy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Standa, Woody : domluvte se spolu , predate mi podklady a pak to udelam ale nehodlam se s tim srat ( delat grafiku atd... ) Takze asi se Woody domluv se stadnou at to nejak da dokupy i tobe a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Standa, Woody : domluvte se spolu , predate mi podklady a pak to udelam ale nehodlam se s tim srat ( delat grafiku atd... ) Takze asi se Woody domluv se stadnou at to nejak da dokupy i tobe a je to Ahoj. Ok Jirko, nechci tě s tím zatěžovat, tak jsem se včera domluvil s kolegou a zítra to možná bude. Zatím moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2009 a jéje línej Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 nerypej mi do Jirky, aspoň do té doby, než mi to udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2009 a proč by neryl..já nic nechci..tak můžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Ty kolohnáte jen si rejpej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2009 (editace) a proč ne...řeší tu takovou pikačovinu...místo toho aby si nechal-i udělat ty origo RZ od Pentadiuse...jako máš myslím Ty...sice by tam WOODy neměl toho bláznivýho datla...a každej by si ho stejně po přečtění RZ vybavil Editováno: 2. Září 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Asi tak ... ja myslim že ta lisovaná RZka je prostě nej .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Musím, ač nerad s Tebou souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 ty mrzutej mezku tě snad neubude ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2009 ale to já jen tak aby řeč nestála...co makáš fest...já už jen do pátkuuuuuuuuuuuuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Stoji to za hovno ... sem si vzal nedavno dovolenou a prijde mi ze akorat hasim prusery co tu za tu dobu napachali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2009 To stejný bude i u nás...udělaj jen tak to nejdůležitější a ještě na půl a já to pak po třech týdnech volna budu dávat měsíc dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2009 mažu domů.....mám hlad...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Jiříku poslal jsem ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 (editace) Čauky čau dodávám pár foteček z Julčino narozek.Táta byl docela fit a slavil s mírou,což se ovšem nedá říct o včerejšku,to se mi to trochu vymklo a domů jsem došel tak nějak nasra.ky,ještě ted to nemužu rozdejchat a bylo i trochu .A ty ksichty drahé polovičky po ránu. Editováno: 2. Září 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 mažu domů.....mám hlad...... Cože??? Před 14 hodinou domů??? Ty woe...Máro já nemám slov! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 tak to víš Romane, kdyby jsi byl v práci denně od 5h....mohl by jsi chodit ve 14h...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Takže už jen zbytek šichty dnes a zítra už to bude v práci volnější a pak 3 týdny dovolený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Nemachruj , já mám taky ještě 3 týdny dovolené, akorát nevím, kdy si ji vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 to já mám ještě 5 týdnů, ale teď vyberu naráz 3 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Od té doby,co manželka pracujuje si dovču moc nevybírám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.