Evers Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Tak poježděníčko a jsem zpátky ... při té príležitosti jsem si mohl prohlédnout pěknou RSku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 já viděl tak ymoc pěknou rsku, hodím Vám jí sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 moc se mi líbil a i bych si snesl mít doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 zdravím hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 moc se mi líbil a i bych si snesl mít doma moc pěkná, taky by se mi hodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 nazdar bagrine No pekna stadno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 jsemzvědav, kolik přezdívek ještě vymyslíš jinak jsem Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 A je to vyřízené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Čusek Baris, ty jsi můj jmenovec Dnes jsme vyrobili drobnou párty a po deseti pivech si jdu zdřímnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 10pif by jsi nevypil...kecáš ......páč by jsi sem pak už nic nezvládnul napsat ...pokud to nebyl Birell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) Nazdárek po ránu. Standis-pěknej Fordík u nás jezdí jeden v oranžovy a to je teprv krasavec. Editováno: 4. Září 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Tady sme na škoda f´´ó´´óoooóóóóóŕ´´uú fordomilovééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 přesně tak..jděte s tím někam .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 :rock: tak !! ... co budem dneska dělat?? Mára to má jasný ten je nadrženej na dovolenou Ostatní budižkničemové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 já rozdal poslední příkazy a vyčkávám na úder gongu abych prchnul na 3 týdny z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 nepruď se ti bude stejskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) neboj na příjmu zůstanu...mám mobilní NET a plus NTB ajsem zde kdkoliv budete chtít :) Editováno: 4. Září 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 mobil vypni a notas neotvirej at si tu dovolenou nezkurvis .. ja takhle jednou zvednu telefon o dovoleny a volaj porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 náhodou, já bych se tomuto fordu nebránil i bych ho klidně vyměnil za fábku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) vo tom nikdo nepolemizuje .... jen ze o vychvalovani fordu jsou fora o fordu ps : o tom že seš co vítr to plášť to už víme Editováno: 4. Září 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 a hele potencionální odpadlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Teeeeeeeda vy dva prudilové neříkejte,že Fabka je to jediny co mužete mít doma v garáži. Standis nedej se určitě samy slintají když forda potkají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Muhehe ještě aby jste modráci nedrželi při sobě co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Cokoliv jen ne forda nebo renaulta...a dacii taky..takže pak jen škoda simply clever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Cokoliv jen ne forda nebo renaulta...a dacii taky..takže pak jen škoda simply clever Sice s tebou souhlasím,ale répnout do Vás to še muší. Dyk by jste tu usnuly. Já se taky vždy po pokusu o jinou značku rychle vracím ke škodárně,ale třeba takovej Fiat Bravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.