Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 jedině HUMMER.....H2 nebo H3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Jojo s tim se dobre parkuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 hehe ted tu chcipnul nejakej veteran uprostred krizovatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) tak mu pomož.... třeba ti dá na kafe Editováno: 4. Září 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Srát na něj když má na veterána tak a´t si to odtlačí .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 máro : nevšimnul sis pískání posilovače na autě, dělá mi to v ostrejch zatáčkách při pomalé jízdě.. - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 I Ty zlý kluku!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 I Ty zlý kluku!!!! Kdyby mel skodofku tak tam nehnije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 ta by jela a nechcípla..tady pokud by neměla modrou barvu co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 To jo kdyby byla modrá , tak nezvladne tou křižovatkou ani projet jako ten veterán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 TAK JÁ TO VALÍM DOMŮ A HURÁÁÁÁ DOVOLENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 To jo kdyby byla modrá , tak nezvladne tou křižovatkou ani projet jako ten veterán to zase bude připomínek od modráků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 ať se snažej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 tý woé...pěkně chcíplá hospoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Zdarec čus raco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 žeby snad někdo i přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Ahele Mára já myslel že máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 tý woé...pěkně chcíplá hospoda.... Vidíš jaký tu je klid od té doby, co Standa udělal plivárnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Vidíš jaký tu je klid od té doby, co Standa udělal plivárnu co to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Ahele Mára já myslel že máš to mám ,ale už jsi někdy slyšel o mobilním netu a třeba o NTB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 (editace) Slyšel ale když mám dovču tak vypínám uplně jinak se najde nějakej debil kterej to zkur.í Jo a pro po dnes dopoledne sem byl v doksech. strašný počasí ale jinak gut. Editováno: 5. Září 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 já nevypínám......jsem 365 dní na hotovosti ,ale přes dovču nevolaj jen v ohrožení života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 asi nejspíš Rozárka, dádoasi pčemýšlím, že modrý podklad a písmo ještě nevím Tak pokud jedeš na ten OC sraz na Rozkoš, Marek by ti ji tam určo rád dovezl (pokud se vyrobí do tý doby ) Ale nevím jestli to jde s těma podkladama? Já kdysi chtěl takovou značku, ale nakonec jsem se na to vykašlal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 A jinak brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Brej večír nu dnes je tady narváno,tak holt si dám jedno točeny a pomažu z5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.