Září 4, 200916 r máro : nevšimnul sis pískání posilovače na autě, dělá mi to v ostrejch zatáčkách při pomalé jízdě.. -
Září 4, 200916 r Autor To jo kdyby byla modrá , tak nezvladne tou křižovatkou ani projet jako ten veterán to zase bude připomínek od modráků
Září 5, 200916 r tý woé...pěkně chcíplá hospoda.... Vidíš jaký tu je klid od té doby, co Standa udělal plivárnu
Září 5, 200916 r Autor Ahele Mára já myslel že máš to mám ,ale už jsi někdy slyšel o mobilním netu a třeba o NTB?
Září 5, 200916 r Slyšel ale když mám dovču tak vypínám uplně jinak se najde nějakej debil kterej to zkur.í Jo a pro po dnes dopoledne sem byl v doksech. strašný počasí ale jinak gut. Upraveno Září 5, 200916 r od Riper
Září 5, 200916 r Autor já nevypínám......jsem 365 dní na hotovosti ,ale přes dovču nevolaj jen v ohrožení života
Září 6, 200916 r asi nejspíš Rozárka, dádoasi pčemýšlím, že modrý podklad a písmo ještě nevím Tak pokud jedeš na ten OC sraz na Rozkoš, Marek by ti ji tam určo rád dovezl (pokud se vyrobí do tý doby ) Ale nevím jestli to jde s těma podkladama? Já kdysi chtěl takovou značku, ale nakonec jsem se na to vykašlal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.