pajajelda Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ahoj všem . Jsem laik a potřebuji radu. Praskla mi hlava na motoru 1.4 MPI slabší typ (asi44kW). Mám možnost koupit starší hlavu ale prodávající neví jestli je to hlava ze slabšího nebo silnějšího motoru. Jsou tyto hlavy stejné?Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dušan 20VTurbo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ahoj všem . Jsem laik a potřebuji radu. Praskla mi hlava na motoru 1.4 MPI slabší typ (asi44kW). Mám možnost koupit starší hlavu ale prodávající neví jestli je to hlava ze slabšího nebo silnějšího motoru. Jsou tyto hlavy stejné?Dík za odpovědi Aby praskla hlava na Favoritu, Felicii nebo Fabii jsem jeste nevidel. Hlava se akorat tak zkrouti. Jediny rozdil by mel byt max v prumeru sacich kanalu. Ale i tak by to melo byt zamenne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Je to jeden náhradný diel takže 44kw a 50kw sú totožné.Rozdiel je v priemere sacieho potrubia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ako si zistil ze mas prasknutu hlavu???? Nemas prasknute LEN tesnenie pod hlavou.Aj tvoja povodna hlava aj ked je prasknuta da sa opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.