Publikováno Duben 20, 200916 r O kunách a jejich zálibě v plastech na autě jsem slyšel už hodně, ale přesto mě překvapilo následující. V garáži jsem měl u mé O1/2002 otevřenou kapotu a kuna (snad dle zbytků) mi prokousala kabinový filtr a částečně i části plastové turbíny ventilátoru klimatizace (identická i pro verzi bez klimy). Spuštění ventilace pak i s tímto zvířátkem, ale bohužel hlavně s ventilátorem topení udělalo udělalo své - plastová "vrtule" je rozlámaná a ventilátor nepoužitelný. Nevím, zda by kuna pokračovala ještě dále, ale chtěl bych ostatní varovat - minimálně při zavřené kapotě by se tam neměla dostat. A na závěr: nemáte někdo doma po přestavbě na klimu motorek topení s ventilátorem (dodává se jen jako celek) nebo nevíte, kde levně sehnat?
Duben 21, 200916 r Autor 2anglican: díky moc, ale před hodinou mi známý věnoval... Takže oprva vyřešena, varování před kunami platí - taky jsem dlouho nevěřil, že je to možné!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.