kapl Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 O kunách a jejich zálibě v plastech na autě jsem slyšel už hodně, ale přesto mě překvapilo následující. V garáži jsem měl u mé O1/2002 otevřenou kapotu a kuna (snad dle zbytků) mi prokousala kabinový filtr a částečně i části plastové turbíny ventilátoru klimatizace (identická i pro verzi bez klimy). Spuštění ventilace pak i s tímto zvířátkem, ale bohužel hlavně s ventilátorem topení udělalo udělalo své - plastová "vrtule" je rozlámaná a ventilátor nepoužitelný. Nevím, zda by kuna pokračovala ještě dále, ale chtěl bych ostatní varovat - minimálně při zavřené kapotě by se tam neměla dostat. A na závěr: nemáte někdo doma po přestavbě na klimu motorek topení s ventilátorem (dodává se jen jako celek) nebo nevíte, kde levně sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anglican Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 zdravim myslim ze mam co potrebujete kolik za nej ste ochoten dat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 2anglican: díky moc, ale před hodinou mi známý věnoval... Takže oprva vyřešena, varování před kunami platí - taky jsem dlouho nevěřil, že je to možné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.