Palino22 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 kamarát mi dohodil zo šrotoviska náhradne riadiace jednotky, pre istotu aj 50 kw aj 40 kw, lebo nevedel aký mám motor. ??? môžem ich použiť vo svojom aute bez rizika následnej škody???je potrebne ich nejako nastaviť??? Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackKnight Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak prvně na motor 50kW nemůžes dát ŘJ z motoru 40kW,mají jiný software..každopádně je důležité co ty vlastně máš za motor..jestli MPI nebo starší jednobodovku... Co se týče nastavení tak se musí k ŘJ přizpůsobit imobilizér a škrtící klapka..teď si nejsem jistý jestli je to vše ale kdyžtak mě někdo doplní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 v zasade jak pise kolaga vys,zadna slozitost v tom neni,VAG je ale vyhodou prizpusobeni klapky je treba vzdy, pokud je to MPI tak ma immo a to musis prizpusobit k RJ motoru a k cipu v klici(klicich), pokud jednobod tak byvaji rozlicne imma jako pridavna jednotka,tam se to da vetsinou vyradit z funkce (pokud to nekdo nevyresil za tebe driv....) dle osobni zkusenosti jednotka 50kW na 40kW motoru funkcne bez problemu (MPI), kazdopadne jednotka z jednobodu a MPI maji rozdilne konektory tak to nespletes . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.