Říjen 10, 200618 r nemas aj foto zboku? ja som najprv porobil exterier... teraz optika a kolesa..a znizenie ako posledne spolu so zadnym naraznikom a zavarenim kufra..
Říjen 10, 200618 r právě asi nemám, tak to je ale spíš pro ostatní, dyť ty máš taky 16 bez ne?? mam...205/45/16.. o 3cm nizsie bude lepsie? )
Říjen 11, 200618 r tak to má vypadat to tam mas ake ET ? alebo mas podlozky ? Neskre to ? ET 25, neškrtá, jen když hooodně naložim a hooodně zhoupnu a neřešte furt ty koleje prdi(to se zase dostáváme jinam ), jen ukazuju, jak je sníženo s šestnáctkama
Říjen 12, 200618 r Ja bych jen chtel odpovedet na puvodni otazku Takze... Co utahne HTPcko?? Odpoved: Klacu
Říjen 12, 200618 r Ja bych jen chtel odpovedet na puvodni otazku Takze... Co utahne HTPcko?? Odpoved: Klacu no tak aspoň vidíte jak je to silnej motor zato stebou to MPI nějak netáhne
Říjen 12, 200618 r A ja jsem si vyrizl diru do podlahy Jako ve flinstounech homemade čip , stoho si nic nedělej, já si díru zase někde prorazim(kuli tomu prakticky nepojízdnýmu podvozku) a pak budu mít taky power
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.