Lewis Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Felicia aj mne ukazovala rýchlosť presnejšie, než Fabia. Tacho Fabie kecal pomerne dosť. Navyše to nie je rovnaké u každého auta a s každými pneumatikami. Pritom rozmer pneu sme mali rovnaký a išli sme s kamošom vedľa seba, tak mne to ukazovalo 205 a kamošovi 215 (spolujazdci spolu telefonovali).Reálne ti môže tacho ukazovať o tých minimálne 10 kmh viacej, takže to perfektne sedí na reálnu rýchlosť do 170 kmh. Tých 161 kmh si spočítal odpor vzduchu pre ten výkon 35 kW? jj při 35kW... Nemyslím si že by tam ztráta byla tak velká ale celkem to sedí... Ještě jsem nad tím přemýšlel a při 50 mi radar ukáže 44 takže je možný že odchylka tachometru je celkem linearní... při 155 - 148... při 170 může bejt 8... ale 8 nebo 10... odpovídá to no... Bobíkovi ukazovala Fabie 190 a jel za mnou a mě něco málo přes 180... asi 182... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Tvoje výsledky s tachometrom v podstate sedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 no tak jsem rád že jsme se na něčem dohodli... dokáži uznat že to ukazuje o něco více a uznejte že to jede tolik kolik to jede a necháme toho... znova to počítat už nechci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Lewis: Ahoj tunere Na koho blikas, co?? Jo a co to mas probuh za zarovky??? Vyndat... Oslnujou jaxvina Dneska jsem takovych lumpu, jako jsi ty potkal nekolik A teda jestli nekdo bude nadavat na moje origo/neorigo xenony, tak ho upalim, fakt ze jo, protoze to je nebe a dudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 je to nebe ci dudy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Lewis: Ahoj tunere Na koho blikas, co?? Jo a co to mas probuh za zarovky??? Vyndat... Oslnujou jaxvina Dneska jsem takovych lumpu, jako jsi ty potkal nekolik A teda jestli nekdo bude nadavat na moje origo/neorigo xenony, tak ho upalim, fakt ze jo, protoze to je nebe a dudy Xenonová výbojka daná v parabole.... POznal jsem autíčko hned... a v zrcátku se blejskla chrom lištička tak mi bylo jasný že jsi to ty... Jen mě zarazilo jak je to v tom nečase naleštěný to auto... já ho nemůžu udržet čistý... na té žluté je vše vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Sice mam taky HTP a je to otazka trochu k tematu a trochu mimo...Nechci zakladat nove tema a pridelavat panu Martinoslavoj vrasky Chci se zeptat jestli mi nekdo zapise do tenichaku 17tipacova kola? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Sice mam taky HTP a je to otazka trochu k tematu a trochu mimo...Nechci zakladat nove tema a pridelavat panu Martinoslavoj vrasky Chci se zeptat jestli mi nekdo zapise do tenichaku 17tipacova kola? Dekuji kdyz budes mi tzv. tipovy list od vyrobce kol, tak ano a to na Dopravnim Inspektoratu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Lewis: Tak pryc s tim, oslnuje to neskutecne... Beze srandy... No auto bylo zakakany jako jetel - to, ze bylo cisty, se ti asi jen zdalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Co poviete na tieto koleska, seknu mi k vlocke ? Rozmer 7.5x16 .....dikes za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 mne sa pacia designom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Lewis: Tak pryc s tim, oslnuje to neskutecne... Beze srandy... No auto bylo zakakany jako jetel - to, ze bylo cisty, se ti asi jen zdalo Ještě OT... Byl jsem v servisu na seřízení a stejně na mě blikaj že to svítí moc... sice už na mě nebliká každý druhý auto ale jen každý 5. ale sundavat to nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Lewis: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Jinak bych chtěl radu... Má mi ta moje Iba tahat MOMO X43 nebo MOMO Corse??? EDIT: omluva za jinou velikost... ty první jsou Corse... dělají se i v černým, ale ty bohužel tak nějak z osobních důvodů nechci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 kola pěkný oboje ty žárovky ale vyndej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 kola pěkný oboje ty žárovky ale vyndej Nevyndám!!! Díky... ale tím že jsou pěkný oboje jsi mi v mojim dilematu moc nepomohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Tak kup oboje Až tě někdo, koho v protisměru oslníš, sejme, nebo i jen škrábne, tak se budeš chytat za hlavu... Nebo je nech ještě sundat dolů, ale to pak vyjde líp tam dát zase H4 a nechat je na max povolenou výšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 momo corse jsou proste krásný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 momo corse jsou proste krásný díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 já vím, to jsem ti nepomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 mne sa pacia oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 voboje jsou pekny ale takovej moc "sport styl" rek bych, neco stylovejsiho, kultovejsiho bych dal s krasnym lestenym limcem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 konečně názor... ale... chtěl jsem sportovní... auto vypadá hodně sportovně... nechci z toho dělat audi i když se mi líbí nejvíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 su super ,ale ako ukazu na aute , neviem ci si spominal farbu , ak ano prehliadol som Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Premek84 Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 no s tim oslnovanim..je to docela prasarna o tom vedet, ze nekoho oslnujes a nechavat to jen tak byt... neznam nic horsiho nez cesticka druhe tridy vecer kdyz se na Tebe riti nejaky silenec s ostrym svetlem tak, ze jednu chvilku jedu vylozene podle instinktu..dnes se mi to stalo asi 3x anebo si poridim Hummera a kazdyho takovyho prevalcuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.