FUGAS Vloženo 4. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2005 RS mělo premiéru v Ženevě (tj. v březnu) 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2005 vim, že 2003, ale myslel jsem měsíc jinak mě oproti Redbullovi stoupla spotřeba trošku víc!! (a to na ještě trošku užších šprckách) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2005 2 Diamant: Lbi se mi, ze tam mas taky zasterky - jsem rovnez jejich zastancem i vzadu. Jinak ty Dunlopy - nova guma stala 4200 kacek. Docela palka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2005 Díkes. Možno sú tie zásterky trochu veľké (ale keď som kupoval auto, mali iba také) a teraz neľutujem. Skutočne podbeh a spodok dverí veľmi uchránili pred poškodením kameňmi a ani sa to nešpiní tak, ako bez zásteriek. Zároveň sú tie zásterky dobrou pomôckou pri zliezaní z nejakého väčšieho obrubníka, keď šuchnem, tak je to niečo ako prvé varovanie. Samozrejme mám aj zadné, lebo to vtedy bolo povinné a aj keby nie, tak sa menej špiní auto. Raz som na firemnom urval jednu zadnú o obrubník a tá strana bez zásterky sa omnoho viac špinila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 4. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2005 Tak se pořád zatím jen po těch elektronech rozhlížim a je toho tolik že se nedá vybrat. Ale zatím se mi líbí Alutec Energy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2005 2 Diamant: Tady jsou moje zadni polepsene semolepkou. Pro nekoho to muze pusobit ponekud kycovite, ale me se to libi. A neber to kdyz je to zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrosa Vloženo 4. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2005 zdravim,já mam na autě 195/50 15 a nestěžuju si,ale zdá se mi,že brzdy jsou na to drobet slabé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 4. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2005 2 Diamant: Tady jsou moje zadni polepsene semolepkou.Pro nekoho to muze pusobit ponekud kycovite, ale me se to libi. A neber to kdyz je to zadarmo. Ba joo vypadaji ty samolepky v zadu celkem stylově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2005 Tak se pořád zatím jen po těch elektronech rozhlížim a je toho tolik že se nedá vybrat. Ale zatím se mi líbí Alutec Energy a co spídloše??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 4. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2005 Ronal 205/40-R17 sice je to linejsi spis to skorem nejede ale uz bych nemel pri snizeni -35/-35 se me to moc libi ale chtel bych este dolu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 5. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 Tak se pořád zatím jen po těch elektronech rozhlížim a je toho tolik že se nedá vybrat. Ale zatím se mi líbí Alutec Energy a co spídloše??? no pořád čekám na tu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boxer Vloženo 5. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 ja mám na svoji Fabce 1,2 40kw 205/45 R16,sníženo o 30mm a všechno v pohode.Je to i ve velkým techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP Vloženo 5. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 Konečně si hodlám na svoje auto pořídit elektrony, ale moje snaha zamrzla na rozhodování o šířce gum pro mojí 40kW fábinku. Jsem si jistý že to musí být nejmíň R15,ale spíš se mi jedná o šířku. Zatím jezdím na 165/70 R14 a rád bych 185/55 R15 a dokonce zvažuju i 195/50 R15, ale nevím co na to auto. Rozhodně bych nerad na úkor třeba čtvrtiny výkonu měl 195 široký kola. Co mysíte že je pro 40 kW ještě rozumné??? Nejde mi ani tak o maximální rychlost jako spíš o celkovou dynamiku auta. No ja mam origo z vyroby s packetem Dynammic II 195/55 R15 a pojoda. Sedi jak pribity, vykon ok, mozna spotreba ale jedna se mozna o deci : Mam kombika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP Vloženo 5. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 Jo a jeste jsem si vzpomnel. Znamej ma na 12 40kw kratky origo kola z FRS. Takze 15" bych se vubec nebal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 195/55/15 asi neee :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 5. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 195/55/15 asi neee :-) ale jo, viděl jsem jí v týdle dloušťce 195/55 R15, ale běžnější asi bude 195/50 R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 5. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 Máš super disky! ( mám také isté)BTW, to tam máš nálepku z fólie? Nalepku mi udelal kamos v reklamce - cerna, hladka samolepka. 195/50 R15 Dunlop SP Sport 2020 - mam navic 5 kusu techto gum - mirne jete - kdyby mel nekdo zajem. co to je mirne jete a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 5. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 Máš super disky! ( mám také isté)BTW, to tam máš nálepku z fólie? Nalepku mi udelal kamos v reklamce - cerna, hladka samolepka. 195/50 R15 Dunlop SP Sport 2020 - mam navic 5 kusu techto gum - mirne jete - kdyby mel nekdo zajem. co to je mirne jete a za kolik? u mírně jetejch bych předpokládal že tam ještě nějakej ten vzorek bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 195/55/15 asi neee :-) ale jo, viděl jsem jí v týdle dloušťce 195/55 R15, ale běžnější asi bude 195/50 R15 no to ja taky ale ne od vyroby na fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 195/50 R15 Dunlop SP Sport 2020 - mam navic 5 kusu techto gum - mirne jete - kdyby mel nekdo zajem. co to je mirne jete a za kolik? Jeto opravdu minimálně. Vzovek min. 4mm. 5 ks - 4000 kacek nebo nabidni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sFrenkie Vloženo 5. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 Si tak lezu po foru a koukám na co nemam a chci. Kua co mi to děláte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 5. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2005 Ja mám tiež v pláne 195/50 R15 na nejakých pekných elektrónoch, myslím že je to na Fabku ideálny rozmer, len keby tie prašule boli. Ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2005 Tak se pořád zatím jen po těch elektronech rozhlížim a je toho tolik že se nedá vybrat. Ale zatím se mi líbí Alutec Energy a co spídloše??? no pořád čekám na tu fotku no vidiš kua!!! já myslel, že už ti došla , asi my to zas nefachá, nebo už jsem uplnej debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2005 Bobik - je to v pohode. Len by ma zaujímalo, či máš takú protekčnú značku aj naozaj, alebo je to len práca v nejakom grafickom editore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2005 Takovou znacku bych nedostal ani z protekce. Takova se musi tvrde zaplatit. Mam 1S1 *1** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.