Publikováno Duben 22, 200916 r Tak jaký jsou vaše tipy? Řekl bych, že letos si na medaily nešáhneme, a Rusové si zopáknou zlato...
Duben 22, 200916 r Sorry, ale Hašek už je dost trapnej...něco jako ve fotbale Nedvěd.....a už je za zenitem...ač musím říct, že to byl pan golnam..
Duben 22, 200916 r Marku: Ty bejku jeden...vždyt má chytat za Pardubky!!! Ale já vím jak to myslíš.Uvidíme co předvede ale nevím,nevím...
Duben 22, 200916 r On je jen lákadlo na diváky....zase si obnový zranění abude na lavičce/střídačce..
Duben 22, 200916 r To je jen trik kvuli protihracum ne, stejne se to vsechno resi a dostanou klepec hned prvni zapas Nejkrasnejsi vzdycky je, kdyz se vyhraje nejaka medaile, tak jsme ji vyhrali MY, ale kdyz se prohraje, tak prohrali ONI
Duben 22, 200916 r Můžeme leda překvapit. Jágr už není co býval a zbytek si s ním pro změnu zase moc nerozumí. Růžičku mají všichni v p... Zákl. skupinu máme sice lehkou,ale letos na Kanadu,Finy nebo Rusy stejně nemáme.
Duben 22, 200916 r No Džegr sice už není co býval, ale stále dost ční nad zbytkem týmu. Klidně ať skončí poslední, ale ať nebulají zápasy s outsiderama a nestěžujou si na rozhodčí. Jinak si myslím, že mladý tým tohoto ražení a navíc mírně podceněný může mít dost dobrou motivaci na to jít za dobrým výsledkem, takže bych to tak špatně neviděl. Bude chybět souhra.
Duben 23, 200916 r tak o růžovi nema smysl nic řikat každej vidí jakej to je u nás ubrečenej ko..t,nicmene na mezinarodni sceně mu to moc platny není tam ho ma každej u kukatka. no a k hokeji něco mi řiká že mlady golmani by mohli zachytat pokud dostanou šanci, tmladej štěpanek na to kolik mu je klobouk dolu jak zachytal proti rusum - parada
Duben 23, 200916 r hm, samý odborník zde,jak to čtu,škoda,že nemůžete hrát,ba i více trénovat hoši,co
Duben 23, 200916 r až budeš mit nabrusleno popředu kolik ja pozadu tak uznam že sem pitomec :D :D .....do ty doby ....sice sem nehral vejš než pár zapasu 2ligy myslim že aspon nějakou představu o tomto sportu mam.. pokud tim !odbornikem! mysliš i mě :-) Upraveno Duben 23, 200916 r od raca
Duben 23, 200916 r ....ano myslel i tebe ,pokud zde budeme dělat výčet,kdo co a jak dlouho,tak já /přípravka Uhelné sklady Pha,dorost Bohemians Pha,junior 1.liga ČLTK -Dopravní podniky,připr tábor Sparta Pha ČKD.skončil jsem v juniorech,pokud vynechám pro prdel odborářskou ligu / a jsem dalek někoho urážet a již vůbec né Pana Hokejistu a dnes i PanaTrenéra Vládu Růžičku,byt ho znám osobně,pokud jsi ovšem nedosáhl něčeho více tak co asi to nebude tak horké s tím couváním,co říkáš A ted k MS,nechám se pokud možno příjemně překvapit,puntík,tečka. tady máš jednu fotku tři roky zpět Upraveno Duben 23, 200916 r od Sejis
Duben 23, 200916 r tak ted sem si sed na zadek....tak vladíka pozdravuj a řekni mu že v současny době je pro polovinu ... neee ... to nema smysl...... ..... nehodlam sem psát koho znam osobně a skym sem byl na pivu to nema smysl.Jen bych dodal že růža trenoval i mlady a přived je tam kde jsou v současny době myslim bejvalou repre do 18 to sem sice nepatří ale plno lidi to neví. Až se budu koukat na nějakej přenos z extraligy a uvidim jak tam zase brečí na lavičce a vykříčí si změnu rozhodnutí rozhodčího tak budu dělat že nic nevidim.Neřikam že není pan hokejista ale trener to bych se hadal. a tady je moje tak cca měsíc zpět Upraveno Duben 23, 200916 r od raca
Duben 23, 200916 r ....no vidíš,nepodcenuj koho neznáš nebyl jsem golman na rozdíl od tebe,ale pravé brčko ....myslím,že by jsme si o hokeji spolu dobře pokecali,zážitků mám dost Víš nerad někoho urážím,obzvláště,když něco dokázal a to Růža zcela určitě dokázal a když vemu velmi povrchně jeho trenérskou činnost,tak 2.místo v extralize nebude až tak špatné a to fandím v hokeji Spartě
Duben 23, 200916 r nikoho nepodcenuju ...ale nesnášim (a to je snad v každy třídě) že jakmile někdo něco dokáže a dostane se do nějaky pomyslny hokejovy síně slavy že si může všechno dovolit a každej se z něj po...e,.....a k tomu druhymu místu dej ho na lavičku boleslavy nebo třeba litvinova a uvidíš co umi....pokud tym nema finanční jistotu tak je na tom o dost huř a na startovní čaře má velkou ztratu-to je trochu nerovny srovnaní
Duben 23, 200916 r ....já do toho celkem logicky nevidím a vážně to nebudu hodnotit,neb mi to nepřísluší .......
Duben 23, 200916 r ..jasny já do toho taky uplně nevidim....nikdy sem nebyl s nim v kabině..nemam tucha jakej je teoretik-taktik-strateg atd....hodnotim ho pouze podle toho jak ho vidim při přenosech na lavičce jak se prezentuje a tam mi bohužel pěkně leze na nervy.... ..takže to uzavřem nema se smysl dohadovat každej to vníma jinak......holt se nechame překvapit co letos vymysli a jak to dopadne a snad přivezou medaily
Duben 23, 200916 r ..jasny já do toho taky uplně nevidim....nikdy sem nebyl s nim v kabině..nemam tucha jakej je teoretik-taktik-strateg atd....hodnotim ho pouze podle toho jak ho vidim při přenosech na lavičce jak se prezentuje a tam mi bohužel pěkně leze na nervy.... ..takže to uzavřem nema se smysl dohadovat každej to vníma jinak......holt se nechame překvapit co letos vymysli a jak to dopadne a snad přivezou medaily já to taky tak vidím a kdybych si mohl přát,tak jaká ko-li medaile bude super Upraveno Duben 23, 200916 r od Sejis
Duben 23, 200916 r Chlapi MY Vam tu medailu vyfukneme uvidite. ;-) BTW: Jedna aktual foto Skoda ze som nebol na supiske HEHE inac by to bolo ZLATOOO
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.