Duben 26, 200916 r Romane: vim,psal jsem ti kdysi kvuli ni,ale porad nevim zda to stoji za tu vymenu.
Duben 26, 200916 r Autor Tak to fakt nevím člověče.Už si to nepamatuju protože denně mě tady na telefony poptává cca 4 lidi...já čekám na Nokii E75 a nevím jestli do ní půjdu nebo ne.Uvidíme!
Duben 26, 200916 r Tak N95 od Romana už je home, zatím šlape jak má, hrabu se vní co má za funkce, luxuska...
Duben 26, 200916 r he... ten pocit je luxusní,když má člověk new tel. a hrabe se v něm s nadšením celej den.... jen.....neměl by být na tyhle Nka zbroják...?
Duben 26, 200916 r Nějak museli zabalit tolik funkcí kluci ve finsku, prostě je jich tolik že je hold obal větší
Duben 26, 200916 r Autor Taková rezence je fakt hodně potěšujicí.Já myslím Mílo žes udělal dobrý krok protože to už je malý počítač a mělo by Ti to nějaký čas vydržet! A když Tě nasere někdo v práci...tak si vzpomen na nějakou pěknou holku nebo na to jak se váliš na pláži a nech negativní myšlenky odplavat.
Duben 26, 200916 r Už instaluju programy, akorát mám zaheslovanou wifi sít doma a nemůžu si vzpomenout heslo
Duben 26, 200916 r když už multimediální věcičku tak joko SEčkář bych šel do http://www.sonyericsson.com/cws/products/m...lc=cs&cc=cz hmmm....
Duben 26, 200916 r jj jasně že je...je to 1. na trhu MT o tom žádná... jen sem si trošku rejpnul..ale nerad bych tady šířil OT....
Duben 26, 200916 r Tak N95 8G black od Romana se povedla připojit na domácí sít, a ted budu na skodaforu i na WC
Duben 28, 200916 r Roman: design a kvalita zpracování je naprosto perfektní (kvalitou a výběrem materiálů, to jak díly sedí nevržou atd. je to o třídu jinde jak Nokia ), ovládání je intuitivní a spousta věcí jde nastavit = taky velmi dobrý, už základní funkce velmi dorbý, ale je tu jedna velká "moucha" - samsung tenhle telefon zabil naprosto nulovou podporou softu, nic nevydává a vydat ani nehodlá = velmi špatně se shání soft na nahrání a ještě hůř se nahrává......kdyby možnosti rozšíření a aktualizace softu byly na úrovni N95, byla by volba jasná, ale takhle spíš doporučuju Nokii Upraveno Duben 28, 200916 r od kibi
Duben 28, 200916 r A to ja jsem na Emericke founy, zatim muj nejlepsi foun v zivote byl Motorola V3 razr, nesmrtelny telefon z kovu, ktery mi milionkrat spadl a porad fungoval na 100% , doted funguje otci ted vlastnim Iphone 3g , no ale to uz je z jine kategorie a uz bych tomu nerikal foun, ale mini pc nechci vam hanit nokie, ale nechapu co lidi na nokiich vidi, kvalita zpracovani je tragicka a funkce taky nic moc Upraveno Duben 28, 200916 r od creck
Duben 28, 200916 r Autor Iphone jsem měl možnost vyzkoušet a nevyhovuje mě...prostě jsem zatím nepřišel na chut dotykovym displejum.Mám zálusk na Nokii E75ale uvidime s jakou přijde cenovkou...
Duben 28, 200916 r Autor creck: Nokia že je tragická?Hmmm...tak to pak nechápu proč je to tak oblíbená značka mezi telefonama... V3 je hroznej šunt.Měl jsem ji měsic a musela letět ven...debilní ovládání a celkově třeba vyhledavání v seznamu podle jen prvního písmenka -to už měli lepší hledání v telef.seznamu první Nokie jako je 5110. Iphone: vždyt to neumí přehrávát videosoubory ne?
Duben 28, 200916 r no nokii ma muj kluk a vrze jak stara ku.... uz byla 2x v servisu , manzelka ma samsunga , dobrej foun ,ale taky zacal po roce nejak vrzat holt kazdy mame jiny vkus, ty ve tak na V3razru jsem nenasel jedinou chybu taky jsem v zivote mel par nokii, kdysi to byly dobre founy i kdyz co se tu budem hadat ,dnesni situace v telefonech je spis o obalu a softu, hardware je v 90% dilo samsungu Upraveno Duben 28, 200916 r od creck
Duben 28, 200916 r Přes měsíc mám Nokii E66 a naprostá spokojenost :palec2: Největší radost mám z toho, že se mi podařilo rozchodit v telefonu navigaci Garmin Mobile XT v. 5.00.40s60.9 :) ..... už nebudu bloudit Upraveno Duben 28, 200916 r od snike
Duben 28, 200916 r Nokia je tak oblíbená protože je jednoduchá. A když si koupíte nový mobil uvnitř vypadá stejně jako starý. Stejná grafika stejné menu. A taky mají dobrý marketing .
Duben 28, 200916 r Honzik: myslím že za ten peníz dobrej telefon http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/so...48/default.aspx
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.