Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

myslim, že 7dní. když jsem kdysi jezdíval k moři bez mobilu a nechával jsem ho tejden doma vyplej, tak mi potom ty sms normálně přišly. platnost sms mám nastaveno maximální a mám pocit, že snad až po 7 nebo více dnech mi přijde výpis- "nedoručeno" když je nějakej problém

Michale: co konkrétniho? Nic neni problém...

Nevim ja do mobilu uz dlooouho nedelam, tak sem myslel, ze mi nekdo poradi :D jakej ;)

• Autor

Luke: tak to by bylo perfektní kdyby to opravdu bylo těch sedm dní.

MichalF: tak já se po něčem podívám a dám zprávu.

Ja jsem priznivce HTC momentalne vlastnim HTC Touch Pro (Raphael)

jj taky ted jedu v HTC ale jen sluzebni, soukromy mam N95

Take HTC ;)

Tak nevim jestli bych šel zrovna do LG. Tehle značce se podle mého moc věřit v kvalitě a funkčnosti nedá.

Ale za 4kolíky co víc si přát.

• Autor

Tak tomu LG taky moc nevěřím a co se týče displeju tak když ne Nokii tak bych sáhnul po Samsungu.

Hlavne takovehle padlo si clovek kupuje kvuli OSu a fcim ... kdyz to nema nic jako todle LG, tak je to fakt dobry jen na padlovani.

Měl jsi ho v ruce? Já jo kámoš ho má novej a pádlo to rozhodně není.

Dokonce bych řekl, že je to malý telefon. Tenký...

Rozhodně, když jsem ho držel v ruce tak mě nenapadlo že je velký. Co mě naopak zaujalo je, že je tenoučký.

Jinak uvnitř taky vypadal super. Jde o to jak dlouho vydrží. ;)

Upraveno od zabiak

mám mobil SE w890i.nevím,ale už mě ty SE začínají štvát,dřív sme měla d750i ,k750 ..všechny byli nejmín 5X v opravně během půl roku.. :aggressive: ted mám tento,3měsíce a už také navštívil opravnu..tak nevím co bude příště,jestli nokia nebo něco jiného,ale od SE už neeee

N 6300 a jsem spokojen. Jen kdyby mi ho občas děti netunily. Už jsem měl ucpanej reprák. Stačilo profouknout v práci vzduchem a jedeme dál :)

N 6300 a jsem spokojen. Jen kdyby mi ho občas děti netunily. Už jsem měl ucpanej reprák. Stačilo profouknout v práci vzduchem a jedeme dál :)

jo děti jsou šikovný :smich:

mám mobil SE w890i.nevím,ale už mě ty SE začínají štvát,dřív sme měla d750i ,k750 ..všechny byli nejmín 5X v opravně během půl roku.. :aggressive: ted mám tento,3měsíce a už také navštívil opravnu..tak nevím co bude příště,jestli nokia nebo něco jiného,ale od SE už neeee

Z vlastní zkušenosti jedině NOKIA..... :palec2::palec2: mám 6300 a chystám se na 6700 kol5

kdepak, jedině SE :p Nokie sou hnus :smich:

už přes rok mám HTC a neměnil bych:)

kdepak, jedině SE :p Nokie sou hnus :smich:

vám se SE asi tak ne*erou jako mě,že je tak chválíte.... :aggressive:

mám K750i už 3 roky a za tu dobu byl jedinkrát v servisu - nefungovla bluetooth :) zároveň mi vyčistili joystick, kterej bych teď zas potřeboval vyčistit, protože už se zasekává.. Ale spíš koupím novej tel, přemýšlím o K770i ;)

ten jsem měl taky a hned 2x a teď jsem kupil SE C902 a jsem moc spokojen, když vezmu do ruky K750i, tak mi to připadá, jako kdybych držel v ruce cihlu, jak je širokej

SE C905, super... SE celkově super, nokii už nikdy...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.