Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

myslim, že 7dní. když jsem kdysi jezdíval k moři bez mobilu a nechával jsem ho tejden doma vyplej, tak mi potom ty sms normálně přišly. platnost sms mám nastaveno maximální a mám pocit, že snad až po 7 nebo více dnech mi přijde výpis- "nedoručeno" když je nějakej problém

Michale: co konkrétniho? Nic neni problém...

Nevim ja do mobilu uz dlooouho nedelam, tak sem myslel, ze mi nekdo poradi :D jakej ;)

• Autor

Luke: tak to by bylo perfektní kdyby to opravdu bylo těch sedm dní.

MichalF: tak já se po něčem podívám a dám zprávu.

Ja jsem priznivce HTC momentalne vlastnim HTC Touch Pro (Raphael)

jj taky ted jedu v HTC ale jen sluzebni, soukromy mam N95

Take HTC ;)

Tak nevim jestli bych šel zrovna do LG. Tehle značce se podle mého moc věřit v kvalitě a funkčnosti nedá.

Ale za 4kolíky co víc si přát.

• Autor

Tak tomu LG taky moc nevěřím a co se týče displeju tak když ne Nokii tak bych sáhnul po Samsungu.

Hlavne takovehle padlo si clovek kupuje kvuli OSu a fcim ... kdyz to nema nic jako todle LG, tak je to fakt dobry jen na padlovani.

Měl jsi ho v ruce? Já jo kámoš ho má novej a pádlo to rozhodně není.

Dokonce bych řekl, že je to malý telefon. Tenký...

Rozhodně, když jsem ho držel v ruce tak mě nenapadlo že je velký. Co mě naopak zaujalo je, že je tenoučký.

Jinak uvnitř taky vypadal super. Jde o to jak dlouho vydrží. ;)

Upraveno od zabiak

mám mobil SE w890i.nevím,ale už mě ty SE začínají štvát,dřív sme měla d750i ,k750 ..všechny byli nejmín 5X v opravně během půl roku.. :aggressive: ted mám tento,3měsíce a už také navštívil opravnu..tak nevím co bude příště,jestli nokia nebo něco jiného,ale od SE už neeee

N 6300 a jsem spokojen. Jen kdyby mi ho občas děti netunily. Už jsem měl ucpanej reprák. Stačilo profouknout v práci vzduchem a jedeme dál :)

N 6300 a jsem spokojen. Jen kdyby mi ho občas děti netunily. Už jsem měl ucpanej reprák. Stačilo profouknout v práci vzduchem a jedeme dál :)

jo děti jsou šikovný :smich:

mám mobil SE w890i.nevím,ale už mě ty SE začínají štvát,dřív sme měla d750i ,k750 ..všechny byli nejmín 5X v opravně během půl roku.. :aggressive: ted mám tento,3měsíce a už také navštívil opravnu..tak nevím co bude příště,jestli nokia nebo něco jiného,ale od SE už neeee

Z vlastní zkušenosti jedině NOKIA..... :palec2::palec2: mám 6300 a chystám se na 6700 kol5

kdepak, jedině SE :p Nokie sou hnus :smich:

už přes rok mám HTC a neměnil bych:)

kdepak, jedině SE :p Nokie sou hnus :smich:

vám se SE asi tak ne*erou jako mě,že je tak chválíte.... :aggressive:

mám K750i už 3 roky a za tu dobu byl jedinkrát v servisu - nefungovla bluetooth :) zároveň mi vyčistili joystick, kterej bych teď zas potřeboval vyčistit, protože už se zasekává.. Ale spíš koupím novej tel, přemýšlím o K770i ;)

ten jsem měl taky a hned 2x a teď jsem kupil SE C902 a jsem moc spokojen, když vezmu do ruky K750i, tak mi to připadá, jako kdybych držel v ruce cihlu, jak je širokej

SE C905, super... SE celkově super, nokii už nikdy...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.