Luke288 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 myslim, že 7dní. když jsem kdysi jezdíval k moři bez mobilu a nechával jsem ho tejden doma vyplej, tak mi potom ty sms normálně přišly. platnost sms mám nastaveno maximální a mám pocit, že snad až po 7 nebo více dnech mi přijde výpis- "nedoručeno" když je nějakej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Michale: co konkrétniho? Nic neni problém... Nevim ja do mobilu uz dlooouho nedelam, tak sem myslel, ze mi nekdo poradi jakej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Luke: tak to by bylo perfektní kdyby to opravdu bylo těch sedm dní. MichalF: tak já se po něčem podívám a dám zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 A zase vítězí Nokia: http://www.mobilmania.cz/clanky/nejzadanej...64/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek M Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ja jsem priznivce HTC momentalne vlastnim HTC Touch Pro (Raphael) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jj taky ted jedu v HTC ale jen sluzebni, soukromy mam N95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Co říkáte na tenhle mobíl? http://www.mobilni-telefony.as/cz/eshop/te...dyke-brown.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Take HTC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak nevim jestli bych šel zrovna do LG. Tehle značce se podle mého moc věřit v kvalitě a funkčnosti nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ale za 4kolíky co víc si přát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak tomu LG taky moc nevěřím a co se týče displeju tak když ne Nokii tak bych sáhnul po Samsungu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Hlavne takovehle padlo si clovek kupuje kvuli OSu a fcim ... kdyz to nema nic jako todle LG, tak je to fakt dobry jen na padlovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) Měl jsi ho v ruce? Já jo kámoš ho má novej a pádlo to rozhodně není. Dokonce bych řekl, že je to malý telefon. Tenký... Rozhodně, když jsem ho držel v ruce tak mě nenapadlo že je velký. Co mě naopak zaujalo je, že je tenoučký. Jinak uvnitř taky vypadal super. Jde o to jak dlouho vydrží. Editováno: 14. Květen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 mám mobil SE w890i.nevím,ale už mě ty SE začínají štvát,dřív sme měla d750i ,k750 ..všechny byli nejmín 5X v opravně během půl roku.. ted mám tento,3měsíce a už také navštívil opravnu..tak nevím co bude příště,jestli nokia nebo něco jiného,ale od SE už neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 N 6300 a jsem spokojen. Jen kdyby mi ho občas děti netunily. Už jsem měl ucpanej reprák. Stačilo profouknout v práci vzduchem a jedeme dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 N 6300 a jsem spokojen. Jen kdyby mi ho občas děti netunily. Už jsem měl ucpanej reprák. Stačilo profouknout v práci vzduchem a jedeme dál jo děti jsou šikovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 mám mobil SE w890i.nevím,ale už mě ty SE začínají štvát,dřív sme měla d750i ,k750 ..všechny byli nejmín 5X v opravně během půl roku.. ted mám tento,3měsíce a už také navštívil opravnu..tak nevím co bude příště,jestli nokia nebo něco jiného,ale od SE už neeee Z vlastní zkušenosti jedině NOKIA..... mám 6300 a chystám se na 6700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 kdepak, jedině SE Nokie sou hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 přesně Dakie, jedině SE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 už přes rok mám HTC a neměnil bych:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 kdepak, jedině SE Nokie sou hnus vám se SE asi tak ne*erou jako mě,že je tak chválíte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 mě jo a právě díky zarukám mám každých 1,5 roku novej telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 mám K750i už 3 roky a za tu dobu byl jedinkrát v servisu - nefungovla bluetooth zároveň mi vyčistili joystick, kterej bych teď zas potřeboval vyčistit, protože už se zasekává.. Ale spíš koupím novej tel, přemýšlím o K770i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ten jsem měl taky a hned 2x a teď jsem kupil SE C902 a jsem moc spokojen, když vezmu do ruky K750i, tak mi to připadá, jako kdybych držel v ruce cihlu, jak je širokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 SE C905, super... SE celkově super, nokii už nikdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.