kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 mám mobil SE w890i.nevím,ale už mě ty SE začínají štvát,dřív sme měla d750i ,k750 ..všechny byli nejmín 5X v opravně během půl roku.. ted mám tento,3měsíce a už také navštívil opravnu..tak nevím co bude příště,jestli nokia nebo něco jiného,ale od SE už neeee SE beru jako dřív Siemens - hodně funkcí za málo peněz, ale jsou takový chatrnější konstrukce Já už mám ve značkách jasno....když funkce, tak nokia, když image, tak Samsung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Z vlastní zkušenosti jedině NOKIA..... mám 6300 a chystám se na 6700 Marku: tak to jsme dva...taky netrpělivě čekám na Nokii 6700.Snad se dočkáme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Určitě.....pak až budeš mít nějaký "dobrý" zpráva že je na světě....písneme si a já přemluvím šéfa abychom si je koupili jako služební Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) U nás jsme taky zatím používali jen Nokie Moji první 3310 mám ještě ve stole schovanou, kdyby něco, abych nebyl bez telefonu a pořád šlape jako hodinky Jinak používám N 6230i. Poslední novinka co se doma objevila, je nějakej Emgeton - z důvodu, že zvládne 2 SIMky...jsem zvědavej, co životnost a poruchovost....pač třeba jako MP3 tuto značku dost každej chválil, ale stejně i tak byly hodně poruchový. Co mě ale překvapilo u toho telefonu, že za cca 3500Kč má plně dotykovej displej, mnohem víc veškerejch funkcí jak moje 6230i a taky různejch možností nastavení telefonu, přehledný menu atd....fotak tam je 2.0 s bleskem...ale fotky ani venku nic moc, oproti 2.0 u Nokie o něco horší. Navíc jsem u toho telefonu nepřišel, jak se Zoomuje, mám pocit, že to ani nejde To je tak jediná nevýhoda asi Editováno: 20. Květen 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak zase se mi zaseknul mobil při psaní sms asi začnu vážně uvažovat o koupi nějaké nokie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Je to stroj jako každej jinej a muže se Vám podělat jak Nokia tak i jiná značka. Pro mě je velmi důležitý servis a Nokia ho má podle mě nejlepší ze všech značek-můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Je to stroj jako každej jinej a muže se Vám podělat jak Nokia tak i jiná značka.Pro mě je velmi důležitý servis a Nokia ho má podle mě nejlepší ze všech značek-můj názor. já vím Romi..jednou sem měla jeden od nokie,bylo to véčko 6131,a šlapalo pěkně,a kdyby mi ho bývalej přítel nesebral,mám ho možná dodnes i když ted už mě zase ty véčka nák neberou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Moc luxusní véčko je Nokia 6600 fold deep purple.Fakt povedený telefon.Doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 véčka jsem měl co pamatuju dvě a už nikdyy víc - zlatý vysouvací telefony ala Nokia N95 nebo ten můj Samsung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Všechno má svoje plusy a minusy ostatně jako všechno...já už mám taky delší čas vyšupovačku a jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Všechno má svoje plusy a minusy ostatně jako všechno...já už mám taky delší čas vyšupovačku a jsem spokojený. cože to máš ted za mobil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jdi do NOKIE 6300...a budeš spokojená...a není drahá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já mám už přes rok Nokii 6500 slide a jsem spokojený po všech stránkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já mám už přes rok Nokii 6500 slide a jsem spokojený po všech stránkách jo to je ten vysouvák vlastně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 mlada ma taky 6500 slide a ja tam dal kartu 2 GB a vzdycky se ji rozladi cele nastaveni telefonu....muze to delat ta karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Davide: karta to dělat nemuže.Nechej přehrát FW firmware telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 mobil prisel ze servisu a nejak divne reaguje....FW jsem prehral uz dvakrat posledni z www.nokia.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 cerrtinka:kup nokii 6500 slide .já ho mám taky naprostá spokojenost a nevimněnil bych ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 cerrtinka:kup nokii 6500 slide .já ho mám taky naprostá spokojenost a nevimněnil bych ho jj díky,i když já chci telefon kterej bude dobrej na přehrávání muziky,doted sem si kupovala SE typ walkman ,na muziku gut ale ostatní .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 cerrtinka: speciálně na muziku dělá telefony i Nokia - mají vždy za názvem přídavek "Xpress Music" kuk na odkaz: http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/no...80/default.aspx tenhle je pěknej a v katalogu můžeš prohlídnout i jiný "hudební telefony" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 cerrtinka: speciálně na muziku dělá telefony i Nokia - mají vždy za názvem přídavek "Xpress Music" kuk na odkaz: http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/no...80/default.aspx tenhle je pěknej a v katalogu můžeš prohlídnout i jiný "hudební telefony" jj děkuju moc o tomhle telefonku sem už slyšela..není špatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Davidku: nikdy nepřehrávej firmware telefonu přes internet a nokiácky stránky protože ten soft je omezenej a neni v plném rozsahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Poradte prosim LG KM900 Arena nebo Nokia N85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Houmíku, za mě N85...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Houmiku: sorry že nereaguju na SZ ale rozhodně bych to LG nebral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.