maros Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Romane: vim,psal jsem ti kdysi kvuli ni,ale porad nevim zda to stoji za tu vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak to fakt nevím člověče.Už si to nepamatuju protože denně mě tady na telefony poptává cca 4 lidi...já čekám na Nokii E75 a nevím jestli do ní půjdu nebo ne.Uvidíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak N95 od Romana už je home, zatím šlape jak má, hrabu se vní co má za funkce, luxuska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 he... ten pocit je luxusní,když má člověk new tel. a hrabe se v něm s nadšením celej den.... jen.....neměl by být na tyhle Nka zbroják...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nějak museli zabalit tolik funkcí kluci ve finsku, prostě je jich tolik že je hold obal větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Taková rezence je fakt hodně potěšujicí.Já myslím Mílo žes udělal dobrý krok protože to už je malý počítač a mělo by Ti to nějaký čas vydržet! A když Tě nasere někdo v práci...tak si vzpomen na nějakou pěknou holku nebo na to jak se váliš na pláži a nech negativní myšlenky odplavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Už instaluju programy, akorát mám zaheslovanou wifi sít doma a nemůžu si vzpomenout heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 když už multimediální věcičku tak joko SEčkář bych šel do http://www.sonyericsson.com/cws/products/m...lc=cs&cc=cz hmmm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak jako Nokia je špica ne? N95 má i moje a 100% spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 jj jasně že je...je to 1. na trhu MT o tom žádná... jen sem si trošku rejpnul..ale nerad bych tady šířil OT.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak N95 8G black od Romana se povedla připojit na domácí sít, a ted budu na skodaforu i na WC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 to je super..... ještě že to neumí přenášet "vuně" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Mě ted odešla N6300 a nemužu si najit náhradu.Nic se mi nelíbí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Romčo, ja ti doporucuji Iphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Roman: design a kvalita zpracování je naprosto perfektní (kvalitou a výběrem materiálů, to jak díly sedí nevržou atd. je to o třídu jinde jak Nokia ), ovládání je intuitivní a spousta věcí jde nastavit = taky velmi dobrý, už základní funkce velmi dorbý, ale je tu jedna velká "moucha" - samsung tenhle telefon zabil naprosto nulovou podporou softu, nic nevydává a vydat ani nehodlá = velmi špatně se shání soft na nahrání a ještě hůř se nahrává......kdyby možnosti rozšíření a aktualizace softu byly na úrovni N95, byla by volba jasná, ale takhle spíš doporučuju Nokii Editováno: 28. Duben 2009, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) A to ja jsem na Emericke founy, zatim muj nejlepsi foun v zivote byl Motorola V3 razr, nesmrtelny telefon z kovu, ktery mi milionkrat spadl a porad fungoval na 100% , doted funguje otci ted vlastnim Iphone 3g , no ale to uz je z jine kategorie a uz bych tomu nerikal foun, ale mini pc nechci vam hanit nokie, ale nechapu co lidi na nokiich vidi, kvalita zpracovani je tragicka a funkce taky nic moc Editováno: 28. Duben 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Iphone jsem měl možnost vyzkoušet a nevyhovuje mě...prostě jsem zatím nepřišel na chut dotykovym displejum.Mám zálusk na Nokii E75ale uvidime s jakou přijde cenovkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 creck: Nokia že je tragická?Hmmm...tak to pak nechápu proč je to tak oblíbená značka mezi telefonama... V3 je hroznej šunt.Měl jsem ji měsic a musela letět ven...debilní ovládání a celkově třeba vyhledavání v seznamu podle jen prvního písmenka -to už měli lepší hledání v telef.seznamu první Nokie jako je 5110. Iphone: vždyt to neumí přehrávát videosoubory ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) no nokii ma muj kluk a vrze jak stara ku.... uz byla 2x v servisu , manzelka ma samsunga , dobrej foun ,ale taky zacal po roce nejak vrzat holt kazdy mame jiny vkus, ty ve tak na V3razru jsem nenasel jedinou chybu taky jsem v zivote mel par nokii, kdysi to byly dobre founy i kdyz co se tu budem hadat ,dnesni situace v telefonech je spis o obalu a softu, hardware je v 90% dilo samsungu Editováno: 28. Duben 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Přes měsíc mám Nokii E66 a naprostá spokojenost :palec2: Největší radost mám z toho, že se mi podařilo rozchodit v telefonu navigaci Garmin Mobile XT v. 5.00.40s60.9 :) ..... už nebudu bloudit Editováno: 28. Duben 2009, autor: snike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ja porad cekam na N97 a porad nic :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ono je Nokia a Nokia ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Nokia je tak oblíbená protože je jednoduchá. A když si koupíte nový mobil uvnitř vypadá stejně jako starý. Stejná grafika stejné menu. A taky mají dobrý marketing . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Co si myslíte o Sony Ericsson C 510??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Honzik: myslím že za ten peníz dobrej telefon http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/so...48/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.